Results 1 to 15 of 25
Thread: Σκεψεις για τον πρωην..
-
28-12-2015, 02:33 #1
- Join Date
- May 2015
- Posts
- 273
Σκεψεις για τον πρωην..
Γεια σας!
Το προβλημα μου ειναι το εξης: εχω χωρισει εδω και καιρο με τον πρωην μου και ηταν δικη μου αποφαση.Απλως ηταν η πρωτη μου σχεση και ηταν το πρωτο αγορι που μου εδειξε τοσοοο ενδιαφερον. Ωρες ωρες νοσταλγω το πώς εδειχνε οτι με θελει και με αγαπαει..Τυχαινει να ειμαι και πολυ ευαισθητη οποτε καταλαβαινετε!Σκεφτομαι οτι κανεις αλλος δεν προκειται να με εκτιμησει ποτε τοσο πολυ...Δε μετανιωνω που χωρισα αλλα αυτο που ειχα μαζι του ηταν οπως και να το κανουμε κατι μοναδικο..Απλα πειτε μου.Πως μπορω να σταματησω να σκεφτομαι ετσι? Γελουσε με αυτα που ελεγα, με κοιτουσε με ενα βλεμμα..Δεν το ειχα ξαναζησει αυτο. Αν ηταν και αμοιβαιο ολα θα ηταν καλα. Heeeelp! Πιστευετε οτι αν προκυψει κατι με καποιον αλλον θα σταματησω να μελαγχολω επιτελους γι αυτο το θεμα?Last edited by rainbow96; 28-12-2015 at 17:28.
- 28-12-2015, 23:40 #2
- Join Date
- Sep 2012
- Posts
- 5,782
Γιατι είχατε χωρίσει ρεινμπόου;
28-12-2015, 23:47 #3
- Join Date
- Apr 2014
- Posts
- 125
φυσικα.το επομενο σταδιο ειναι εσυ να θες καποιον πολυ.εσυ να γελας με οτι λεει.εσυ να τον κοιτας με ενα βλεμμα....κ αυτος μια μερα να σε χωρισει γιατι δε θα ειναι αμοιβαιο...δε σε πειραζω τωρα.ουτε συμφωνω με ατακες περι καρμα κτλ.απλα ετασι συμβαινει συνηθως.αν μου πεις κ γιατι δεν ηταν αυτος ο ιδανικος εφοσον ετσι ακουγεται θα σου πω ποσες πιθανοτητες εχω να πεσω μεσα σε αυτη τη δυσοιωνη προβλεψη
29-12-2015, 02:22 #4
- Join Date
- May 2015
- Posts
- 273
Υπηρχαν πολυ σημαντικοι λογοι για να χωρισω..Δεν ηταν αμοιβαιο ολο αυτο οπως σας ειπα. Με ξενερωνε σε διαφορα θεματα. Ηταν και ζεστη και κρυο. Ολα τα καλα που σας ειπα μου αρεζαν , τρυφεροτητες κλπ(αν και καμια φορα οταν υπερεβαλε λιγο αισθανομουν να πιεζομαι..) Απλως υπηρχαν και τα κακα. Και ηταν πολλαα ..Και για να καταλαβετε δεν ενιωθα ανετα να τον γνωρισω στους φιλους μου. Ντρεπομουν κατα καποιον τροπο γι αυτον..Απλως τωρα που περασε καιρος σκεφτομαι τα καλα και τα εξιδανικευω λιγο..Αλλα για να πω την αληθεια εχω και το αλλο: σκεφτομαι και καποιες πολυ ασχημες φασεις (οταν χωρισαμε πχ) και ακομα στεναχωριεμαι γιατι ηταν πολυ χαλια πραγματικα :/ Επειδη οκ τον ειχα αγαπησει οσο να πεις, με αγγιζε συναισθηματικα..Απλως δεν μπορουσα αλλο να εχω σχεση μαζι του :S
29-12-2015, 15:01 #5
- Join Date
- Oct 2015
- Posts
- 134
Βασικά όταν ένας άνθρωπος λέει τον είχα αγαπήσει όσο να πεις, ήδη έχει αυτοαναιρεθεί δυο φορές. Πρώτον γιατί όταν αγαπάς κάποιον αυτή η αγάπη δεν πεθαίνει ποτε και δεύτερον η αληθινή αγάπη δεν χρειάζεται λέξεις του τύπου: πολύ, λίγο,κτλ. Αγαπάω τελεία και παύλα, χωρίς τις εκφράσεις πολύ, λίγο, αγαπούσα κάποτε, κτλ. Όποιος χρησιμοποιεί αυτές τις εκφράσεις στην πραγματικότητα δεν έχει αγαπήσει πότε τον άλλον. Άλλα συναισθήματα μπορεί να ένιωσε για τον άλλον αλλά όχι αγάπη !!! Όταν αγαπάει κάποιος δεν τα παρατάει ποτε, δεν φεύγει ούτε με την πρώτη, ούτε με την χιλιοστή δυσκολία που θα έρθει αντιμέτωπος.
Εσυ απλά ίσως είχες δίπλα σου έναν άνθρωπο που δεν τον σεβάστηκες όσο θα έπρεπε, ίσως κοίταξες περισσότερο τον εαυτό σου και όχι τον πρώην σύντροφο σου. Ίσως πίστεψες ότι αφού ήσουν τόσο τυχερή και από την πρώτη σου σχέση βρήκες έναν άνθρωπο με αυτά τα καλά χαρακτηριστικά παρόλα τα αρνητικά που μπορεί να είχε, ότι και οι επόμενοι που θα έβρισκες στον δρόμο σου θα είχαν αυτά τα χαρακτηριστικά και ακόμα περισσότερα. Έλα όμως που τα πράγματα δεν εξελίχθησαν έτσι...και τώρα αναρωτιέσαι αν θα εμφανιστεί κάποιος άλλος άνθρωπος στην ζωή σου για να σε κάνει να νιώσεις το ίδιο όμορφα όσο όμορφα ένιωθες με εκείνον. Αλλά έχεις βρει απάντηση στην ερώτηση, αν εμφανιστεί όντως ο επόμενος, τι θα είναι αυτό που θα σε κάνει να ξενερώσεις και με εκείνον, και τον χωρίσεις και εκείνον ?
Μήπως τελικά πριν πάρουμε μια απόφαση για να χωρίσουμε θα πρέπει να βλέπουμε τα καλά του ανθρώπου που έχουμε κοντά μας και να προσπαθούμε από κοινού να διορθώσουμε τα αρνητικά μας και όχι εγωιστικά και απόλυτα να χωρίζουμε περιμένοντας ότι οι επόμενες σχέσεις μας θα έχουν μόνο τα καλά της προηγούμενης συν κάτι παραπάνω ?
Να είσαι σίγουρη πως εκείνος ο άνθρωπος που πλήγωσες όταν τον χώρισες...συνεχίζει να σ' αγαπάει ακόμα και αν έχει προχωρήσει την ζωή του και να είσαι σίγουρη πως στην ζωή όλα είναι δανεικά και συμπεριφορές που στρέφουμε εμείς εναντίον άλλων ανθρώπων, άλλοι άνθρωποι θα μας τις στρέψουν εναντίον μας. Να είσαι επίσης σίγουρη ότι στην ζωή μας δεν εμφανίζονται πολλές φορές άνθρωποι που αξίζουν... ακόμα και αν αυτοί οι άνθρωποι έχουν αρκετά "ελαττώματα". Στο χέρι μας είναι λοιπόν αν κοιτάξουμε μόνο τον εαυτό μας και βασιστούμε σε ανούσιες δικαιολογίες για να τους χωρίσουμε ή αν παλέψουμε μαζί τους για να έχουμε μια ομορφότερη ζωή.
Όπως και να έχει εύχομαι να βρεις την ηρεμία μέσα σου και να σταματήσει να σε μελαγχολεί η επιλογή σου που έκανες πριν κάποιο διάστημα.
29-12-2015, 16:11 #6
- Join Date
- May 2015
- Posts
- 273
Κοιτα εγω γενικα με την λεξη "αγαπω" δεν το εχω και πολυ.Μου φαινεται δυσκολο να την πω για καποιο λογο.Ακομα και στους γονεις μου δεν το ελεγα ποτε, γιατι δε μου εβγαινε, ενω προφανως και τους αγαπω..Αλλα στο κατω κατω τι ακριβως σημαινει σ'αγαπω? Δεν μπορω να λεω κατι που δεν ξερω καν τι ακριβως σημαινει..Γιατι υπαρχουν ενα σωρο εξηγησεις για το τι σημαινει να αγαπας τον αλλον..
Οταν χωρισα το εκανα με φοβο οτι δυσκολα θα ξαναβρεθει καποιος να με θελει τοσο, οτι θα αργησω να ξανακανω σχεση κλπ. Αλλα δεν ηθελα να να μενω με καποιον μονο κ μονο εξαιτιας αυτου του φοβου. Αυτο θα ηταν κοροιδια..Επισης δεν ψαχνω τον κυριο τελειο που θα εχει μονο καλα χαρακτηριστικα. Καθε ανθρωπος εχει και κατι που θα σου τη σπασει, που δε θα σου αρεσει..Ο τελειος δεν υπαρχει. Απλως ο συγκεκριμενος ειχε πολλα και σημαντικα. Δεν εχω μπει σε λεπτομερειες αλλα θα μπορουσα αν θες.
Επισης απο που συμπαιρανες οτι δεν τον σεβαστηκα ή οτι τον χωρισα για ανουσιες δικαιολογιες?
Ξερω δυστυχως πως οπως χωρισα εγω αυτον, ετσι μπορει να με χωρισει καποιος αλλος στο μελλον. Ετσι ειναι η ζωη. Αλλα δηλαδη τι? Γι αυτο τον λογο να εμενα μαζι του?
Σ'ευχαριστω παντως που μου απαντησες
29-12-2015, 18:23 #7
- Join Date
- Sep 2009
- Posts
- 23,451
εγω παλι οταν αγαπαω φευγω αλλα η αγαπη ειναι για παντα δε θα κατσω δε θα μεινω θα φυγω
αλλα εχω πολλεσ που αγαπαω δηλαδη τησ εβαλα στην καρδια μου και ειναι για παντα
μπορει να μην τισ βλεπω μπορει να μην τησ ξαναδω αλλα ειναι για παντα
στην καρδια μου μπορεισ να μπεισ σε μια στιγμη μπορει και σε δεκα χρονια αλλα αμα μπεισ δε βγαινεισ
ετσι αγαπαω εγωΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
29-12-2015, 19:20 #8
- Join Date
- Aug 2015
- Location
- νησια bora bora
- Posts
- 4,715
μερικοι ανθρωποι , ερωτευονται τον ερωτα και οχι τον συντροφό τους αλλα αυτα που τους προσφερει... πολυ επιφανειακο εκ μερους σου να ντρεπεσαι για εκεινον .. δεν νοσταλγεις τον πρωην σου απλα σε εχει πιασει μια κριση ανασφαλειας, με τον επομενο θα σου περασει ... παντα ερχεται ο επομενος ..βγες εξω διασκεδασε και απολαυσε τις γιορτες .. και ολα θα ερθουν στην ωρα τους ;)
29-12-2015, 19:21 #9
- Join Date
- Aug 2015
- Location
- νησια bora bora
- Posts
- 4,715
29-12-2015, 19:22 #10
- Join Date
- Sep 2009
- Posts
- 23,451
εγω παλι θα στο ξαναπω συνηθωσ ερωτευομαι αλλα αμα αγαπησω φευγω
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
29-12-2015, 19:24 #11
- Join Date
- Sep 2009
- Posts
- 23,451
δεν μπορω να διανοηθω οτι θα αγαπησω και θα κατσω αυτο δε γινεται
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
29-12-2015, 19:42 #12
- Join Date
- Aug 2015
- Location
- νησια bora bora
- Posts
- 4,715
29-12-2015, 19:45 #13
- Join Date
- Sep 2009
- Posts
- 23,451
ετσι και αγαπασ δευτερολεπτα μετρασ νομοσ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
29-12-2015, 19:46 #14
- Join Date
- Sep 2009
- Posts
- 23,451
για να φυγεισ ενοοω
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
29-12-2015, 19:50 #15
- Join Date
- Aug 2015
- Location
- νησια bora bora
- Posts
- 4,715
Similar Threads
-
οι πρωην
By Macgyver in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & ΑυτοβοήθειαReplies: 39Last Post: 28-07-2015, 10:52 -
πρωην!!!
By nio in forum Σχέσεις και ΕπικοινωνίαReplies: 8Last Post: 30-05-2015, 17:25 -
σεξ με πρώην
By mina@@ in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 2Last Post: 16-12-2012, 14:24 -
πρωην
By αν? in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 98Last Post: 22-02-2011, 01:13 -
για την πρωην μου
By ανεμος in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 0Last Post: 18-02-2011, 02:51
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....