Results 31 to 45 of 105
-
13-08-2015, 22:52 #31
Το θεμα ειναι οτι αντριδρας λες και καποιος προσπαθει να σου επιβαλει να σου αρεσουν.αραξε αμα δεν σου αρεσει μην βλεπεις γιουροβιζιον ουτε οτιδιποτε τετοιο,αλλαξε βλεμα οταν πετυχενεις τετοια πραγματα στον δρομο και ετσι απλα εντ οφ στορυ(ναι το ξερω οτι ειμαι εκτος του θεματος οποτε αμα ειναι να λετε οτι να ναι φτιαξτε ενα θεμα και πειτε τα εκει μην της χαλατε το θεμα.)
δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".
- 13-08-2015, 23:17 #32
Τι εννοείς ισότιμα; Ίσα πρέπει να γίνουν άμεσα! Επιπλέον ρατσισμός υπάρχει παντού, ακόμα και σε θέματα ψυχικής υγείας δυστυχώς, και πάντα είναι παράλογος, όποιος είναι ρατσιστής δηλητηριάζει πρώτα την ψυχή του και μετά των άλλων......Legalize δεν πιστεύω να πειράζει την δελφίνι, αν είναι θα μας το πει.....
Last edited by Deleted240217a; 14-08-2015 at 00:20.
13-08-2015, 23:28 #33
Μάλλον πρέπει όντως εσύ να ανοίξεις Μπαμπινιώτη. Η λέξη "ρατσισμός" έχει απωλέσει την σημασία της αρχικής της ρίζας, γι' αυτό και πλέον τον διακρίνουμε σε φυλετικό ρατσισμό (ο ορισμός που έδωσες εσύ), κοινωνικό ρατσισμό (αυτό που εννοούσα εγώ), θρησκευτικό ρατσισμό και ούτω κάθ' εξής.
Σε σχέση με τα υπόλοιπα, δεν έχω να σχολιάσω τίποτε άλλο, έχεις εκτεθεί ήδη από μόνος σου. Συλληπητήρια.
13-08-2015, 23:48 #34
δελφίνι μη καλέσεις πολλους στο γάμο..
https://www.youtube.com/watch?v=mfTEBJNLtiM
14-08-2015, 00:11 #35
Ισχύει, για όλα αυτά που ανέφερες, και πολλά άλλα. Μακάρι να αλλάξει κάποια στιγμή η κατάσταση, από εμάς εξαρτάται.
Και δεν θεωρω οτι ειναι καταντια να εισαι ομο ή αμφι, αλλωστε και στην αρχαιοτητα θεωρουνταν συνηθισμενο, αλλα τωρα το εχουμε παραξιλωσει...Ακούς εκεί να βγει νικητης της eurovision ενας ομοφυλοφιλος...ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδη ειναι ομοφυλοφιλος...Ακους εκει να εχουν κατακλυσει τα καναλια της τηλεορασης ολες οι πουστρες ου μεταβιβαζουν καθε λογης σκουπιδια στα μυαλα των παιδιων και τις δινουμε και αξια...Ειμαι οκ με την ομοφυλοφιλια, ειμαι ΥΠΕΡ των γαμων των ομοφυλοφιλων αντρων/γυναικων, ειμαι υπερ ακομη και στις υιοθεσιες...ΑΛΛΑ εχω ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μην γουσταρω να βλεπω ολην την ωρα μπροστα μου ή στην tv δυο gay ή δυο λεσβιες να γλωσσοφιλιουνται ή να το κανουνε έτσι γιατι εχουμε ανέχεια στην εβδομη τεχνη και δημοκρατια και πρεπει να ειμαστε ανοιχτοι σε ολα...Ειμαι θετικος με τους ομοφυλοφιλους, αυτο δεν σημαινει οτι θα γουσταρα κιολας ο γιος πχ να μου βγει αδερφη....
14-08-2015, 00:47 #36
ΌΤΑΝ Ο ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ!!! Τα δύο φύλα όταν λεω ότι είναι ισοτιμα εννοώ ότι βεβαιως και εχουν ιδια δικαιωματα και εχουν την δυνατοτητα να αποχτησουν ιδιες εργασιες αλλά γαμω το κερατο μου, ΠΟΤΕ δεν θα μπορέσει το ένα να αντικαταστησει το άλλο...Αυτή είναι η έννοια της ισότητας σαν λεξη, το να αντικαθιστα το ένα το άλλο, πραγμα το οποιο προφανως και δεν μπορει να γινει...Εκτός αν θεωρείται φυσιολογικο ένας άντρας να κάνει επισκεψη σε γυναικολογο για να δει μην τυχον εχει μεινει εγκυος ή μια γυναίκα να αφήνει γένια και τρίχες σε ολο της το σωμα και να αρχισει να βγαινει γυμνοστηθη στον δρομο...Νομιζω τα πραγματα ειναι εξαιρετικα απλά...Δεν θα θυσιασουμε την φωνη της λογικης στον βωμο ενος ξεφρενου παλιμπαιδισμου ονοματι φενιμισμος που μεταλλασεται με γοργους ρυθμους σε φασισμο των γυναικων εναντι των αντρων, γιατι αυτο ισχυει στην συγχρονη κοινωνια....Τα αλλα ειναι λογια...Επίσης γυναικακια, αφού ειστε ΙΣΕΣ όπως νομιζετε με τους αντρες να καταταγεστε και εσεις στον στρατο μαζι με τους αντρες....Δεν θα πολεμαμε εμεις σε κανεναν πολεμο σαν τους μαλακες για την μητερα πατριδα(που λεει ο λογος) για να πηδιέστε εσεις με όποιον αλλοδαπο βρειτε μπροστα σας επειδή οι αντρες θα λειπουν ισως χρονια σε πολεμους και θα εχετε ορεξεις...Αφου ειστε ΙΣΕΣ δεν θα πληρώνουμε εμεις οι μαλακες τα σπασμενα οποτε σας βγαζουμε εξω αλλα απο κοινου οπως κανουν οι γερμανοι, αφου ειστε ΙΣΕΣ δεν θα φορτωνεται τις δουλειες του σπιτιου στον φουκαρα γκομενο/συζηγο σας αλλά θα κουνατε και λιγο τον κωλο σας για καμια εργασια που ουτε ένα αυγο να βρασετε δεν ξερετε οι σημερινες γυναικες....Δεν υπάρχει μεγαλύτερη υποκρισια απο το φεμινιστικο κινημα που να μην αναφερω γιατι τελικά επικρατησε....
Να'σαι καλά, και στα δικά σου! Δεν έχω εκτεθει στο απειροελαχιστο, νομιζω ημουν αναλυτικοτατος, αν χρειαζεσαι περαιτερω εξηγησεις για να κατανοησεις τα οσα ανεφερα ευχαριστως να γινω πιο αναλυτικος αρκει να μου διευκρινισεις.,..
Έτσι έτσι, όταν μια γυναικα βριζει το αντρικο φυλλο, θεωρει οτι ολοι οι αντρες εχουν γινει μαλθακοι, μαλακες, μαμουχαλοι, γκευ κλπ κλπ απλά υπερασπιζεται την θεση και τα δικαιωματα της...Όταν ένας αντρας θεωρει ότι όλες οι γυναικες εχουν παρεκτραπει καπως και κανουν καταχρηση των δικαιωματων τους θεωρειται μισογυνης και ρατσιστης...Εεε αντε παρατατε με...
Βρε μην σας πω καμια κουβεντα, αυτην την δουλεια θα κανουμε?? Να παψω δηλαδη να βλεπω Eurovsion?? Να αλλαζω δηλαδη καναλι οποτε βλεπω ενα προγραμμα?? Και δεν πεταω καλυτερα απευθειας την τηλεοραση εξω απο το σπιτι μου?? Επειδη εγω ΑΗΔΙΑΖΩ όταν βλεπω ενα ζευγαρι gay να φιλιεται μπροστα μου(χωρις να παιρνω βεβαια πετρες και να τους κυνηγαω) πρεπει να θεωρουμαι ρατσιστης?? Και ναι, τους διαχωριζω γιατι δεν ειναι φυσιολογικη κατασταση...Δικη τους ζωη, εχουν δικαωματα, εχουν συντροφο, αλλα παραμενουν παραφυση, καποια ορμονικη διαταραχη στο σταδιο του εμβρυου(μικρα ποσοστα τεστοστερονης, υψηλα ποσοστα οιστρογονων) και το "κακο" οικογενειακο περιβαλλον τους οδηγησε στην θυληκοποιηση και εν τελει στην ομοφυλοφιλια...Δεν είπα ότι είναι κακοι ανθρωποι, ανοητοι, επικυνδινοι ή κατι τετοιο....Είπα απλά κατι το πασιφανες...
14-08-2015, 00:54 #37
Περαστικέ, θύμησε μου, εσύ δεν είσαι που είχες ανοίξει το θρεντ όπου είχες καψουρευτεί έναν συμμαθητή σου; Θεωρείς δηλαδή ότι έχεις κάποια ορμονική διαταραχή; Διάβασε λίγο και ξεστραβώσου αν θες να εκφέρεις άποψη. Τα "πασιφανή" και τα στατιστικά, καλό είναι να τα λες οταν ΟΝΤΩΣ έχεις διαβάσει μερικά πράγματα και όχι όταν απλώς υποθέτεις.
14-08-2015, 02:14 #38
http://i.stpl.gr/image.ashx?m=Fit&f=...50&w=300&h=204
καπως ετσι φανταζομαι καποιους απο εδω μεσα .... :rolleyes:
14-08-2015, 05:58 #39
Το φιλοσοφησα και ξέρω ότι είναι χίλιες φορες προτιμοτερο να μην βγουν τετοια συναισθηματα στην φόρα...Έχω διαβασει περι του θεματος και η κυριαρχη αποψη που υπαρχει διχως ακομη να εχει αποδειχθει ειναι η θεωρια περι ορμονικης διαταραχης, μην μου πεις οτι όταν ακους τον ορο <<γονιδιο της ομοφυλοφιλιας>> νομιζεις οτι αναφερεται κυριολεχτικα σε γονιδιο γιατι τοτε εσυ πρεπει να ξεστραβωθεις επειγοντως με την συγχρονη επιστημη...Και το μυαλο μπορει να σκεφτεται ο,τι θελει, στην πραξη ομως αλλαζουν τα πραγματα και εκει νιωθω αβολα εως αηδιαστικα...Είναι σαν καποιος αντρας να ειναι παντρεμενος και οταν παει πχ στην παραλια να κοιτάζει άλλες ημιγυμνες γυναικες, αυτο θεωρειται απιστία?? Οχι, ειναι αναλογικα το ιδιο πραγμα...
Λυπαμαι αλλα επεσες εντελως εξω σε εμενα προσωπικα....
14-08-2015, 08:38 #40
14-08-2015, 10:02 #41
14-08-2015, 10:51 #42
ΌΤΑΝ Ο ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ!!! Τα δύο φύλα όταν λεω ότι είναι ισοτιμα εννοώ ότι βεβαιως και εχουν ιδια δικαιωματα και εχουν την δυνατοτητα να αποχτησουν ιδιες εργασιες αλλά γαμω το κερατο μου, ΠΟΤΕ δεν θα μπορέσει το ένα να αντικαταστησει το άλλο...Αυτή είναι η έννοια της ισότητας σαν λεξη, το να αντικαθιστα το ένα το άλλο, πραγμα το οποιο προφανως και δεν μπορει να γινει...Εκτός αν θεωρείται φυσιολογικο ένας άντρας να κάνει επισκεψη σε γυναικολογο για να δει μην τυχον εχει μεινει εγκυος ή μια γυναίκα να αφήνει γένια και τρίχες σε ολο της το σωμα και να αρχισει να βγαινει γυμνοστηθη στον δρομο...Νομιζω τα πραγματα ειναι εξαιρετικα απλά...Δεν θα θυσιασουμε την φωνη της λογικης στον βωμο ενος ξεφρενου παλιμπαιδισμου ονοματι φενιμισμος που μεταλλασεται με γοργους ρυθμους σε φασισμο των γυναικων εναντι των αντρων, γιατι αυτο ισχυει στην συγχρονη κοινωνια....Τα αλλα ειναι λογια...Επίσης γυναικακια, αφού ειστε ΙΣΕΣ όπως νομιζετε με τους αντρες να καταταγεστε και εσεις στον στρατο μαζι με τους αντρες....Δεν θα πολεμαμε εμεις σε κανεναν πολεμο σαν τους μαλακες για την μητερα πατριδα(που λεει ο λογος) για να πηδιέστε εσεις με όποιον αλλοδαπο βρειτε μπροστα σας επειδή οι αντρες θα λειπουν ισως χρονια σε πολεμους και θα εχετε ορεξεις...Αφου ειστε ΙΣΕΣ δεν θα πληρώνουμε εμεις οι μαλακες τα σπασμενα οποτε σας βγαζουμε εξω αλλα απο κοινου οπως κανουν οι γερμανοι, αφου ειστε ΙΣΕΣ δεν θα φορτωνεται τις δουλειες του σπιτιου στον φουκαρα γκομενο/συζηγο σας αλλά θα κουνατε και λιγο τον κωλο σας για καμια εργασια που ουτε ένα αυγο να βρασετε δεν ξερετε οι σημερινες γυναικες....Δεν υπάρχει μεγαλύτερη υποκρισια απο το φεμινιστικο κινημα που να μην αναφερω γιατι τελικά επικρατησε....
Όσο για το στρατό, να μην υπήρχε ο στρατός ούτε για τους άντρες, άντρες τον έχουνε φτιάξει, συνεπώς ας πάνε αυτοί........οι γυναίκες είμαστε ειρηνικές απ' τη φύση μας συνεπώς δεν έχουμε κανένα λόγο να πάμε στον πόλεμο ή στον στρατό. Εσύ πηδιέσαι με αλλοδαπές.......και όσο για ορέξεις οι άντρες έχουν πιο πολλές!! Στο να πληρώνουν από κοινού συμφωνώ, αν και πολύ σας πέφτουμε! Τις δουλειές του σπιτιού μια ζωή οι γυναίκες τις κάνανε, τώρα αν μου λες για έναν δύο "φουκαράκους" ντάξει ρε παιδί μου, ας μοιραστούμε τις δουλειές! Εσύ ξέρεις να βράζεις αυγό; Πολύ καλά κάνει και κρατεί το φεμινιστικό κίνημα, μπράβο, το χαίρομαι, είναι δίκαιο, αντίθετα με εσάς τους άντρες που δεν πιστεύετε στο δίκαιο.
Να'σαι καλά, και στα δικά σου! Δεν έχω εκτεθει στο απειροελαχιστο, νομιζω ημουν αναλυτικοτατος, αν χρειαζεσαι περαιτερω εξηγησεις για να κατανοησεις τα οσα ανεφερα ευχαριστως να γινω πιο αναλυτικος αρκει να μου διευκρινισεις.,..
Έτσι έτσι, όταν μια γυναικα βριζει το αντρικο φυλλο, θεωρει οτι ολοι οι αντρες εχουν γινει μαλθακοι, μαλακες, μαμουχαλοι, γκευ κλπ κλπ απλά υπερασπιζεται την θεση και τα δικαιωματα της...Όταν ένας αντρας θεωρει ότι όλες οι γυναικες εχουν παρεκτραπει καπως και κανουν καταχρηση των δικαιωματων τους θεωρειται μισογυνης και ρατσιστης...Εεε αντε παρατατε με...
14-08-2015, 11:11 #43
14-08-2015, 11:32 #44
Ρατσιστική συμπεριφορά θα ήταν και αν έβλεπες μετανάστες σε δρόμους της Αθήνας και ισχυριζόσουν πως σου χαλούσαν την αισθητική, άρα πως πρέπει να γίνει κάτι άμεσα γι' αυτό επειδή σε ενοχλεί... Το ίδιο και με το αν έβλεπες χοντρές στον δρόμο κλπ... Τι θες να γίνει δηλαδή; Δικαίωμά σου να σε αηδιάζουν κάποια πράγματα, αλλά τι περιμένεις να γίνει γι' αυτό; Θέλω να πω, μην έχεις απαιτήσεις, και κυρίως επειδή αυτά που λες είναι αντιφατικά (εξήγησα σε προηγούμενο ποστ τους λόγους), δεν μπορείς να λες πως είσαι και υπερ τους. Είναι σαν να λέω "δεν έχω πρόβλημα με τους χοντρούς, ας τρώνε όσο θέλουν" και όταν τους βλέπω στο δρόμο να γελάω ή ακόμη χειρότερα να τους απορρίπτω (να μην δημιουργώ σχέσεις μαζί τους -φιλικές ή ερωτικές-). Δεν στέκει δηλαδή αυτό που λες. Όσο γι' αυτά που λες με τις διαταραχές κλπ, κάνε μια έρευνα που να στέκει και πήγαινε να την παρουσιάσεις στους επιστήμονες που ακόμη βασανίζονται και τσακώνονται μεταξύ τους προσπαθώντας να βρουν μια απάντηση, όσο εμείς θα έχουμε στο περιθώριο ανθρώπους με ΑΠΛΑ διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό... (Με το περιθώριο εννοώ και αυτό που λες εσύ που το θεωρείς αθώο, όταν ΑΗΔΙΑΖΕΙΣ που τους βλέπεις).
14-08-2015, 11:33 #45
Ανδρας η γυναικα δεν εχει σημασια.Αυτο που εχει σημασια ειναι ο χαρακτηρας.Καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος ακομα και τα ζωακια εχουν τον δικο τους χαρακτηρα δεν εχουν ολοι οι σκυλοι η ολες οι γατες τον ιδιο χαρακτηρα.