Originally Posted by
troxia
το χω πάθει κ γω αυτό κάποιο διάστημα. έκανα κάτι για το οποίο είχα μετά τύψεις, πέρασα δύσκολες καταστάσεις από μικρή και μετά ένιωθα ότι δεν μου αξίζει να νιώσω χαρά, ότι τα προβλήματα θα έρχονται και θα ξαναέρχονται και θα πρέπει να είμαι σκληρή για να τα αντιμετωπίσω και έτσι κλεινόμουν και είχα αυτοκαταστροφικές τάσεις ! Αυτό είναι Λάθος !!
Όσο δύσκολα κ αν πέρασες-και σου ευχομαι όλα να πάνε καλά από δω και στο εξής- οφείλεις στον εαυτό σου ώρες ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας!
Όχι, φυσικά και να μην χωρίσεις! Γιατί θα είναι σα να τα παρατάς, πρέπει να προσπαθήσεις να αντιμετωπίσεις αυτό που σου συμβαίνει , να προσπαθήσεις για να ισορροπημένη σχέση γιατί καμιά φορά η σχέση μας με έναν άλλον άνθρωπο, μας δίνει δύναμη να προσπαθούμε γιατί δεν έχουμε να σκεφτούμε μόνο τον εαυτό μας , αλλα να κάνουμε ευτυχισμένο και έναν άλλο άνθρωπο !
Ισως από όλα αυτά που σου έχουν συμβεί, να έχει πέσει η αυτοεκτίμησή σου και η αυτοπεποίθησή σου και όσο κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν αφήνεις άλλον άνθρωπο να μπει στη ζωή σου και πνίγεις τον πόνο σου στο ποτό, δεν θα βρεις κανένα διέξοδο από όλο αυτό και είναι κρίμα γιατί έγω από αυτά που διαβάζω καταλαβαίνω ότι είσαι ένας άνθρωπος που θέλεις να ξεφύγεις από όλο αυτό και απλά δεν ξέρεις τον τρόπο !
Λοιπόν, σταμάτα να κάνεις αρνητικές σκέψεις , είναι πολύ σημαντικο αυτό, να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστουν και σε γεμίζουν για να μην προλαβαίνεις να σκέφτεσαι αρνητικά , όσο μπορείς να ξεφεύγεις από τα προβλήματα της καθημερινότητας και όταν οι άσχημες σκέψεις θα ξανάρχονται, να τις διώχνεις αμέσως, να πηγαίνεις έξω για βόλτα να παίρνεις καθαρό αέρα.
Αν μπορείς,μίλησε και με την κοπέλα σου, αν έχει κατανόηση θα σε βοηθήσει πολύ να τα βγάλεις από μέσα σου και να νιώσεις ότι έχεις έναν άνθρωπο που σε στηρίζει.
(ελπίζω να ανταποκρίνεται η απάντησή μου σε αυτό που γράφεις γιατί διάβασα κυρίως το αρχικό σου θέμα και όχι όλες τις απαντήσεις)