πως αντιδρατε οταν φοβαστε? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 68
    Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΚΑΛΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ
    ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΚΛΠ ΓΤ ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΑ ΑΛΦΑΔΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΙΛΟΚΟΒΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ
    ελα να την κανουμε τοτε... πες μου... εκ των εσω και χωρις υπεκφυγες..

Senior Member
    Elis εχεις δικιο
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Banned
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    Elis εχεις δικιο
    και εσυ τεκνον Βρουτε?..

Senior Member
    Παιδια υπαρχει επιλογη αλλαγης τιτλου θέματος? Νομιζω πρεπει να το ονομασω αλλιως :-Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    και εσυ τεκνον Βρουτε?..
    Αφου μου φενονται πιο σωστα αυτα που λεει.ΑΒΕ.
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Γι αυτο χρησιμοποιησα την λεξη ' αντρικη ' , ενας πραματικος αντρας , παντα εμπνεει ασφαλεια .
    Έτσι όπως περιγράφεις παρακάτω τον σωστό άντρα έχεις δίκιο...
    Όμως τί γίνεται τις φορές που δεν θα θέλουν και οι δύο σεξ άρα κάποιος και συνήθως ο άντρας θα μείνει ανικανοποίητος αν δεχτεί την άρνηση; Την δέχεται; Ιδού η απορία...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    δεν υπαρχει ο σωστος αντρας και πολυ περισσοτερο η σωστη γυναικα, ολα ειναι χολλυγουντιανες ουτοπιες και εσεις νομιζετε οτι καπου εκει εξω κυκλοφορει ο/η πριγκηπας/πριγκηπεσα σας, δεν ισχυει αυτο πια και μην ψαχνετε αδικα για κατι τετοιο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Έτσι όπως περιγράφεις παρακάτω τον σωστό άντρα έχεις δίκιο...
    Όμως τί γίνεται τις φορές που δεν θα θέλουν και οι δύο σεξ άρα κάποιος και συνήθως ο άντρας θα μείνει ανικανοποίητος αν δεχτεί την άρνηση; Την δέχεται; Ιδού η απορία...

Κυκνακο , αυτο ειναι δευτερευον , και σε μια σχεση επιβαλλονται συμβιβασμοι , αμα ο αλλος επιμενει για σεξ , ενω εσυ δεν θελεις , σημαινει οτι δεν σε σεβεται , οποτε δεν κανει για σενα . Αλλα ειναι πιο σημαντικα , οχι η συχνοτητα του σεξ .

Senior Member
    Δεν ξέρω αν είναι φυγοπονία, έχω την τάση να φεύγω...
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Κυκνακο , αυτο ειναι δευτερευον , και σε μια σχεση επιβαλλονται συμβιβασμοι , αμα ο αλλος επιμενει για σεξ , ενω εσυ δεν θελεις , σημαινει οτι δεν σε σεβεται , οποτε δεν κανει για σενα . Αλλα ειναι πιο σημαντικα , οχι η συχνοτητα του σεξ .
    Γεια σε όλους, γύρισα (εκτός αν δεν καταλάβατε καν ότι έλειψα :p)

Σαν ποιά πράγματα θεωρείς πιο σημαντικά Μαγκάιβερ; Και να ρωτήσω και κάτι ακόμα, πόσο πιθανό θεωρείς την επιβολή του σεξ σε μία σχέση αν υπάρξει άρνηση της γυναίκας; (άσχετα με το αν είναι σωστό ή όχι)
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Γεια σε όλους, γύρισα (εκτός αν δεν καταλάβατε καν ότι έλειψα :p)

Σαν ποιά πράγματα θεωρείς πιο σημαντικά Μαγκάιβερ; Και να ρωτήσω και κάτι ακόμα, πόσο πιθανό θεωρείς την επιβολή του σεξ σε μία σχέση αν υπάρξει άρνηση της γυναίκας; (άσχετα με το αν είναι σωστό ή όχι)
    Γεια σου Κυκνακο , η επιβολη του σεξ , εξαρταται απο τον συντροφο , δεν ξερω ποσοι το επιβαλλουν , κρινω εξ ιδιων . Φαινεται να σε απασχολει πολυ το θεμα , μιλας για πληρη αποχη απο το σεξ ? αρχιζω και δεν καταλαβαινω . Πιο σημαντικα πραματα ειναι να υπαρχει συμπνοια αποψεων , αλληλοκατανοηση , αλληλοσεβασμος , αλληλουποχωρητικοτητα , ελλειψη καταπιεσης οιασδηποτε μορφης , ειλικρινεια , ειμαι υπερμαχος του οτι τα ομωνυμα ελκονται σε γενικες γραμμες . Και δεν πιστευω οτι κανω λαθος .

Senior Member
    Γεια σου Κυκνακο , η επιβολη του σεξ , εξαρταται απο τον συντροφο , δεν ξερω ποσοι το επιβαλλουν , κρινω εξ ιδιων . Φαινεται να σε απασχολει πολυ το θεμα , μιλας για πληρη αποχη απο το σεξ ? αρχιζω και δεν καταλαβαινω . Πιο σημαντικα πραματα ειναι να υπαρχει συμπνοια αποψεων , αλληλοκατανοηση , αλληλοσεβασμος , αλληλουποχωρητικοτητα , ελλειψη καταπιεσης οιασδηποτε μορφης , ειλικρινεια , ειμαι υπερμαχος του οτι τα ομωνυμα ελκονται σε γενικες γραμμες . Και δεν πιστευω οτι κανω λαθος .
    Όχι, δεν μιλάω για πλήρη αποχή αλλά επειδή λόγω του παρελθόντος μερικές φορές θυμάμαι τι είχε γίνει, τρομάζω και δεν μπορώ θέλω να ξέρω αν συμβεί αυτό και δεν νιώσω καλά αν μπορώ να το σταματήσω ή όχι...και ναι, με απασχολεί πολύ το θέμα γιατί δεν αντέχω άλλη καταπίεση σχετικά μ' αυτό...
    Αν και πάλι κάτι δεν καταλαβαίνεις ρώτα κι αν μπορώ θ' απαντήσω...

Banned
    Όχι, δεν μιλάω για πλήρη αποχή αλλά επειδή λόγω του παρελθόντος μερικές φορές θυμάμαι τι είχε γίνει, τρομάζω και δεν μπορώ θέλω να ξέρω αν συμβεί αυτό και δεν νιώσω καλά αν μπορώ να το σταματήσω ή όχι...και ναι, με απασχολεί πολύ το θέμα γιατί δεν αντέχω άλλη καταπίεση σχετικά μ' αυτό...
    Αν και πάλι κάτι δεν καταλαβαίνεις ρώτα κι αν μπορώ θ' απαντήσω...
    οποιαδηποτε στιγμη θελεις το σταματας! ο π ο ι α δ η π ο τ ε στιγμη!!!... το εχουμε κανει ολες και ειναι ΠΑΝΤΑ σεβαστο, αλλιως ειναι βιασμος εξαλλου.. μην σε αγχωνει καθολου αυτο... ειναι αυτονοητη η αμοιβαια κατανοηση, αν δεν υπάρχει προφανως εχεις κανει λάθος επιλογες στο σεξ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    οποιαδηποτε στιγμη θελεις το σταματας! ο π ο ι α δ η π ο τ ε στιγμη!!!... το εχουμε κανει ολες και ειναι ΠΑΝΤΑ σεβαστο, αλλιως ειναι βιασμος εξαλλου.. μην σε αγχωνει καθολου αυτο... ειναι αυτονοητη η αμοιβαια κατανοηση, αν δεν υπάρχει προφανως εχεις κανει λάθος επιλογες στο σεξ.
    Με ενθαρρύνει κάπως αυτό που λες γιατί μερικές φορές σκέφτομαι ότι είναι δύσκολο για τον άλλον να το σταματήσει πάνω στο πάθος...
    Σου έχει τύχει κι εσένα να μην μπορείς κάποια στιγμή κι ο σύντροφος σου το δέχτηκε; (αν θες απαντάς, αν θεωρείς την ερώτηση πολύ προσωπική δεν πειράζει)...

Ας δούμε τι θα μας πει κι ο Μαγκάιβερ σαν άντρας (χωρίς να υποτιμώ τη δική σου γνώμη)

Banned
    Με ενθαρρύνει κάπως αυτό που λες γιατί μερικές φορές σκέφτομαι ότι είναι δύσκολο για τον άλλον να το σταματήσει πάνω στο πάθος...
    Σου έχει τύχει κι εσένα να μην μπορείς κάποια στιγμή κι ο σύντροφος σου το δέχτηκε; (αν θες απαντάς, αν θεωρείς την ερώτηση πολύ προσωπική δεν πειράζει)...

Ας δούμε τι θα μας πει κι ο Μαγκάιβερ σαν άντρας (χωρίς να υποτιμώ τη δική σου γνώμη)
    φυσικα και μου εχει τυχει..και δεν χρειαστηκε καν να το ζητησω το καταλαβε οτι κατι δεν πάει καλα. τι παει να πει παθος? δεν ειμαστε γοριλες... το σεξ θελει 2 ατομα, δεν γινετε ο αλλος να μην καταλαβαινει σε τι κατασταση εισαι, φαινεται ποτε το θες... το θες πολυ, το θες οσο τιποτα αλλο στον κοσμο..αρα οταν δεν θες πεφτει η θερμοκρασια. ειναι σαν το ταγκο, ο αλλος καταλαβαινει ποτε η νταμα δεν θελει να χορεψει, εκτος αν πεσεις σε πανηβλακα οποτε κοψτο ετσι και αλλιως γιατι και να το θες με αυτον τον πατατα που εμπλεξες δεν προκειται να απολαυσεις τιποτα..και κοψε τον ωμα και με απαιτηση εεεεεετσαππρρρρρρρρρρ γιδοβοσκεεε ... ανθρωπος εδω!!! σε ολους εχει τυχει και θα ξανατυχει και ολοι το σεβομαστε, αντρες και γυναικες

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast