δεν σου αρεσει η φυση γουσταρεις τσιμεντουπολη και φασαρια θορυβο και τρεξιμο για να πιεις εναν καφε?
Printable View
δεν μου αρεσει η ησυχια που εχουν τα χωρια θελω να βλεπω κοσμο να περπαταει να πινω τον καφε μου κι οι αλλοι να περνανε απο διπλα
θελω να κανω τη βολτα μου και να περπατανε κι αλλοι τα σπιτια στα χωρια ειναι παλια δεν εχουν ανεσεισ καλυτερο θα ηταν να μεναμε ολοι στην ιδια γειτονια και να μαζευομασταν σε ενα στεκι δικο μασ μαγαζι με φαι και καφε και να ειχε κι αλλουσ πελατεσ αλλα να ξεραν ολοι οτι ειμαστε η παρεα με τουσ τρελλουσ και να ξεραν κι εναν εναν και ποτε να μασ μιλουσαν ποτε να μασ αφηναν ησυχουσ αναλογα τα κεφια εγω ετσι το φανταζομαι το τελειο και να ειμαστε ολοι μια παρεα να στο πω ετσι
τι θεωρεις ανεση σε ενα σπιτι?εγω μονο την θερμανση και την ψυξη.εζησα στην συμπρωτευουσα 10 χρονια και η δουλεια μου ητανε στον δρομο.πλεον θελω την ηρεμια μου να πηγαινω στην φυση και να στοχαζομαι τωρα εαν στο καφενειο του χωριου ξερουν οτι ειμαι λιγο τζαζ δεν με πειραζει.αυτο με την γειτονια καλο θα ητανε αλλα μπορουμε να κανουμε το κοινοβιο και να ειμαστε παλι μαζεμενοι.η να κανουμε αιτηση στον υπουργο υγειας να ξαναανοιξει η πετρα ολυμπου και να παμε η να κανουμε καταληψη.αλλα εκει ξεχνα την μεγαλουπολη.
κοιτα εγω ειμαι απο τη συμπρωτευουσα και γυρναω βολτεσ ολη μερα δλδ αμα παω βολτα για να σκεφτω με παιρνει τουλαχιστον μια ωρα περπατημα δλδ μπορει να παω και κεντρο με τα ποδια που νσι 45 λεπτα τελοσ παντων κανω τη γυμναστικη μου στο δρομο
και σκεφτομαι τα δικα μου χαλαρα αλλα μου αρεσει αυτη η βαβουρα θελω λιγο φασαρια δε μπορω την ησυχια οπυ εχουν τα χωρια
δε μ αρεσει καθολου εμενα με ξερουν εδω οτι δεν ειμαι καλα οπου πηγα να δουλεψω το καταλαβανε γι αυτο κι εγω κατεληξα να κανω χειρωνακτικεσ εργασιεσ και δουλειεσ του οπδαριου γτ δε θελει να μιλασ σοβαρη δουλεια με μιλητο δεν εχω κανει ποτε αλλα πλεον κουραστικα
to jerv oti eisai απο σαλονικα και εαν θες να βρεθουμε και σε καποια φαση.μου φαινοτανε αδιανοητο και εμενα να παω καπου ησυχα μου αρεζε η βαβουρα αλλα παντα σκ πηγαινα στην φυση επισης η παραλια χειμωνα καλοκαιρι ητανε το στεκι μου ειχα και το ποδηλατο μου πριν γινει τοσο εμπορικο οπως τωρα.τελος παντων αρρωστησα καιν γυρισα στο πατρικο και οδηγουσα σχεδον 3 χρονια οπως οδηγουσα στην μεγαλουπολη.τελος παντων συνηθισα και θελω ακομα πιο πολυ ηρεμια τωρα.κανε οτι μπορεις απο δουλεια που να πιστευεις οτι θα μπορεις να ανταπεξελθεις.κανω και εγω κατι περπατηματα σαλονικη απιστευτα μαρτιου βαρδαρη ακουστικα και βσουμ.δεν μπορω στα λεωφορεια ειδικα καλοκαιρι.
μαρτιου βαρδαρη το χω κανει σε πενηντα λεπτα στο γρηγορο τωρα εχω χαλαρωσει το παω βολτα
σιγα σιγα για να ηρεμω να σου πω την αληθεια ψιλοβαρεθηκα να περπαταω γι αυτο νοικιαζω ενα ποδηλατακι
και κινουμαι ετσι με ποδια και ποδηλατο
και εγω στο πενηνταλεπτο οταν ξεκινησε η αρρωστια στα γκαγκανιασματα.οταν ειχα αρρωστησει μαλωσα με απειρο κοσμο στον ποδηλατοδρομο και εφτυνα τα σταθμεμευνα αμαξια.τωρα βγαινω εδω στα χωρια της περιοχης μου ψιλοφοβαμαι αλλα δεν εκνευριζομαι εχω και το ταμπλετ με το ηχειακι στον σακο και βγαινω ασφαλτο με κανεναν φιλο.
εσυ ξεσπασ εγω εχω προπονηθει να μην ξεσπαω γενικα προσπαθω να εχω μια καλη συμπεριφορα ανεξαρτητα απο τισ μαλακιεσ που γινονται κι αυτο τουσ εκνευριζει ολουσ εχω να σου πω
πλεον εχει καταλαγιασει η ασθενεια με τον καιρο ειναι με τα φαρμακα ειναι δεν ξερω.πλεον ξεσπαω στην γυμναστικη σωματικα και διανοητικα σε διαβασμα γερμανικων και βιβλια προσωπικης αναπτυξης.ψυχολογικα στην οικογενεια ξεσπαω τους κραζω καμια φορα.
κι εγω ετσι κανω οποτε δεν ειμαι ηρεμοσ παιρνω το οπδηλατακι μου παω μια βολτα να ηρεμησω
γενικα ομωσ προσπαθω να εχω μια ανεκτη δεδομενησ τησ καταστασησ μου συμπεριφορα προσ ολουσ
παντωσ δε μαλωνω με καμια παναγια
Και εγω αυτο που θελω ειναι ανεξαρτησια , να νοικιασω ενα σπιτι και να ζω τη ζωη του εργενη. Σιγουρα η ψυχωση δυσκολευει πολυ τα πραγματα , αν μη τι αλλο χανεις πολλα χρονια με δαυτη αντιπαραγωγικα τον καιρο που εισαι νεος και κτιζεις το μελλον. Δεν εχω καταφερει την ανεξαρτησια , αλλα πιστευω οτι οφειλεται λογω της οικονομικης κρισης καθαρα. Δουλευα πολλα ετη και εμεινα ανεργος με την κριση. Εντωμεταξυ και δουλεια να βρω, δεν ξερω κατα ποσο μπορω να πετυχω ανεξαρτησια με το επιπεδο των μισθων πλεον Ελλαδα. Πιστευω οτι ενας λογος που με κρατησε πισω ειναι και η προσωπικοτητα μου , ειμαι ως επι των πλειστων μοναχικος και για να ελιχθεις επαγγελματικα ειναι περισσοτερο ποιον ξερεις και τι γνωριμιες εχεις. Δεν μπορω ουτε θελω να αλλαξω χαρακτηρα. Απο κει και περα, μαζευω προσοντα ... εχω κανει συλλογη απο πτυχια και πραγματικη γνωση ορισμενων αντικειμενων και ειμαι ακομα αισιοδοξος οτι θα τη βρω στο τελος την ακρη, να δω πως θα παει και φετος με ορισμενα πραγματα που θελω να πραγματοποιησω .... καλη δυναμη παιδες:)
που λετε εμαθα εχθες ότι στο ζαγκλιβερι λιγο ποιο εξω από την θεσσαλονικη καποιοι μεσα σε 60 στρεμματα εχουν φτιαξει μια αυτονομη κοινοτητα με δικο τους ρευμα από φωτοβολταικα νερο από πηγή κλπ...
εχουν καποια κοινα οικηματα για να μαγειρευουν και να συναθροιζοντε και από εκει και περα ο καθεις μενει στο δικο του τροχοσπιτο...
να κανουμε την φαρμα των τρελλων... μας λειπει το αγροτεμαχιο με κανα παλιο κτισμα μεσα όλα τα αλλα είναι ευκολα
εγω παλι ονειρευομαι να ανοιξουμε μια μαγαζαρα με φαι και καφε υποδειγμα που μεσα θα δουλευουν σχιζοφρενεισ
και θα κανουνε παπαδεσ επικοινωνιακα και στη δουλεια και θα αναγκαζουμε και τισ επιχειρησεισ που συνεργαζομαστε να παιρνουν τουσ δικουσ μασ και ετσι να βοηθησουμε και μερικα νεα παιδια να μαθουν τον κοσμο και τα φραγκακια μασ να βγαλουμε
και θα ειναι τιμη για καποιον να δουλεψει μαζι μασ γτ στο μαγαζι αυτο θα κανουμε παπαδεσ ολοι και θα το χουν ονειρο τα παιδακια να δουλεψουνε σε μασ κι ετσι θα γινουμε κρατοσ με τη συμπεριφορα μασ και τη δουλεια μασ
αυτα με τισ λασπεσ και τα χωματα ξερω οτι ειναι ευκολα αλλα εγω δεν τα γουσταρω γτ θελω ποιοτητα ζωησ γαματη για ολουσ κι αυτο που λετε μπορει να ειναι στη φυση αλλα δεν ειναι γαματο εγω θελω μεσα στην οικονομικη κριση να τουσ δωσουμε τα μυαλα στο χερι να βγαλουμε λεφτα και παραλληλα να βοηθαμε κι ολασ και τουσ νεοτερουσ που μπαινουν στο λουκι
Αν το ανοιξεις ποτε και.εχεις αναγκη απο βοηθεια στειλε κανα μνμ......εγω εδω θα μαι μου αρεσει η ιδεα σου