Έρωτας η συνήθεια ; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 67
    Junior Member
    Quote Originally Posted by Försvarsadvokat View Post
    Δηλαδή αν έρχονταν ο φίλος της εδώ μέσα και έγραφε την δική του ιστορία από την μεριά του...δηλαδή ότι τον κερατωσε η δικια του για κάποιον άλλον ? Τι θα τον απαντουσες ? Αστην μωρέ, δεν σου άξιζε, ήταν ανώριμη, ήταν ανήθικη, κτλ,κτλ ?? Ρε πάτε καλά ειλικρινά !!! Έχετε καταλάβει τι είναι οι ανθρώπινες σχέσεις ή όλα τα δικαιολογειτε λόγω της ηλικίας ??? Αλλες στα 22 τους έχουν παιδιά και συντηρούν οικογένειες..
    Γυναικεία αλληλεγγύη! Χαχαχ ρε συ δε μπορείς να το νιώσεις αν δε το εχεις ζήσει και γιαυτο ο καθένας γράφει τη γνώμη του εδω μέσα .. Δε λεω οτι ειναι σωστό απλα μια συμβουλή ετσι τυχαία ήθελα ..

Junior Member
    Θα του έλεγες οτιδήποτε άλλο αλλά όχι την πραγματικότητα ? Τι ωραία...ψέμματα, ψέμματα, ψέμματα !!!

Δεν είσαι χαζή να τα αφήσεις όλα με την μία ε ? Λογικό η καβατζα, η σιγουριά και η παρτατα μας πάνω από όλα. Τι μας νοιαζουν οι άλλοι ? :)
    Εσυ θα σκεφτόςουν περισσότερο τν άλλον η τον εαυτό σ; Και να μένω μαζι τ χωρίς να υπάρχει έρωτας και απλα να φοβάμαι μη στενοχωρηθεί και να τν λυπάμαι χειρότερο ειναι .. Πίστεψε με

Χώρισε τον τότε και πήγαινε να ανακαλύψεις αν είσαι ερωτευμένη με τον άλλον... δεν είναι ωραίο πράγμα να κοροιδευουμε τους συνανθρωπους μας !!! Ειλικρινά αν δεν υπήρχε ο ποδοσφαιριστης όμως να σου πώ τι θα έκανες ? Θα εμενες στην σχέση σου και δεν θα έλεγες τπτ...αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα !!!

Εγώ θα σκεφτόμουν το εμείς και ποτέ το εγώ μου !!!

Quote Originally Posted by Dilima View Post
    Εσυ θα σκεφτόςουν περισσότερο τν άλλον η τον εαυτό σ; Και να μένω μαζι τ χωρίς να υπάρχει έρωτας και απλα να φοβάμαι μη στενοχωρηθεί και να τν λυπάμαι χειρότερο ειναι .. Πίστεψε με
    Ναι αλλα αμα δε συνεχιστει με τον ποδοσφαιριστη,τι θα κανεις?Θα τον χωρισεις ουτως ή αλλως?
    Καλα σου λεει ο Försvarsadvokat,ειναι πουστια αυτο που κανεις.

Λυπάμαι που η κοπέλα έσβησε το αρχικό της μήνυμα όπου μας εξιστορούσε τα γεγονότα του έρωτα της με έναν ποδοσφαιριστή παρόλο που ίδια είναι σε σχέση. Την προσκαλώ να ξαναδημοσιεύσει το κείμενο της για να πραγματοποιήσουμε έναν γόνιμο δημόσιο διάλογο. Καμιά φορά όταν δεν ακούμε αυτό που θέλουμε και δεν μας αρέσουν οι απόψεις των άλλων καταφεύγουμε στην σίγουρη λύση...φεύγουμε με ελαφρά πηδηματάκια !!! Αν δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε αυτά που νιώθουμε, αν δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε αυτά που νιώθουμε τότε μάλλον έχουμε αρχίσει να καταλαβαίνουμε το λάθος μας !!! Ποτε δεν είναι αργά να πει όλη την αλήθεια στο αγόρι της και να μείνει μόνη σε αυτή την φάση της ζωής της γιατί μόνο αυτό θα την κάνει να εκτιμήσει τις ερωτικές σχέσεις. Όλα δεν μπορούμε να τα πηδάμε στον βωμό των εμπειριών, της μικρής ηλικίας, των παθών και των παροδικών απολαύσεων που θέλουμε να ζήσουμε !!!

Μετά ξυπνάνε μια ωραία πρωία γύρω στα 30-35 τους και ψάχνουν να βρούνε έναν άντρα να παντρευτούνε, έναν πατέρα για τα παιδιά τους...αλλά όλως τυχαίως δεν υπάρχουν άντρες γιατί όλοι δήθεν σκέφτονται με το κάτω κεφάλι και δεν έχουν αισθήματα !!! Τους αφήσατε αλήθεια να έχουν αισθήματα για εσας, όταν κοιτούσατε την παρτάρα σας και πηγαίνατε να εξερευνήσετε όλη την Λατινική Αμερική σαν να είστε οι σύγχρονες Κολομβίνες ? Σε αυτή την ζωή ο καθένας θα πάρει πραγματικά ότι του αξίζει !!!

Senior Member
    Συνέχισε την επικοινωνία με τον ποδοσφαιράκια και στο φίλο σου μη λες τίποτα. Το να μιλάμε για χωρισμούς, μετακομίσεις κλπ είναι πολυ νωρίς.

Senior Member
    επιεικως τραγικη εισαι κοπελα μου.κ εγω δνε ειμαι τελειος συντροφος.εχω υπαρξει απιστος στο παρελθον.δεν ηταν καψουρα.ηταν απλα σεξ της στιγμης.τα βρηκα με τη κοπελα μου μετα απο χωρισμο κ ειμαστε καλα.αλλα τετοια ξεφτιλα.εισαι ντροπη για το ειδος μας.οχι για το πιθανο κερατο αλλα γιατι θες κ τη πιτα ολακερη κ τον σκυλο χορτατο.κρατας εναν ανθρωπο σε μια κατασταση ενω δε γουσταρεις κ ονειρευεσαι λατινους εραστες.αν θες να ζησεις ερωτες με αλλους ασε κ αυτον να βρει μια αλλη που θα τον εκτιμαει.δε βρισκω καθολου κακο να τα μπλεξεις με καποιον αλλον κ πραγματικα η ηλικια σου, σου δινει καποιο αλλοθι.αλλα προδιδεις κατι που εχεις ηδη με εναν ανθρωπο.πως θα σου φαινοταν αν αυριο εβλεπες μηνυματα στο κινητο του δικου σου κ ανακαλυπτες πως εχει καψουρευτει μια ρωσιδα καλλονη κ θελει να φυγει μαζι της αλλα ακομη ειναι σε σκεψεις επειδη σε λυπαται?μαλλον θα σε πονουσε ε?
    δυστυχως το κερατο ειναι πικρο κ γλυκο ταυτοχρονα.αναλογα ποιος το ριχνει κ ποιος το τρωει

Banned
    Λυπάμαι που η κοπέλα έσβησε το αρχικό της μήνυμα όπου μας εξιστορούσε τα γεγονότα του έρωτα της με έναν ποδοσφαιριστή παρόλο που ίδια είναι σε σχέση. Την προσκαλώ να ξαναδημοσιεύσει το κείμενο της για να πραγματοποιήσουμε έναν γόνιμο δημόσιο διάλογο. Καμιά φορά όταν δεν ακούμε αυτό που θέλουμε και δεν μας αρέσουν οι απόψεις των άλλων καταφεύγουμε στην σίγουρη λύση...φεύγουμε με ελαφρά πηδηματάκια !!! Αν δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε αυτά που νιώθουμε, αν δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε αυτά που νιώθουμε τότε μάλλον έχουμε αρχίσει να καταλαβαίνουμε το λάθος μας !!! Ποτε δεν είναι αργά να πει όλη την αλήθεια στο αγόρι της και να μείνει μόνη σε αυτή την φάση της ζωής της γιατί μόνο αυτό θα την κάνει να εκτιμήσει τις ερωτικές σχέσεις. Όλα δεν μπορούμε να τα πηδάμε στον βωμό των εμπειριών, της μικρής ηλικίας, των παθών και των παροδικών απολαύσεων που θέλουμε να ζήσουμε !!!

