Originally Posted by
-moonlight-
Ισχύει, για όλα αυτά που ανέφερες, και πολλά άλλα. Μακάρι να αλλάξει κάποια στιγμή η κατάσταση, από εμάς εξαρτάται.
Μάλιστα... Να' ξερες μόνο πόσο αντιφατικά είναι αυτά που γράφεις. Το κλασσικό, δεν έχω πρόβλημα με τον τάδε, ΑΛΛΑ... Ή το άλλο, είμαι θετικός με τον τάδε, ας κάνει ό,τι θέλει ΕΦΟΣΟΝ δεν σε ενοχλεί; ... Και μόνο που τους διαχωρίζεις και τους αποκαλείς με τόσο υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς, δείχνει ρατσισμό (που σημαίνει υποτίμηση, εφόσον θεωρείς τον εαυτό σου κάτι ανώτερο). Αν έλεγες πως δεν σου αρέσει ΓΕΝΙΚΑ, για ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους να τους βλέπεις να φιλιούνται στις τηλεοράσεις, ή να κερδίζουν κάποιο τίτλο επειδή έκαναν κάποια συγκεκριμένη πράξη για να το καταφέρουν, εγώ θα σου έβρισκα ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟ (που και πάλι όμως, είναι δικαίωμά τους, αν σε ενοχλεί τόσο το θέαμα, αλλάζεις κανάλι). Νιώθω κι' εγώ αμήχανα όταν βλέπω έξω σε δημόσιους χώρους ζευγάρια να είναι έτοιμα να... (αλλάζω πεζοδρόμιο και οπτικό πεδίο). Αλλά και μόνο το γεγονός ότι τους διαχωρίζεις, δείχνει πολλά, οπότε δεν μπορείς καν να ισχυρίζεσαι πως είσαι υπερ τους...