χαχααχα...καλα ελα να μιλησουμε να μου βρεις αντρα σωστο..με επεισες!!
Printable View
εγω ειμαι ζωοον ορθιο οταν λεμε ζωον το ενοουμε δεν κανω εγω γιατι δεν εχω εμφανιση αλλα το προτερημα μου ειναι οτι αντεχω στισ δυσκολιεσ αλλα γι αυτα που θεσ εσυ και μια γυναικα γενικα δεν κανω καλυφθηκε το θεμα ζωον;
ρε τι παθαμε για να με αγαπησεισ πρεπει πρωτα να ερθεισ να δεισ που μενω να καταλαβεισ τι κανουμε εμεισ εδω
και μετα αμα μενεισ αλλου δε γινεται να με αγαπασ χωρια που δε με ξερεισ αλλα αν μενεισ αλλου δε γινεται να με αγαπασ
μονο οσοι μενουν εδω υπαρχει περιπτωση να με αγαπησουν οι υπολοιποι κανενασ αλλοσ και δεν το θελω κι ολα
γιατι ολοι εδω ειμαστε μεγαλωμενοι αλλιωσ
με ξενερωσεσ σφοδρα ομωσ και δε μπορω να συνεχισω οποτε τελοσ για σημερα αλλη μερα που θα χω ξανα κεφια
που θα τα ξαναβρω δε ξερω αλλα ενα αστραπιαιο ξενερωμα μου το ριξεσ αλλη μερα δεν πειραζει
αλλη φορα
Λοιπόν, διάβασα όλα τα μηνύματά σας και σας ευχαριστώ πολύ. Την βοήθεια μου την φιλική δεν την έχει ανάγκη έτσι μου πε. Δε χρειάζομαι φίλους λέει και έως ένα σημείο το κατανοώ απολυτα. Ο ανθρωπος αυτος είχε πολλα συμπλεγματα. Το συμπλεγμα της κατωτεροτητας ανευ λογου και αιτιας. Ειχε υπερμετρο εγωισμο "εγω δεν κανω ποτε λαθη " "μαζι σου δε βγαζω ακρη βασικα!!!" μου λεγε!!! Οχι, δεν ειναι θεμα βολεματος. Δε ζητησα βόλεμα αγαπη ζητησα και κατανοηση. Αμφίδρομα ειναι αυτα. Ο,τι εδινα ζητουσα τοσο απλα.... Δε μπορει ο αλλος στους 4 μηνες να σου κανει σκηνικο γιατι δε του δωσες 500 ευρω να πληρωσει την δοση του δανειου του; δε μπορει ο αλλος να ζηταει ψιλά ν παρει τσιγαρα σε καθημερινη βαση και να μην μπει καν στην διαδικασια εστω μια φορα να πει " ελα μωρο σημερα σ πηρα πακετο" μπορει να ακουγονται χαζα ολα αυτα αλλα δημιουργουν μια εντυπωση καλως η κακως για τον αλλον!!! Δεν ειναι δυνατον να μην εχεις να βγεις εξω αλλα ν παιζεις 100 ευρω στοιχημα και αλλες μλκς. εκει κατι λαθος κανεις εσυ ... δε σου φταει η κοπελα σου! και οχι αν ειμαι κακομαθημενη που ειμαι τυπικη στια παγεια εξοδα μου και δεν θελω να χρωσταω πουθενα, να ζω αξιοπρεπως και να μην ριχνω πιστολες παντου τοτε ναι καλυτερα να βρω εναν φλωρο αλλα ΚΥΡΙΟ!!!
εγω ,,, εχω την εντυπωση οτι πιο πολυ σε πειραξε οτι δεν ειχε λεφτα παρα οτι σε εβριζε.
λεφτα δεν υπαρχουν =ciao...
oxi file moy de m peiraxe auto arxika. min mperdeuesai ixera oti doyleuei merokamato de m parousiastike o latsis kai stin poreia anakalupsa oti itan koumparas tripios. ixera me poion evgena. me peiraxe o xeirismos tou. k i sumperifora toy mesa sti sxesh!
Ολα οσα περιγραφεις αρκουν για μια ζωη δυστυχιας..ειδικα το να παιζει 100€τζοκερ και να κλαιγεται για δανεικα;;;και να στην λεει;;μηπως επαιξε και βρισιμο;;Ασε αυτα τα σκηνικα δεν ειναι σκηνικα αγαπης..μην τρελαθουμε..
Ουτε και ξεπερνιουνται φυσικα..
Καλα εκανες και εφυγες απο τη στιγμη που θεωρουσες οτι δεν μπορεις να τον στηριξεις αλλο.Καλυτερο απο το να εβρισκες αλλον ή να καθοσουν απλως για να χεις ενα γκομενο.
Λιγες γυναικες θα μπορουσαν να το στηριξουν σε ολο αυτο.Φταιει και αυτος ομως που με την συμπεριφορα του διωχνει και οποιον θα μπορουσε να τον βοηθησει.