Σχεση και επικοινωνια - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34
    Senior Member
    :pppppppppppppppp
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Senior Member
    Quote Originally Posted by natasa1988 View Post
    ρε παιδια εγω δεν ειπα πως θελω ν αλλαξω τον αλλον..ηθελα απλα μια γνωμη εαν ολο αυτο θεωρειται νορμαλ ας πουμε..το να πω στον αλλον κανε αυτο κ εκεινο και αν το κανει δεν εχει νοημα..η δικη μου απορια απλα ηταν εαν ειναι λογικο καποιος που παντα ειναι καλος και εκδηλωτικος και σωστος και ολα τα καλα, οταν ειναι μακρια να μην εχει την αναγκη να επικοινωνει μες στη μερα..μηπως δηλαδη ειμαι εγω υπερβολικη και δν χρειαζεται να το παιρνω στα σοβαρα αυτο..γιατι εγω πχ θα βγω εξω κ θα θελησω να στειλω ενα μου λειπεις η κατι τετοιο...στο δικο μου μυαλο το να μην στελνει καποιος δειχνει οτι δεν με σκεφτεται..ισως ομως για καποιυς αλλους πχ να μην ειναι ετσι..δεν ξερω...
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΗΣ ΑΜΑ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΗΛ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΖΗΛΕΥΑ ΑΜΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΠΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΟΠΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ
    ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    Χαχαχαχα και ρεα τι ερωτησεις ειναι αυτες που ειπες πριν στην αλλη να κανει,αμα κανεις στον δικο σου τετοιες ερωτησεις καιειναι ενοχος εστω κια για κατι ελαχιστο τον στιμωχνεις τοσο στην γωνια που το 80% των ενοχων θα τους εβλεπς να στεκονται με ελαφρος ανοιχτα ποδια ορθιοι και θα ξιναν τα μουσια τους η θα τριβαν το κεφαλι τους(χαχαχα κλασικες αντιδρασεις ενοχων αντρων :ρ).μπραβο θα το επαιζες πολυ καλα αλλα εγω θα απαντουσα με ερωτησεις,"δηλαδη με αυτες τις ερωτησεις που μου κανεις με κατηγορεις για κατι που ειμαι και οχι για κατι που κανω εσκεμενα,και αμα δεν σου αρεσει αυτο που ειμαι αντιθετως με εμενα που διχνω αγαπη με τον τροπο μου,δεν καταλαβαινω τι κανουμε εδω περα τοσο καιρο.αμα ειναναι να αλλαξω την συμπαιριφορα θα το κ;νω επιδι σε νοιαζομαι και δεν θελω να σκεφτεσε τετοια πραγματα και να στεναχοριεσε,ενω οταν μου τα επιδικνυεις ειναι σαν να προσπαθεις να με αλλαξεις για να μην ανχονεσε εσυ και οχι επιδι νοιαζεσε για μενα).και με ενα τετοιο υφος θα πεταγα το μπαλακι στην δικια μου.
    χαχχαχα... well played legalized και αντε μετα να βρω εγω απο που μου ρθε χαχαχαχα... ;) σωστοοοοος

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΗΣ ΑΜΑ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΗΛ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΖΗΛΕΥΑ ΑΜΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΠΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΟΠΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ
    ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ
    τα λες πολύ καλά... στην παρούσα φάση, μάλλον ο ένας αισθάνεται επαρκώς ασφαλής, ενώ η άλλη σαν ανασφαλής κάπως... ο καθένας βέβαια για τους λόγους του...

Page 3 of 3 FirstFirst 123