Aνεξαρτησία - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Ζείτε ανεξάρτητα;;

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Ζω ανεξάρτητα

5 38.46%
  • Ζω με κάποιο συγγενικό πρόσωπο

8 61.54%
Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 101
    Senior Member
    τι εκανες για μια δεκαπενταετια δεν καταλαβα σορυ και τι να κανουμε ολοι εμεις.μπορουμε να συννενοηθουμε οι ψυχωσικοι να μην παρουμε τα φαρμακα για 20 μερες και να κανουμε πορεια.μακελειο σου λεω θα γινει
    Wenn du träumen kannst,kannst du tun!

Senior Member

Senior Member
    εχω απο τα 18 τωρα ειμαι 33 προσπαθω να δουλεψω και να σπουδασω ποτε καθομαι ποτε δουλευω
    εβγαλα το τει μετα απο δεκα χρονια κι εχω και ενσυμα εξι χρονια περιπου τα αλλα μαυρα εχω κανει ολεσ τισ δουλειεσ του ποδαριου που μπορουσα να κανω παντα με προβληματα σε πληροφορω δε γινεται με καμια παναγια να δουλεψουμε για να ζησουμε στην ελλαδα σε αλλεσ χωρεσ δε ξερω τι γινεται αλλα στην ελλαδα δε γινεται
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    kai εγω σε 2 μηνες 33 εχω 4 χρονια ενσημα.δεν εχω κανει παρα πολλες δουλειες ασχοληθηκα με μια 10 σχεδον χρονια.το τει το παρατησα απο τον πρωτο χρονο οχι λογω ασθενειας για αλλους λογους.κανονικα το κρατος επρεπε να προνοει και να μας βαζει σε ελαφριες δουλειες και εστω να μας εδινε παλι αυτα τα 626 ευρω το διμηνο που δινει η προνοια αλλα ξερεις σε υπηρεσιες τυπου οαεδ δημους νομαρχιες εχουνε μπει τα βυσματα και εκτος αυτου πληρωνουμε και τα φαρμακα εμενα με βγαινουν 70 ευρω τον μηνα μονο οι χαπες χωρια ψυχιατρο.στην γερμανια ειναι υποχρεωμενες οι επιχειρησεις να παιρνουνε ατομα με ειδικες αναγκες.θυμαμαι στην κατερινη την δεκαετια του 90 ερχοτανε κατι γερμανοι με νοητικη στερηση και ολοι δουλευανε αλλα τα λεφτα δεν τα διαχειριζοταν αυτοι.μια φορα κερασε εναν η μανα μου τυροπιτα και μαζευτηκανε 30 ατομα γυρω της.τι θυμαμαι ωρες ωρες

Senior Member
    Μπράβο elis για την προσπάθεια σου!!!Εγώ έχω προβλήματα από τα 21 που πήγα πρώτη φορά ψυχίατρο αν και άρχισαν από πιο πριν.Σταμάτησα το ΤΕΙ κ δεν βλέπω να το συνεχίζω.Το σταματούσα και το ξεκινούσα κ τώρα πέρασαν τα χρόνια,έχω αρκετά μαθήματα,δεν μου αρέσει η σχολή και δεν έχω κουράγιο να συνεχίσω.
    Πάντως στο θέμα δουλειάς αν κ πιστεύω πως ήμουν σε καλύτερη κατάσταση από σένα δεν τολμούσα να δουλέψω.Γενικά έχω μόνο ένα φουλ ψυχωσικό επεισόδιο.Τα προηγούμενα ήταν πιο ελαφριά.

Προσωπικά μιλώντας , ο λόγος που δεν τελείωσα το ΤΕΙ ήταν κυρίως γιατί δεν στρωνόμουν στο διάβασμα...είχα περάσει τέτοια μαυρίλα τα προηγούμενα χρόνια που όταν βελτιώθηκα ήμουν όλο έξω και δεν έστρωνα τον κώλο μου.Επίσης η σχολή δεν με ενδιέφερε κ σε πολλά μαθήματα είχα κενά που ήθελαν πολλές θυσίες για να πεις πως θα τα καταφέρεις.
    Στην δουλειά είναι θέμα αυτοπεποίθησης για μένα.Πάντα αισθανόμουν βλάκας και πίστευα πως δεν θα τα καταφέρω.

Ελπίζω από δω και πέρα να προσπαθώ περισσότερο και να βολεύομαι λιγότερο.Η προσπάθεια είναι κάτι που δεν έκανα στην ζωή μου.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Είμαι 29 χρονών και εκτός από βοήθεια στο μαγαζί των γονιών μου δεν έχω δουλέψει έξω!!Κλάψτα Χαράλαμπε!!
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Τα φάρμακα εμένα μου βγαίνουν 7 ευρώ τον μήνα...2 αντιψυχωσικά!!

Senior Member
    εγω ασχολουμαι παντα με χειρωνακτικεσ εργασιεσ γτ ειναι καλυτερα να μασαω παρα να μιλαω
    γενικα στο μιλητο δεν τα παω καθολου καλα απεναντιασ στισ αθλοπαιδιεσ και στα χειρωνακτικα τα κουτσοκαταφερνω
    γτ αοπ μικροσ αθλουμαι κι ετσι εχω την αντοχη οπυ χρειαζεται για να κουβαλαω κλπ αλλα σοβαρη δουλεια με λεφτα
    δεν εκανα οπτε

Banned
    εγω είμαι... ημουν πολιτικος μηχανικος ειχα και μια κατασκευαστικη εταιρια προλάβαμε καναμε 2 οικοδομες... και το 2011 στα 35..διαγνωση σχιζο!!!

τα διεκοψα όλα μετακομισα στην αδελφη μου και παιρνω συνταξη 460 ευρω το μηνα και αν δεν κοψουν το ΕΚΑΣ θα παρω αλλα 230 μηνιαίως κοινως μια χαρα...

να πω την αληθεια θα μπορουσα να δουλεψω αλλα αφου με βγαλαν τρελλο και με πληρωνει το κρατος δεν βρισκω τον λογο...

οοπτε υπολογιστη,, γυμναστηριο, κανα καφε κανα τσιπουρο και που και που ορειβασια ετσι να περναει ο καιρος....

παρτε και ένα τραγουδακι από μενα
    https://www.youtube.com/watch?v=6ORgrPhDCx4

Senior Member
    εσυ ρε ψηλε με κατασκευαστικη εταιρεια και βρεθηκεσ να παιρνεισ 500 εγω οπυ κανω δουλειεσ του οπδαριου τι θα κανω
    δλδ πρεπει ολοι να εχουμε κατασκευαστικη για να ζησουμε αξιοπρεπωσ δλδ με 700 εγω δε λεω για παραπανω επρεπε να υπαρχει μια οργανωση να βγαζουμε 700 κι ασ καναμε και βαριεσ δουλειεσ λιγο καθε μερα αλλα να εχουμε αξιοπρεπη ζωη

Banned
    ελατε να κανουμε ένα κοινοβιο... θα βρουμε κανα καλο μερος να στησουμε μια φαρμα... και θα μενουμε ολοι οι τρελλοι εκει.. ο καθεις θα προσφερει ότι ξερει και οσα εχει!!

θα μπορούσαμε να την κανουμε και ΜΚΟ με ειδικο σκοπο την αλληλοϋποστήριξη χα

το σκεφτομουν από πολύ παλια και τωρα εχω χρονο... διαθετο ολο το μηνιατικο μου για τον σκοπο!!

Senior Member
    εγω παντωσ δεν μπορω να βλεπω αλλο χωμα και χορτα θελω τσιμεντο να βλεπω

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    εγω είμαι... ημουν πολιτικος μηχανικος ειχα και μια κατασκευαστικη εταιρια προλάβαμε καναμε 2 οικοδομες... και το 2011 στα 35..διαγνωση σχιζο!!!

τα διεκοψα όλα μετακομισα στην αδελφη μου και παιρνω συνταξη 460 ευρω το μηνα και αν δεν κοψουν το ΕΚΑΣ θα παρω αλλα 230 μηνιαίως κοινως μια χαρα...

να πω την αληθεια θα μπορουσα να δουλεψω αλλα αφου με βγαλαν τρελλο και με πληρωνει το κρατος δεν βρισκω τον λογο...

οοπτε υπολογιστη,, γυμναστηριο, κανα καφε κανα τσιπουρο και που και που ορειβασια ετσι να περναει ο καιρος....

παρτε και ένα τραγουδακι από μενα
    https://www.youtube.com/watch?v=6ORgrPhDCx4
    εγω ειμαι μεσα για την φαρμα των σχιζο,διαθετω επισης το μηνιατικο μου. https://www.youtube.com/watch?v=5PJsFpu2tfw

το αγαπημενο μου τραγουδακι για την σχιζο το παραθετω σε ζωντανη εκτελεση.

Senior Member
    αμα κανετε φαρμα να με φωναζετε να σασ κοβω τα χορτα ειμαι ειδικοσ πλεον
    στο χορτοκοψιμο

Senior Member
    εγω στο στρατο ημουνα οδηγος αλλα δεν ειχα πολιτικο διπλωμα και το χορτοκοπτικο το ειχα επ ωμου.εχω καταλληλοτητα.φετος εκανα μπαχτσε εβαλα 500 ριζες.τα θεματα της γης μπορω να τα αναλαβω.δεν με ενοχλουνε καθολου οι ευθυνες καντε με διευθυντη.

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast