Κι εγω δε λεω οτι η κοπελα εχει θεμα αλλα με τον ποδοσφαιριστη πωσ θα ταιριαξει απορια το χω
Αμα θελει ποδοσφαιριστη ασ παει αλλα δεν ταιριαζουνε καποια στιγμη θα καταλαβει κι αυτη
Printable View
Κι εγω δε λεω οτι η κοπελα εχει θεμα αλλα με τον ποδοσφαιριστη πωσ θα ταιριαξει απορια το χω
Αμα θελει ποδοσφαιριστη ασ παει αλλα δεν ταιριαζουνε καποια στιγμη θα καταλαβει κι αυτη
καπου ειπωθηκε η φραση κλασσικη περιπτωση θυληκου και εφριξα!.. τουλάχιστον δεν ειναι φυλλετικο... θα συμφωνησω με τον τακ ... συμβαινει..και μαλιστα σε όλες τις ηλικίες και δεσμευσεις, εδω το κανουν παντρεμενοι με παιδια, τα πιτσιρικια δεν θα το κανουν? και συνηθως αυτοι που δεν τα κανανε στα νιατα τους ειναι ξερεις πιο "πεινασμενοι" ... αργοτερα... και ο πεινασμενος ο ανθρωπος κανει μεγαλύτερη ζημια!
καποιοι ανθρωποι δεν αντεχουν μονοι τους και αυτη ειναι μια μεγαλη αληθεια...μονο οσοι εχουν ζησει μονοι ξερουν και μπορουν να καταλάβουν ποσο δυσκολη και σκληρη επιλογη ειναι αυτη!
εγω το μονο που βλέπω τωρα ειναι ενα 22χρονο ..,στα πρωτα χρονια της 2ης δεκαετιας της ζωης της ,παιδι να σβηνει το θρεντ της επειδη της επιτεθηκες και οχι μονος εσυ βεβαια... αυτο ειναι σωστο και ηθικο για σενα?
Οταν μάθεις ποια είναι η 3η δεκαετία της ζωής μας και ποια η 2η δεκαετία της ζωής μας...έλα να ξαναγράψεις !!! Μέχρι τότε σε χαιρετώ...
rea, εαν ηταν αντρας θα του εκανα επιθεση εγω, γτ θεωρω τους απιστους αντρες την μεγαλυτερη ξεφτίλα του αντρικου πληθυσμου. Ακομα και στη περιπτωση που γυναικα κερατώσει θα βρίσω και τον ανήθικο αντρα που πηγε μαζι της.
Οπως ειδες σε αυτην δεν εκανα επιθεση (ή τουλαχιστον δεν θεωρω πως ηταν επιθεση). Αντιπαθω τους απιστους και ανηθικους ανεξαρτητως φυλου και με προσβαλεις πολυ οταν λες οτι αν ηταν αντρας θα έδειχνα κατανοηση. Δεν μπορω να δειξω κατανοηση σε κατι τετοιο γτ δεν υπαρχει τιποτα να κατανοησω στην απιστια.
Εαν μιλησα λιγο σκληρα το εκανα για να προλαβω το κακο (ενα κακο που θα το μετανιωσει σε λιγο καιρο) εαν δεν εχει γινει τουλαχιστον.
Και κατι ακομα. εγω δεν ειπα να μην κανει αυτο που θελει και να μεινει με το κακομοιρο του κοσμου. Αφου θελει τον λατινο τοτε καλο κατευοδιο. Ουτε ειπα γτ δεν τον χωριζε πριν γνωρισει τον αλλον γτ και παλι δεν ξερεις ποτε θα βρεις τον ερωτα. Απλως ας χωρισει πριν κανει κατι με τον αλλον.
Παιδια ολοι εσεισ που την κατηγορειτε εχετε δεκαπεντε μυνηματα ο καθενασ κ δε γουσταρω μαλακιεσ εδω μεσα κ θελω η ρεα να παρει θεση δεν μπαινουμε εδω μεσα για επιθεσεισ μονο για συζητηση οποιοσ θελει να συμμετεχει καλο ειναι να το ξερει αυτο
elis, ποιος σου είπε ότι μετράνε τα μηνύματα σε ένα φόρουμ για να μπορέσεις να εκφέρεις γνώμη; Ο λόγος μου ήταν κάθε άλλο ευγενικός απέναντι στην κοπέλα που άνοιξε το θέμα, μάλιστα και η ίδια δέχθηκε πολλά, αν όχι όλα από όσα είχα πει μέχρι την στιγμή που σταμάτησε να γράφει !!! Ποιος επιτέθηκε σε ποιον για να καταλάβω ; Ποιος το παίζει έξυπνος τονίζοντας με bold γραμματοσειρά την 2η δεκαετία προσπαθώντας να μας κάνει μαθήματα γνώσεων ;
Να σ πω λιγο εγω δεν υποστηριζω κανενα απλα πλακωθηκατε ολοι σε αυτο το θεμα να εκφερετε αποψη μπειτε συζητηστε κ αφηστε
Τα νεα τα παιδια να κανουν οτι θελουν οτι κ να κανουν εχει ξαναγινει απλα δε το ξερουνε απλα ρωτηστε να μαθετε κανουνε βλακειεσ ενταξει δε
Λεμε αλλα φταινε που δε καθονται να συζητησουν εδω ειμαστε για να συζηταμε κ πανω απο ολα ψυχραιμια σε οτι λεμε κι οχι δεκαπεντε σε εναν ετσι δε συζηταμε
Ο εποικοδομητικός δημόσιος διάλογος είναι αυτός που έχει και τις εντάσεις του αγαπητέ elis, ιδίως όταν στηρίζεται σε σωστά επιχειρήματα. Και σίγουρα τέτοιος διάλογος δεν είναι αυτός που επιχείρησε εσφαλμένα να ανοίξει η Ρέα απέναντι σε μένα. Αν νομίζει ο καθένας ότι μπορεί να με ερεθίσει και να οδηγήσει την κουβέντα εκεί που τον συμφέρει προσπαθώντας να μου κάνει μαθήματα περι δεκαετιών είναι βαθιά γελασμένος. Επίσης σε ένα φόρουμ όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούν όλοι να συμφωνούν με ολων τις απόψεις. Μπορώ να τις σεβαστώ όλες τις απόψεις αλλά αν τις θεωρώ λανθασμένες, ιδίως όταν πρόκειται για συμβουλές, τότε θα φέρω τις αντιρρήσεις μου και θα παραθέσω τα επιχειρήματα μου. Αυτά τα λίγα από μένα αλλά αν ξαναδώ μήνυμα που μου επιτίθεται χωρίς λόγο με κουτοπόνηρο τρόπο...θα απαντήσω !!! Γιατί πάντα αυτό που θέλω να πω..θα το πω !!!
Καλό βράδυ Σαββάτου να έχετε...
Κατσε να μιλησουμε οι δυο μασ κι εγω ετσι ειμαι οτι θελω να πω το λεω για πεσ πιο ειναι το προβλημα με τα κοριτσια μασ εδω
Ποσο χρονων εισαι καταρχασ κ δευτερον ολοι οι ανθρωποι κανουμε λαθη εγω προσωπικα εχω κανει πολλα κ ξερω πωσ ειναι
Γραψε οτι θελεισ απλα να ξερεισ ολοι εδω ειμαστε ζορισμενοι πρωτον κ δευτερον υπαρχει λυση δεν υπαρχει περιπτωση να μην υπαρχει λυση αφου υπαρχει το προβλημα υπαρχει κ η λυση χοντρικα να στο πω γτ μπορει εσενα να βραζει το αιμα σου πολυ απλα πρεπει να ειπωθει η σωστη μαλακια εγω βρηκα μια αλλα δεν ξερω αν κανει γι αυτο λεμε υπαρχει λυση
Κ μη μου στεναχωρασ τα κοριτσια
Προς το φίλο με το δύσκολο νικνέιμ, να πω ότι η ρέα ένα λάθος έκανε, αυτό για τη δεκαετία που λες, είναι άνευ σημασίας, μην κολλάς εκεί. Η κριτική που ασκήθηκε σε εσένα και άλλους, και συμφωνώ με αυτή, είναι ότι μαθήματα ηθικής μάλλον δεν χρειάζονται.
Εγώ, για να φέρω ένα παράδειγμα, έχω πάει στη ζωή μου κάμποσες φορές με γυναίκες επί πληρωμή. Χωρίς να ξέρω αν η κάθε κοπέλα ήταν εκεί με τη βία, ξέροντας όμως ότι σε κάθε περίπτωση η φτώχεια δεν είναι επιλογή και ότι αν μπορούσε να είναι κάτι άλλο, θα το προτιμούσε. Συγκριτικά, λοιπόν, εγώ είμαι πολύ περισσότερο ανήθικος από κάθε έναν/μία που έχει παράλληλη σχέση, πολύ περισσότερο με την κοπέλα του θέματος που σκέφτηκε όσο είναι σε σχέση κάποιον άλλο άντρα ερωτικά. Για να καταλήξω, χωρίς να είμαι χριστιανός ή κάτι άλλο, ο αναμάρτητος πρώτος..
Κι οσον αφορα ηθικη κ λαθη βλεπεισ εγω δε μιλαω δε λεω οτι ειμαι ανηθικοσ
Αλλα με αυτα που χω δει καλλιστα θα μπορουσα να ειμαι κ τελοσ παντων εχω κανει πολλα λαθη κι εγω κ σε οσεσ γνωριζω λεω πεντε δεκα πραγματα να ξερουνε δεν αρχιζω τισ ιστοριεσ γτ δε τελειωνουνε οι μαλακιεσ που μου χουν τυχει αλλα τα βασικα μεσεσ ακρεσ τα λεω τωρα αμα αυτεσ δεν ακουνε δε φταιω εγω τα λεω για να τα ακουνε να ξερουνε μη με πουν μετα δεν ηξερα αλλα τελοσ παντων εγω τα λεω εγω τα ακουω μ φαινεται