Originally Posted by
legalize
Χαχαχαχα και ρεα τι ερωτησεις ειναι αυτες που ειπες πριν στην αλλη να κανει,αμα κανεις στον δικο σου τετοιες ερωτησεις καιειναι ενοχος εστω κια για κατι ελαχιστο τον στιμωχνεις τοσο στην γωνια που το 80% των ενοχων θα τους εβλεπς να στεκονται με ελαφρος ανοιχτα ποδια ορθιοι και θα ξιναν τα μουσια τους η θα τριβαν το κεφαλι τους(χαχαχα κλασικες αντιδρασεις ενοχων αντρων :ρ).μπραβο θα το επαιζες πολυ καλα αλλα εγω θα απαντουσα με ερωτησεις,"δηλαδη με αυτες τις ερωτησεις που μου κανεις με κατηγορεις για κατι που ειμαι και οχι για κατι που κανω εσκεμενα,και αμα δεν σου αρεσει αυτο που ειμαι αντιθετως με εμενα που διχνω αγαπη με τον τροπο μου,δεν καταλαβαινω τι κανουμε εδω περα τοσο καιρο.αμα ειναναι να αλλαξω την συμπαιριφορα θα το κ;νω επιδι σε νοιαζομαι και δεν θελω να σκεφτεσε τετοια πραγματα και να στεναχοριεσε,ενω οταν μου τα επιδικνυεις ειναι σαν να προσπαθεις να με αλλαξεις για να μην ανχονεσε εσυ και οχι επιδι νοιαζεσε για μενα).και με ενα τετοιο υφος θα πεταγα το μπαλακι στην δικια μου.