Μετά ξυπνάνε μια ωραία πρωία γύρω στα 30-35 τους και ψάχνουν να βρούνε έναν άντρα να παντρευτούνε, έναν πατέρα για τα παιδιά τους...αλλά όλως τυχαίως δεν υπάρχουν άντρες γιατί όλοι δήθεν σκέφτονται με το κάτω κεφάλι και δεν έχουν αισθήματα !!! Τους αφήσατε αλήθεια να έχουν αισθήματα για εσας, όταν κοιτούσατε την παρτάρα σας και πηγαίνατε να εξερευνήσετε όλη την Λατινική Αμερική σαν να είστε οι σύγχρονες Κολομβίνες ? Σε αυτή την ζωή ο καθένας θα πάρει πραγματικά ότι του αξίζει !!!
    .. ξεσπας στην θεματοθετρια για δικα σου απωθυμενα!!... απαραδεκτη συμπεριφορα~!!!

Banned
    Quote Originally Posted by soking View Post
    επιεικως τραγικη εισαι κοπελα μου.κ εγω δνε ειμαι τελειος συντροφος.εχω υπαρξει απιστος στο παρελθον.δεν ηταν καψουρα.ηταν απλα σεξ της στιγμης.τα βρηκα με τη κοπελα μου μετα απο χωρισμο κ ειμαστε καλα.αλλα τετοια ξεφτιλα.εισαι ντροπη για το ειδος μας.οχι για το πιθανο κερατο αλλα γιατι θες κ τη πιτα ολακερη κ τον σκυλο χορτατο.κρατας εναν ανθρωπο σε μια κατασταση ενω δε γουσταρεις κ ονειρευεσαι λατινους εραστες.αν θες να ζησεις ερωτες με αλλους ασε κ αυτον να βρει μια αλλη που θα τον εκτιμαει.δε βρισκω καθολου κακο να τα μπλεξεις με καποιον αλλον κ πραγματικα η ηλικια σου, σου δινει καποιο αλλοθι.αλλα προδιδεις κατι που εχεις ηδη με εναν ανθρωπο.πως θα σου φαινοταν αν αυριο εβλεπες μηνυματα στο κινητο του δικου σου κ ανακαλυπτες πως εχει καψουρευτει μια ρωσιδα καλλονη κ θελει να φυγει μαζι της αλλα ακομη ειναι σε σκεψεις επειδη σε λυπαται?μαλλον θα σε πονουσε ε?
    δυστυχως το κερατο ειναι πικρο κ γλυκο ταυτοχρονα.αναλογα ποιος το ριχνει κ ποιος το τρωει
    εγω δεν καταλαβα ...αφου και εσυ παραδεχεσαι τα ιδια εκανες με την θεματοθετρια..και πιο σκληρα ακομα... γτ της τα χωνεις?... γιατι οταν εσυ ξενοπηδουσες ησουν ανωτερος επειδη δεν εβαζες "συναισθημα" στο κερατο? :confused:

Senior Member
    τωρα μπηκα και δεν ξερω τι ρωταει η κοπελα αυτη γτ εχει σβησει το μηνυμα της με ακαταλαβιστηκα. ομως απο τις απαντησεις καταλαβα αρκετα.
    λοιπον, η γνωμη μου τωρα. Αφου δεν εισαι πλεον ερωτευμενη με το αγορι σου γτ δεν τον χωριζεις????
    Αν φοβασαι οτι θα τον πληγωσεις (κατι που αμφιβαλω πως ισχυει) να ξερεις πως αν δεν τον χωρισεις θα τον πληγωσεις περισσοτερο. Εαν τον αγαπησες ποτέ σου θα πρεπει τουλαχιστον να τον σεβαστεις σε αυτο το θεμα και να τον χωρισεις.
    Εαν παλι φοβασαι οτι θα χασεις την ρεζερβα σου μολις σε παρατησει ο λατινος ποδοσφαιριστης τοτε γτ τετοιες ανασφαλειες κοπελια? δεν εχεις εμπιστοσυνη στον εαυτό σου? στον λατινο μηπως? Εαν εισαι τοσο σιγουρη οτι ο λατινος ποδοσφαιριστης σε θελει σαν τρελος και εχεις και την επιβεβαιωση του μανατζερ οτι ισχυει τοτε χωρισε το αγορι σου και κανε οτι θες με τον αλλον. Εαν φυσικα δεν εχεις κανει ηδη!!!

Και μια ερωτηση για την rea και στο kerasi. Ειλικρινά αυτες ειναι οι συμβουλες σας? Να συνεχισει να κοροϊδεύει ενα αγορι που το μονο του λαθος ειναι ότι την αγαπησε και την εμπιστευτηκε επειδη ενας της κολαει. Θα σας αρεσε το αγορι σας ή ο αντρα σας να σας εκανε το ιδιο? Μαλλον οχι!!!!!
    Ολες οι γυναικες λετε πως οι αντρες εχουν γινει ζηλιάρηδες και δεν σας εμπιστευονται αλλα δεν σκεφτεστε το πως αυτός ο αντρας εγινε ετσι. οτι μπορει να βρηκε μια κοπελα που την εμπιστευτηκε τυφλα και προδοθηκε επειδη βρηκε καποιον πχ ποδοσφαιριστη.

Banned
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    τωρα μπηκα και δεν ξερω τι ρωταει η κοπελα αυτη γτ εχει σβησει το μηνυμα της με ακαταλαβιστηκα. ομως απο τις απαντησεις καταλαβα αρκετα.
    λοιπον, η γνωμη μου τωρα. Αφου δεν εισαι πλεον ερωτευμενη με το αγορι σου γτ δεν τον χωριζεις????
    Αν φοβασαι οτι θα τον πληγωσεις (κατι που αμφιβαλω πως ισχυει) να ξερεις πως αν δεν τον χωρισεις θα τον πληγωσεις περισσοτερο. Εαν τον αγαπησες ποτέ σου θα πρεπει τουλαχιστον να τον σεβαστεις σε αυτο το θεμα και να τον χωρισεις.
    Εαν παλι φοβασαι οτι θα χασεις την ρεζερβα σου μολις σε παρατησει ο λατινος ποδοσφαιριστης τοτε γτ τετοιες ανασφαλειες κοπελια? δεν εχεις εμπιστοσυνη στον εαυτό σου? στον λατινο μηπως? Εαν εισαι τοσο σιγουρη οτι ο λατινος ποδοσφαιριστης σε θελει σαν τρελος και εχεις και την επιβεβαιωση του μανατζερ οτι ισχυει τοτε χωρισε το αγορι σου και κανε οτι θες με τον αλλον. Εαν φυσικα δεν εχεις κανει ηδη!!!

Και μια ερωτηση για την rea και στο kerasi. Ειλικρινά αυτες ειναι οι συμβουλες σας? Να συνεχισει να κοροϊδεύει ενα αγορι που το μονο του λαθος ειναι ότι την αγαπησε και την εμπιστευτηκε επειδη ενας της κολαει. Θα σας αρεσε το αγορι σας ή ο αντρα σας να σας εκανε το ιδιο? Μαλλον οχι!!!!!
    Ολες οι γυναικες λετε πως οι αντρες εχουν γινει ζηλιάρηδες και δεν σας εμπιστευονται αλλα δεν σκεφτεστε το πως αυτός ο αντρας εγινε ετσι. οτι μπορει να βρηκε μια κοπελα που την εμπιστευτηκε τυφλα και προδοθηκε επειδη βρηκε καποιον πχ ποδοσφαιριστη.
    δεν εδωσα καμια συμβουλή, γιατι οπως και εσυ δεν ειδα κανενα ποστ... ειδα 2 αναιτιες και παράλογες επιθεσεις!..γιατι υπάρχει απιστευτος σωβινισμός και υποκρισία, οταν ενας αντρας ανεβαζει θρεντ απιστίας εχει κατανόηση και όταν μια γυναικα κανει το ιδιο ολοι της την πεφτετε να την φατε!!
    εχω μπλέξει με ζηλιαρηδες, εχω μπλεξει και με σαλιαρηδες. το θεμα ειναι οτι ειμαστε ενηλικοι και κανουμε τις επιλογες μας, και μονο που δεν προσεξες την παραλογη επιθεση που γινετε εδω .. εμενα μου κανει το ιδιο παραλογο οσο σε εσενα η συμβουλες που εδωσε το κερασι.. αλλα η παγιδα φιλε μου στην υποθεση ειναι οτι αναμεσα σε εμας το κερασι ηταν η μονη που ειδε το ποστ αρα εχει καθε λόγο να εχει γνωμη και αποψη...και ΚΑΝΕΙΣ απο εσας δεν εχει δικαιωμα να την κρινετε οποτε ..περαστικα σας και καλωςηρθατε στον 21ο αιωνα.

Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Παπατζες για να σε ριξει στο κρεβατι κατα τη γνωμη μου.
    Quote Originally Posted by Dilima View Post
    Εντάξει ναι έγινε κ αυτο χαχαχα ξερω δε μπόρεσα να τα γράψω ολα πιστεύω πως δε το εχω θέσει σωστα .. Απλα δε ξερω μετα απο την επιβεβΑιωση τ μάνατζερ το βλεπω αλλιως .. Αυτοι εκει κάτω Παντρεύονται νωρις ������
    Εντάξει έγινε και αυτό ? Πιο είναι το αυτό ? Ότι την έριξε στο κρεβάτι και δεν πρόλαβε να μας τα πει όλα ?

Quote Originally Posted by rea View Post
    .. ξεσπας στην θεματοθετρια για δικα σου απωθυμενα!!... απαραδεκτη συμπεριφορα~!!!
    Δεν ξέσπασα σε καμιά θεματοθέτρια Ρέα για δικά μου απωθημένα. Και ακριβώς επειδή διάβασα τι έγραφε μπορώ να σχολιάσω την συμπεριφορά της. 3χρόνια σχέσης με έναν άνθρωπο που την εμπιστεύεται τυφλά και έχουν περάσει καταπληκτικά και ξαφνικά εμφανίζεται ένας ποδοσφαιριστής και αρχίζει να του μιλάει φιλικά, αλλά το φιλικά μετά από ένα σημείο ξεφεύγει και αρχίζει όχι μόνο απλά να νιώθει πράγματα για αυτόν, αλλά να αναρωτιέται κιολας αν εκεί παντρεύονται νωρίς και ότι ο ποδοσφαιριστής την είπε θα επιστρέψει σε 6 μήνες και τότε θέλει να είναι μαζί και να την πάρει μαζί του στην Λατινική Αμερική.

Quote Originally Posted by rea View Post
    δεν εδωσα καμια συμβουλή, γιατι οπως και εσυ δεν ειδα κανενα ποστ... ειδα 2 αναιτιες και παράλογες επιθεσεις!..γιατι υπάρχει απιστευτος σωβινισμός και υποκρισία, οταν ενας αντρας ανεβαζει θρεντ απιστίας εχει κατανόηση και όταν μια γυναικα κανει το ιδιο ολοι της την πεφτετε να την φατε!!
    εχω μπλέξει με ζηλιαρηδες, εχω μπλεξει και με σαλιαρηδες. το θεμα ειναι οτι ειμαστε ενηλικοι και κανουμε τις επιλογες μας, και μονο που δεν προσεξες την παραλογη επιθεση που γινετε εδω .. εμενα μου κανει το ιδιο παραλογο οσο σε εσενα η συμβουλες που εδωσε το κερασι.. αλλα η παγιδα φιλε μου στην υποθεση ειναι οτι αναμεσα σε εμας το κερασι ηταν η μονη που ειδε το ποστ αρα εχει καθε λόγο να εχει γνωμη και αποψη...και ΚΑΝΕΙΣ απο εσας δεν εχει δικαιωμα να την κρινετε οποτε ..περαστικα σας και καλωςηρθατε στον 21ο αιωνα.
    Όταν δεν είσαι καλά σε μια σχέση και θεωρείς ότι αυτό είναι το τέλος της απλά χωρίζεις και προχωράς την ζωή σου !!! Αυτό δεν το θυμάσαι αφού πρώτα βρεις τον επόμενο !!! Δεν περιμένεις να βρεις τον επόμενο, να τον γνωρίσεις, να τον ερωτευτείς και μετά να χωρίσεις τον σύντροφο σου για να πας την ίδια στιγμή στο κρεβάτι του νέου. Μισώ την υποκρισία και τις φθηνές ψεύτικες δικαιολογίες από όποιες μεριές και αν προέρχονται. Η ανηθικότητα αυτής της κοπέλας είναι ο μ.ο των γυναικών εκείνων που σκέφτονται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο...είμαι καλά στην σχέση μου, με γεμίζει το αγόρι μου...και ξαφνικά εμφανίζεται ένας άλλος...δεν είμαι καλά στην σχέση μου, δεν με γεμίζει το αγόρι μου, δεν με προσέχει το αγόρι μου...αλλά δεν τον χωρίζω...γιατί περιμένω να ανακαλύψω ότι ο επόμενος είναι καλύτερος...αλλά στην παρέα μου θα πω ότι μένω μαζί του επειδή τον αγαπώ και τον λυπάμαι...και να σου ξαφνικά μετά από πολύ καιρό που το πάλεψε μέσα της...κατέληξε ότι είναι καιρός να χωρίσει τον νυν για τον επόμενο...και να σου οι φίλες να την στηρίζουν και να λένε αφού σου τέλειωσε ο έρωτας, αφού πλέον δεν νιώθεις τπτ για αυτόν, μικρή είσαι κιόλας, καιρός να πας στον επόμενο. Και γιατί κυρία μου δεν το έκανες πριν γνωρίσεις τον επόμενο ? Να σου πω εγω γιατι...γιατί 11 στις 10 από αυτές τις γυναίκες που λειτουργούν έτσι ( γιατί δεν λειτουργούν όλες με αυτό το πρότυπο, δεν είναι όλες ανήθικες και κενές μέσα τους ) είναι γυναίκες με ανασφάλειες, γυναίκες που θα πρόδιδαν και την ίδια τους την μάνα για να περάσουν αυτές καλά, γυναίκες που ούτε να της φτύσει κανείς δεν αξίζουν...άξιες να ζουν μόνες, κάλπικες όπως κάλπικες είναι και οι αγάπες που μοιράζουν δεξιά και αριστερά !!! Όπως καταλαβαίνεις Ρέα όπου βρίσκω ανθρώπους να κοιτάνε την παρτάρα τους και να κερατώνουν..θα τους συμπεριφέρομαι ακριβώς όπως τους αξίζει...γιατί ένα μηδενικό γεννήθηκαν...ένα μηδενικό θα μείνουν...ένα μηδενικό θα πεθάνουν !!!

Banned
    οι αντρες δεν το κανουν δηλαδη?....

Δεν συζητάμε εδω για τους άντρες και αναφέρθηκα πιο πάνω, ότι μισώ την υποκρισία και τις φθηνές δικαιολογίες από όποια μεριά και αν προέρχονται, είτε τις λένε γυναίκες είτε τους λένε άντρες. Δεν έχει να κάνει με πόλεμο των δύο φύλων αλλά με ανθρώπινες συμπεριφορές που σε μια ευαίσθητη και τρυφερή ηλικία, όπως είναι αυτή των πρώτων χρόνων της τρίτης δεκαετίας της ζωής των ανθρώπων, δεν μπορεί όλα να τα δικαιολογούμε λόγω της ηλικίας, αντιθέτως μάλιστα, επειδή αυτές οι ηλικίες είναι πιο αθώες θα έπρεπε να συμπεριφέρονται και αντίστοιχα αθώα στις σχέσεις τους και να μην προσπαθούν να κοιτάξουν τον εαυτό τους περισσότερο από ότι το άλλο τους μισό.

