ελα να την κανουμε τοτε... πες μου... εκ των εσω και χωρις υπεκφυγες..
Printable View
Elis εχεις δικιο
Παιδια υπαρχει επιλογη αλλαγης τιτλου θέματος? Νομιζω πρεπει να το ονομασω αλλιως :-Ρ
δεν υπαρχει ο σωστος αντρας και πολυ περισσοτερο η σωστη γυναικα, ολα ειναι χολλυγουντιανες ουτοπιες και εσεις νομιζετε οτι καπου εκει εξω κυκλοφορει ο/η πριγκηπας/πριγκηπεσα σας, δεν ισχυει αυτο πια και μην ψαχνετε αδικα για κατι τετοιο
Δεν ξέρω αν είναι φυγοπονία, έχω την τάση να φεύγω...
Γεια σε όλους, γύρισα (εκτός αν δεν καταλάβατε καν ότι έλειψα :p)
Σαν ποιά πράγματα θεωρείς πιο σημαντικά Μαγκάιβερ; Και να ρωτήσω και κάτι ακόμα, πόσο πιθανό θεωρείς την επιβολή του σεξ σε μία σχέση αν υπάρξει άρνηση της γυναίκας; (άσχετα με το αν είναι σωστό ή όχι)
Γεια σου Κυκνακο , η επιβολη του σεξ , εξαρταται απο τον συντροφο , δεν ξερω ποσοι το επιβαλλουν , κρινω εξ ιδιων . Φαινεται να σε απασχολει πολυ το θεμα , μιλας για πληρη αποχη απο το σεξ ? αρχιζω και δεν καταλαβαινω . Πιο σημαντικα πραματα ειναι να υπαρχει συμπνοια αποψεων , αλληλοκατανοηση , αλληλοσεβασμος , αλληλουποχωρητικοτητα , ελλειψη καταπιεσης οιασδηποτε μορφης , ειλικρινεια , ειμαι υπερμαχος του οτι τα ομωνυμα ελκονται σε γενικες γραμμες . Και δεν πιστευω οτι κανω λαθος .
Όχι, δεν μιλάω για πλήρη αποχή αλλά επειδή λόγω του παρελθόντος μερικές φορές θυμάμαι τι είχε γίνει, τρομάζω και δεν μπορώ θέλω να ξέρω αν συμβεί αυτό και δεν νιώσω καλά αν μπορώ να το σταματήσω ή όχι...και ναι, με απασχολεί πολύ το θέμα γιατί δεν αντέχω άλλη καταπίεση σχετικά μ' αυτό...
Αν και πάλι κάτι δεν καταλαβαίνεις ρώτα κι αν μπορώ θ' απαντήσω...
οποιαδηποτε στιγμη θελεις το σταματας! ο π ο ι α δ η π ο τ ε στιγμη!!!... το εχουμε κανει ολες και ειναι ΠΑΝΤΑ σεβαστο, αλλιως ειναι βιασμος εξαλλου.. μην σε αγχωνει καθολου αυτο... ειναι αυτονοητη η αμοιβαια κατανοηση, αν δεν υπάρχει προφανως εχεις κανει λάθος επιλογες στο σεξ.
Με ενθαρρύνει κάπως αυτό που λες γιατί μερικές φορές σκέφτομαι ότι είναι δύσκολο για τον άλλον να το σταματήσει πάνω στο πάθος...
Σου έχει τύχει κι εσένα να μην μπορείς κάποια στιγμή κι ο σύντροφος σου το δέχτηκε; (αν θες απαντάς, αν θεωρείς την ερώτηση πολύ προσωπική δεν πειράζει)...
Ας δούμε τι θα μας πει κι ο Μαγκάιβερ σαν άντρας (χωρίς να υποτιμώ τη δική σου γνώμη)
φυσικα και μου εχει τυχει..και δεν χρειαστηκε καν να το ζητησω το καταλαβε οτι κατι δεν πάει καλα. τι παει να πει παθος? δεν ειμαστε γοριλες... το σεξ θελει 2 ατομα, δεν γινετε ο αλλος να μην καταλαβαινει σε τι κατασταση εισαι, φαινεται ποτε το θες... το θες πολυ, το θες οσο τιποτα αλλο στον κοσμο..αρα οταν δεν θες πεφτει η θερμοκρασια. ειναι σαν το ταγκο, ο αλλος καταλαβαινει ποτε η νταμα δεν θελει να χορεψει, εκτος αν πεσεις σε πανηβλακα οποτε κοψτο ετσι και αλλιως γιατι και να το θες με αυτον τον πατατα που εμπλεξες δεν προκειται να απολαυσεις τιποτα..και κοψε τον ωμα και με απαιτηση εεεεεετσαππρρρρρρρρρρ γιδοβοσκεεε ... ανθρωπος εδω!!! σε ολους εχει τυχει και θα ξανατυχει και ολοι το σεβομαστε, αντρες και γυναικες