ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΕ ΜΙΚΡΗ
Printable View
βασουλα εισαι εδώ???...ελις ψυχη μου δεν ειπες κατι λάθος... όταν θα ναι ετοιμη θα μας ξαναμιλησει... απλα να ξερεις ότι ειμαστε εδώ κοριτσι μου!
ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΟΠΝΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΙ
ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΚ ΚΑΠΟΥ ΠΡΠΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΝΕ
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΓΤ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΨΟΥΡΑΣ ΑΜΑ ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΤΡΟΠΩΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΛΛΑ
ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΚΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΥΠΕΡ ΕΙΜΑΙ
δεν νομιζω να ειπε για την ηλικια του παντως,η κοπελα ειναι 17-18...:/
ΟΧΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ
ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΨΟΥΡΑ ΟΧΙ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΕΓΩ
ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΟΥΝΕ ΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
Ορίστε, είχατε δεν είχατε την διώξατε την κοπέλα, τι καταλαβατε τώρα?? Πάντως εγω ομορφια μου σου λεω να τον στειλεις στο διαολο τον μαλακα, τι εισαι δηλαδη, καμια οποια να'ναι...Είπα και εγω να τον αφησεις μονο του μερικες μερες να σκεφτει και ειχε βαση αυτο αλλα εσυ λιγο πιο μετα μας ειπες οτι σε κερατωνε με αλλες και δεν ειχε και θεμα να το πει(ντοπρος παντως, εε)και εστειλε και τα βυζια στο fb...Νομιζω οτι αμα απαγκιστωνεσαι απο εναν τετοιο μαλακα τοτε το προβλημα ειναι δικο σου, απο ενα σημειο και μετα...Παρατα τον και ψαξε για καποιον αλλον και κοιτα να παψεις να εξαρτασαι απο τον αλλον γιατι αυτο ειναι αποθαρυντικο, δεν ειναι κοκα ο τυπος για να απαγκιστρωνεσαι απο δαυτον, εχεις και εσυ την δικη σου αξιοπρεπεια και προσωπικοτητα...
υπάρχουν κοκκινες γραμμες που εχουν περαστει... ολοι εχουμε εναν θυτη και ενα θυμα μεσα μας...η σχεση ειναι κακοποιητικη και για τους 2... και ειναι πολυ μικρη η Βασουλα μας... κριμα το κοριτσακι να ζησει τοσο πονο απο τοσο νωρις.... κριμα και αμαρτια ...σε αυτην την ηλικια θα πρεπε να το ζει σαν πριγκιποπουλα...παραμυθενι� �...οπως ολες μας ... της κατεστρεψε την αθωοτητα...απο τοσο νωρις....εγκλημα κανονικο!...ειναι αυτο που λέμε αν δεν ισορροπήσεις μεσα σου δεν μπορεις να κάνεις σχεση σοβαρη...δεν πρεπει!! δεν πρεπει να αγαπήσεις ... πρεπει πρωτα να γινεις καλα...
για να γραφεις οτι σε πειραζει οτι εισαι μονη σου σε κοβω σαν καπιο σπανιο ειδος διανοουμενου οσο υπερβολικο κ αν ακουγεται αυτο αφου σε πολους τους φωναζω μεσα στα αυτια τι φταιει κ ακομα δε ξερω αν το εντοπισαν..
αλλα να προσεχεις ομως γιατι εισαι νεαρη περιπου.
Ήρθε το κοριτσι, 17 χρονων μπουμπουκι, να πει τον πονο της και εσεις την πιασατε απο τα μουτρα, γιατι βρε παιδια, και εγω εκνευριστηκαμε τον αλλον που την κανει να νιωθει σαν σκουπιδι αλλα δεν την εκανα να νιωσει και τυψεις, ελπιζω δηλαδη, μην της μιλατε και ετσι...