Αισθάνομαι μόνη μου!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 75
    Banned
    Quote Originally Posted by Βασουλα View Post
    Τα ξέρει ολά ο φίλος μ.
    βασουλα μου καληπέρα... πες μου πως μπορω να απαντησω χωρις να σε πληγωσω?...ειναι σαν να μας παρακαλας να σε πληγωσουμε με την πραγματικοτητα...αυτη δεν θα ναι συζητηση...θα ναι οι 50 αποχρωσεις του γκρι σε φορουμ... ερχομαι απο ενα συνταρακτικο ξεσμασμα ...συγνωμη μην με παρεξηγεις αλλα δεν χωραει εδω ευγενειες και σαλτσουλες... πες μου τι θες α κανω.... να σε μαστιγωσω λέγοντας σου αυτα που ηδη ξερεις ή να το βουλωσω και να φυγω?

Δε ξέρω τι θέλει απο εμένα μου φέρθηκε πολύ άσχημα όποτε είμαστε μαζί κλαίω το ξέρει και δεν λέει τίποτα υποφέρω δε ξέρω γιατί κόλλησα μαζί του μακάρι να είχα το θάρρος και τη δύναμη να τον διωξω γιατί με ααρωσταινει αλλά δεν αντεχω μακρια του...δεν αντεχω άλλο παρέες δεν έχω να βγω να ξεχαστω μονο αυτον έχω που με πληγώνει. Τον κοπαναγα καποιες φορες για Οσα μου έκανε και με κοιτούσε με ενα βλέμμα λες και ήθελε να με σκοτώσει επιτόπου... Με έπιανε απο το λαιμό με χτυπούσε και με εβριζε μου έλεγε το χρηστο μου...και με έδιωξε δυο φορες μου είπε το μπουλο και εγώ του Μίλησα για να τα βρούμε. Πως μπορεί να φέρεται έτσι στο κοριτσάκι του????μάκαρι να μπορούσα να ξεκοψω για λιγο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Βασουλα View Post
    Δε ξέρω τι θέλει απο εμένα μου φέρθηκε πολύ άσχημα όποτε είμαστε μαζί κλαίω το ξέρει και δεν λέει τίποτα υποφέρω δε ξέρω γιατί κόλλησα μαζί του μακάρι να είχα το θάρρος και τη δύναμη να τον διωξω γιατί με ααρωσταινει αλλά δεν αντεχω μακρια του...δεν αντεχω άλλο παρέες δεν έχω να βγω να ξεχαστω μονο αυτον έχω που με πληγώνει. Τον κοπαναγα καποιες φορες για Οσα μου έκανε και με κοιτούσε με ενα βλέμμα λες και ήθελε να με σκοτώσει επιτόπου... Με έπιανε απο το λαιμό με χτυπούσε και με εβριζε μου έλεγε το χρηστο μου...και με έδιωξε δυο φορες μου είπε το μπουλο και εγώ του Μίλησα για να τα βρούμε. Πως μπορεί να φέρεται έτσι στο κοριτσάκι του????μάκαρι να μπορούσα να ξεκοψω για λιγο
    Προβλεπω την εκρηξη της ρεας,μια κ ειναι χυμαδιο(κ καλα κανει)
    Να σου πω ρε αγαπη πες μου οτι πινει κ τπτ,περνει ναρκωτικα το μπουμπουκι σου?

Senior Member
    ΡΕ ΒΑΣΟΥΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
    ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΚΑΨΟΥΡΑ ΚΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΓΤ ΤΟ ΧΑΛΑΤΕ;ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΤ ΤΟ ΧΑΛΑΤΕ ΑΝ ΤΟ ΧΑΛΑΤΕ
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΤ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ
    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΡΩΤΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟ
    Η ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ
    ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΓΤ ΜΑΣ ΤΑ ΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

Banned
    Quote Originally Posted by agnostix View Post
    Προβλεπω την εκρηξη της ρεας,μια κ ειναι χυμαδιο(κ καλα κανει)
    Να σου πω ρε αγαπη πες μου οτι πινει κ τπτ,περνει ναρκωτικα το μπουμπουκι σου?
    χαχαχα...δεν υπάρχεις ρε agnostix!!! I love you reee ..

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΓΤ ΜΑΣ ΤΑ ΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ
    τι αλλα? πες μας ρε βασουλα???...

Senior Member
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ

Εντάξει σας ευχαριστώ

Banned
    όχι βασουλα ...μην θυμωνεις...μιλησε μας κοριτσι μου.. δεν εισαι μονη σου...αληθεια! εισαι μεγαλυτερη από εκεινον?

Senior Member
    Τι να πω ρε συ ρεα,η ιστορια παει να μου θυμησει κατι απο ενα δικο μου ατομο,η κοπελα ηταν κουκλαρα ,μα ειχε ολες αυτες τις ανασφαλειες με τη παρτη της,ισως κ καποια ψυχολογικα που δεν ειχαν διαγνωστει τοτε κ εφαγε 10-15 χρονια απο την ζωη της με εναν παρομοιο τυπο,που την χτυπαγε την κερατωνε ενα σωρο τετοια,αυτος επινε κ ενα σωρο διαολια κ εφτασε η κοπελα στα 34 να εχει μειζων καταθλιψη,κρισεις πανικου φοβιες κ δεν συμαζευεται ,φυσικα ειναι μονη της τωρα..ΟΜΩΣ η βαση των προβληματων κ το πως διαμορφωνουμε κ εμεις χαρακτηρα ξεκινα απο την οικογενεια(αλλα προβληματα εκει)
    οποτε γλυκια μου βασουλα αποφασισε τι επιλογες θα κανεις για σενα κ μονο!!!!!!!!!!!

Senior Member
    ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟ ΒΑΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ
    ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΣ
    ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΜΑ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΙ
    ΠΟΥ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
    ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ

Banned
    ποσο είναι εκεινος και ποσο εκεινη?

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟ ΒΑΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ
    ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΣ
    ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΜΑ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΙ
    ΠΟΥ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
    ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ
    εσυ δινεις στην αγαπη κακο ονομα?

Senior Member
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΕΩ ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast