ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΩ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 43 of 43
    Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    εσυ δεν εχεισ γνωρισει ανθρωπο ποτε που τα γραφει στα αρχιδια του ολα αλλα σου μιλαει
    δηλαδη εγω που ειμαι ζωον ορθιο τι κανω δε μιλαω;μιλαω αλλα λεω μαλακιεσ γι αυτο ειμαι και ζωον
    εσυ που σαι καλοζωισμενη μιλασ αλλιωσ γι αυτο σου λεω κατσε να μιλησουμε να βρεισ αντρα σωστο
    χαχααχα...καλα ελα να μιλησουμε να μου βρεις αντρα σωστο..με επεισες!!

Senior Member
    εγω ειμαι ζωοον ορθιο οταν λεμε ζωον το ενοουμε δεν κανω εγω γιατι δεν εχω εμφανιση αλλα το προτερημα μου ειναι οτι αντεχω στισ δυσκολιεσ αλλα γι αυτα που θεσ εσυ και μια γυναικα γενικα δεν κανω καλυφθηκε το θεμα ζωον;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    εγω ειμαι ζωοον ορθιο οταν λεμε ζωον το ενοουμε δεν κανω εγω γιατι δεν εχω εμφανιση αλλα το προτερημα μου ειναι οτι αντεχω στισ δυσκολιεσ αλλα γι αυτα που θεσ εσυ και μια γυναικα γενικα δεν κανω καλυφθηκε το θεμα ζωον;
    τι μου ξεκαθαριζεις οτι εσυ δεν εισαι διαθεσιμος ..για να μην παρασυρθω και σε ερωτευθω τωρα?? ρε μηπως προσπαθεις με υπουλο τροπο να με ξαναριξεις στα χαπια??

Senior Member
    ρε τι παθαμε για να με αγαπησεισ πρεπει πρωτα να ερθεισ να δεισ που μενω να καταλαβεισ τι κανουμε εμεισ εδω
    και μετα αμα μενεισ αλλου δε γινεται να με αγαπασ χωρια που δε με ξερεισ αλλα αν μενεισ αλλου δε γινεται να με αγαπασ
    μονο οσοι μενουν εδω υπαρχει περιπτωση να με αγαπησουν οι υπολοιποι κανενασ αλλοσ και δεν το θελω κι ολα
    γιατι ολοι εδω ειμαστε μεγαλωμενοι αλλιωσ

Banned
    ρε τι παθαμε για να με αγαπησεισ πρεπει πρωτα να ερθεισ να δεισ που μενω να καταλαβεισ τι κανουμε εμεισ εδω
    και μετα αμα μενεισ αλλου δε γινεται να με αγαπασ χωρια που δε με ξερεισ αλλα αν μενεισ αλλου δε γινεται να με αγαπασ
    μονο οσοι μενουν εδω υπαρχει περιπτωση να με αγαπησουν οι υπολοιποι κανενασ αλλοσ και δεν το θελω κι ολα
    γιατι ολοι εδω ειμαστε μεγαλωμενοι αλλιωσ
    φφφφφφφ......οκ ξεκαθαρρισαμε οτι δεν εισαι διαθεσιμος!..δεν θα σε ερωτευθω ..δεν θα με παρασυρει η τσαχπινια σου!!! ..συνεχισε παρακατω...

Senior Member
    με ξενερωσεσ σφοδρα ομωσ και δε μπορω να συνεχισω οποτε τελοσ για σημερα αλλη μερα που θα χω ξανα κεφια
    που θα τα ξαναβρω δε ξερω αλλα ενα αστραπιαιο ξενερωμα μου το ριξεσ αλλη μερα δεν πειραζει
    αλλη φορα

Banned
    με ξενερωσεσ σφοδρα ομωσ και δε μπορω να συνεχισω οποτε τελοσ για σημερα αλλη μερα που θα χω ξανα κεφια
    που θα τα ξαναβρω δε ξερω αλλα ενα αστραπιαιο ξενερωμα μου το ριξεσ αλλη μερα δεν πειραζει
    αλλη φορα
    οκ αλλη φορα..

Junior Member
    Λοιπόν, διάβασα όλα τα μηνύματά σας και σας ευχαριστώ πολύ. Την βοήθεια μου την φιλική δεν την έχει ανάγκη έτσι μου πε. Δε χρειάζομαι φίλους λέει και έως ένα σημείο το κατανοώ απολυτα. Ο ανθρωπος αυτος είχε πολλα συμπλεγματα. Το συμπλεγμα της κατωτεροτητας ανευ λογου και αιτιας. Ειχε υπερμετρο εγωισμο "εγω δεν κανω ποτε λαθη " "μαζι σου δε βγαζω ακρη βασικα!!!" μου λεγε!!! Οχι, δεν ειναι θεμα βολεματος. Δε ζητησα βόλεμα αγαπη ζητησα και κατανοηση. Αμφίδρομα ειναι αυτα. Ο,τι εδινα ζητουσα τοσο απλα.... Δε μπορει ο αλλος στους 4 μηνες να σου κανει σκηνικο γιατι δε του δωσες 500 ευρω να πληρωσει την δοση του δανειου του; δε μπορει ο αλλος να ζηταει ψιλά ν παρει τσιγαρα σε καθημερινη βαση και να μην μπει καν στην διαδικασια εστω μια φορα να πει " ελα μωρο σημερα σ πηρα πακετο" μπορει να ακουγονται χαζα ολα αυτα αλλα δημιουργουν μια εντυπωση καλως η κακως για τον αλλον!!! Δεν ειναι δυνατον να μην εχεις να βγεις εξω αλλα ν παιζεις 100 ευρω στοιχημα και αλλες μλκς. εκει κατι λαθος κανεις εσυ ... δε σου φταει η κοπελα σου! και οχι αν ειμαι κακομαθημενη που ειμαι τυπικη στια παγεια εξοδα μου και δεν θελω να χρωσταω πουθενα, να ζω αξιοπρεπως και να μην ριχνω πιστολες παντου τοτε ναι καλυτερα να βρω εναν φλωρο αλλα ΚΥΡΙΟ!!!

Banned
    εγω ,,, εχω την εντυπωση οτι πιο πολυ σε πειραξε οτι δεν ειχε λεφτα παρα οτι σε εβριζε.
    λεφτα δεν υπαρχουν =ciao...

Junior Member
    oxi file moy de m peiraxe auto arxika. min mperdeuesai ixera oti doyleuei merokamato de m parousiastike o latsis kai stin poreia anakalupsa oti itan koumparas tripios. ixera me poion evgena. me peiraxe o xeirismos tou. k i sumperifora toy mesa sti sxesh!

Member
    Ολα οσα περιγραφεις αρκουν για μια ζωη δυστυχιας..ειδικα το να παιζει 100€τζοκερ και να κλαιγεται για δανεικα;;;και να στην λεει;;μηπως επαιξε και βρισιμο;;Ασε αυτα τα σκηνικα δεν ειναι σκηνικα αγαπης..μην τρελαθουμε..

Member
    Ουτε και ξεπερνιουνται φυσικα..

Quote Originally Posted by Monaxoula View Post
    Καλησπέρα φίλοι μου,[...]και θα τον στηριζα μεχρι τελους σε αυτο που περνουσε!!
    Καλα εκανες και εφυγες απο τη στιγμη που θεωρουσες οτι δεν μπορεις να τον στηριξεις αλλο.Καλυτερο απο το να εβρισκες αλλον ή να καθοσουν απλως για να χεις ενα γκομενο.
    Λιγες γυναικες θα μπορουσαν να το στηριξουν σε ολο αυτο.Φταιει και αυτος ομως που με την συμπεριφορα του διωχνει και οποιον θα μπορουσε να τον βοηθησει.

Page 3 of 3 FirstFirst 123