Γιατί δηλαδή να χρειαστεί κάποιος νεαρός ή νεαρή κοπέλα να περάσει όλη αυτή την διαδικασία της απιστίας από τόσο μικρή ηλικία αντί να είναι χαρούμενος και τυχερός που έχει γνωρίσει έναν σύντροφο και μαζί περνάνε ευχάριστα τα νεανικά τους χρόνια ;

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επειδή κάποιοι ενηλικιώνονται έχουν δικαίωμα να πληγώνουν τους γύρω τους και πάντα να απαιτούν όλοι οι άλλοι να τους συμπεριφέρονται αψεγάδιαστα και να μην κρίνουν τις συμπεριφορές τους;

Σε πιο βιβλίο το είδατε γραμμένο ότι για να είναι κανείς ευτυχισμένος, θα πρέπει να πάει να συνουσιαστεί μέχρι τα 30 του με καμιά δεκαριά και λίγους λέω συντρόφους και ότι δεν γίνεται να είναι ευτυχισμένος με τον πρώτο του έρωτα ;

Γιατί πρέπει να αναζητούν οι άνθρωποι τις εμπειρίες με διαφορετικούς ανθρώπους όταν με λίγη καλή προσπάθεια θα μπορούσαν να έχουν τις ίδιες εμπειρίες με έναν και μόνο άνθρωπο ;

Είναι τόσο σημαντικό για την σημερινούς ανθρώπους να βρίσκονται μέσα σε μια σχέση και να κοιτάνε τον γκόμενο ή την γκόμενα από το διπλανό τραπέζι ; Είναι τόσο σημαντικό να επιβεβαιώνουν κάθε τόσο ότι η μπογιά τους περνάει και ότι αρέσουν στο αντίθετο φύλο και δεν αρκούνται στην αγάπη και στον σεβασμό που τους δείχνει ο σύντροφός τους ;

Καλά τα έλεγε ο μεγάλος Στράτος Διονυσίου, https://www.youtube.com/watch?v=qtoZ5_9PLMM :

"Ξεφτίσανε οι άνθρωποι αδελφέ μου
    που είναι εκείνοι, που `χαν μέσα τους ψυχή
    που είναι εκείνοι, που μισούσανε το ψέμα
    και που ο λόγος τους μετρούσε σαν σπαθί"
    Last edited by Försvarsadvokat; 09-01-2016 at 18:49.

Senior Member
    Καλώς ή κακώς, αυτά συμβαίνουν στη ζωή. Το κέρατο εννοώ. Καλό είναι να είναι κανείς τόσο συνειδητοποιημένος που όταν καταλάβει ότι δεν μπορεί να είναι με κάποιον να το τελειώνει, χωρίς να περιμένει να συναντήσει τον επόμενο. Καμιά φορά, όμως, τυχαίνει να συναντά τον επόμενο πριν ακόμη αποφασίσει τι θα κάνει με τον νυν. Είναι λίγο μπλέξιμο όλα αυτά, υπάρχουν άνθρωποι που ζουν διπλή ερωτική ζωή και το κάνουν χωρίς καμία ενοχή και άλλοι που δεν κοιμούνται τα βράδια. Επίσης, όσο και να 'ναι η ηλικία είναι ένα "ελαφρυντικό", ενώ γεγονός παραμένει και ότι η φύση του ανθρώπου μάλλον δεν είναι να είναι μονογαμικός. Σε ό,τι αφορά τη φίλη μας, χωρίς να έχω δει το πρώτο της ποστ, υπάρχει δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής καλό θα ήταν να αφήσει τον νυν γιατί ερωτικά μάλλον δεν έχει κάτι άλλο να του δώσει και σίγουρα δεν έχει να του δώσει αυτά που θα ήθελε εκείνος. Τέλος, να συμφωνήσω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να κακίζουμε την κοπέλα ως ανήθικη και τα ρέστα γιατί ως άνθρωποι κανείς μας δεν είναι τέλειος.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast