ξεχασε το!... ...
Printable View
ξεχασε το!... ...
τραβατε με κιας κλαιω και αν κλαιω... τισας φταιω εισαι ...το ξερεις?
Δε ξερω οτι ειμαι λιγο βαρεμενοσ ειμαι αλλα τον χαβαλε μου τον κανω παντα
Βρε αγορι μου τι ειναι αυτα που σε σκεφτεσαι η ζωη ειναι ωραια και μπροστα και σου το λεω εγω που εχασα τον αντρα μου πριν 6 μηνες και ειμασταν μαζι 30 χρονια αγαπης εχεις την ηλικια του παιδιου μου τους γονεις δεν τους σκεφτεσαι καθολου?Και γω που σου γραφω το σκεφτηκα αυτο αλλα δεν εχω το δικαιωμα να το κανω.Εχετε τη ζωη μπροστα σας αρπαξτε την απ τα μαλλια.Κοπελες θα βρεθουν πολλες στο δρομο σου αυτο ειναι σιγουρο δωσε χρονο στον εαυτο σου.Ξερω πολυ καλα τι ειναι η καταθληψη και οσο βουλιαζεις τοσο δεν μπορεις να βγεις απο μεσα οπως ειμαι τωρα εγω.Μην το αφησεις να σε παρει απο κατω ριξε μια ματια γυρω σου διπλα σου ειμαι σιγουρη οτι καποια νοιαζεται για σενα και δεν το βλεπεις ετσι που εισαι.
δεν ειναι μονο αυτο...δεν ειναι μονο το θεμα της συντροφιας απο γυναικα. εχω χασει την πραγματικη φιλια και την ανεση που ειχα με τον κοσμο. τα ονειρα μου εχουν γινει εφιαλτες. ζω για να υπαρχω ποια. δεν ελπιζω τιποτα ωραιο. οταν σκεφτομαι κατι καλο , ερχονται οι κακες σκεψεις και ολα καταστρεφονται.
τι βιβλια προτείνετε? ο μαρεσει ο χορχε μπουκάι...διαβασα το να σου πω μια ιστορια και το ο δρομος της αυτοεξαρτησης.
Γεια σου Τοξικέ! Διάβασα την ιστορία σου και μου θυμίζεις λίγο τον εαυτό μου όταν ήμουν φοιτήτρια. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που κόλλησα με ψευτοφιλοσοφίες. Η αληθινή ζωή είναι όπως το είπε απλά ο elis ''να πας να δουλέψεις 15 χρόνια...''. Η αληθινή ζωή είναι εκεί έξω, είναι επιβιώση, είναι πάλη. Δηλαδή για να καταλάβεις... όλοι αυτοί οι φοιτητές που είναι βολεμένοι και αμπελοφιλοσοφούν και εσύ ακούς, ακούς, ακούς και σκέφτεσαι και αναλύεις το ένα και το άλλο για την κοινωνία και τον κόσμο ενώ καπνίζεις μαύρο είναι οι αληθινά τοξικοί στη ζωή σου αυτη τη στιγμή και σε έχουν βγάλει από τις ράγες της ζωής σου και είσαι ένα βαγόνι κολλημένο στην άκρη του δρόμου. Κι έτσι έχεις κολλήσει στη στασιμότητα σου, έχεις ξεχάσει ποιος είσαι και τι θέλεις. Πάνω κάτω το περνάμε αυτό οι νέοι και στα 20 και στα 25 και στα 30 κλπ. Αλλά η εξυπνάδα είναι να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να βρεις τι θέλεις ενώ παράλληλα δεν εγκαταλείπεις το τώρα, που είναι αυτό που έχεις κερδίσει δουλεύοντας απο πριν. Δηλαδή δεν αφήνεις την σκέψη να υπερτερήσει της δράσης! Τη μοναξιά να υπερτερήσει της κοινωνικότητας!
Άκου με. Είσαι φοιτητής και η δουλειά σου τώρα είναι να διαβάζεις και να μάθεις ότι μπορείς γύρω από το αντικείμενό σου. Να γεμίσεις το χρόνο με δραστηριότητες και άλλα εφόδια όπως ξένες γλώσσες, σεμινάρια και συνέδρια που διοργανώνει η Σχολή σου. Και μέσα από την σπουδαστική κοινότητα να αναμιχθείς με άτομα που ενδιαφέρονται για γνώση και για να πάρουν εφόδια ώστε να χτίσουν τη ζωη τους αύριο μεθαύριο. Όχι με τους βαρεμένους που αμπελοφιλοσοφούν. Και να βγείτε και για καφέ και να βολτάρετε στο μέρος που σπουδάζετε. Κι έτσι θα περιοριστεί η μοναξιά σου και θα κάνεις κι εσύ μια φυσιολογική φοιτητική ζωή.
Δε μπορείς να σώσεις τον κόσμο και όσες φιλοσοφίες και να διαβάσεις δε θα τον αλλάξεις εσύ. Και αυτοί οι τοξικοί γύρω από τις σχολές με τις αμπελοφιλοσοφίες συνήθως είναι παιδιά βολεμένα που θα βρουν στρωμένους δρόμους αύριο μεθαυριο. Μην μασάς με το υφάκι τους και με το δήθεν φιλοσοφημένο τους μυαλό. Καλύτερα βγες από αυτούς τους κύκλους και κάνε μια νέα αρχή. Το Πανεπιστήμιο είναι μια συνέχεια του Λυκείου με περισσότερη ελευθερία στη διασκέδαση και το πως θα οργανώσεις την καθημερινότητα σου, εκμεταλλεύσου το. Μελέτα και πέρνα καλά. Και πιάσε και δουλειά στο πλαι αν το χρειάζεσαι και δες πως ειναι να κερδίζεις με τον κόπο σου. Και τις ευαισθησίες και ανησυχίες που έχεις τις περνάνε όλοι πάνω κάτω στην ηλικία σου. Επειδή όμως έχεις και σκέψεις αυτοκτονίας απευθύνσου σε ειδικό. Μπορεί να έχει και συμβουλευτική υπηρεσία το Πανεπιστήμιο σου.
Πίσω απο όλα αυτά πάντα κάτι κρύβεται... Λοιπόν τι συμβαίνει στο βάθος βάθος περα από το μαύρο...την κοπέλα... Δε σου αρέσει αυτό που σπουδάζεις; Έχεις οικονομικά προβλήματα; Δε σου αρέσει η πολή που σπουδάζεις; Γιατί σε πιάνει όλο αυτό τωρα που είναι να γυρίσεις εκεί που σπουδάζεις; Φαίνεται ότι έχεις αγχος για τη ζωή σου εκεί.
γαμησετα ειναι πολλα. δεν ξερω καν αν μπορω να τα αποτυπωσω οπως πρεπει.....εικονες , κουβεντες, προσωπα κλπ κλπ σκατα τα εχω κανει. εχω χασει παρα πολλα. ειδικα την κοπελια μου. σκατα. και το χειροτερο ειναι που την βλεπω να διαγραφει μια δραματικη αλλαγη..εμφανισιακα και εσωτερικα (εσωτερικα νομιζω). εχει γινει ξαναφνικα πιο εξαλη στο ντυσιμο και στα μαλλια και ολα. περιποιειται παρα πολυ...σε σχεση οταν ειμασταν μαζι. αλλος ανθρωπος εχει γινει. σαν να την πιεζα τοσο πολυ στη ζωη της.
Εσυ την ηθελεσ απλη ο αλλοσ την ηθελε σουπερ ακομα μικρη ειναι εχει χρονια μπροστα τησ να καταλαβει τι σε νοιαζει εσενα πλεον ετοιμασου να βρεισ αλλη μαλλον
Υπάρχει και η ηλικία ξέρεις.Δεν είσασταν παντρεμένοι 30 χρόνια και άρχισε να τα κάνει αυτά στα 50 (παράδειγμα ).Η ώρα της είναι.Μην σκέφτεσαι σαν 50αρης,έπεσα κι εγώ σε τέτοια παγίδα.
Μην παρεξηγηθεί κανείς γι αυτό που λέω για τους 50αρηδες.Απλά λεώ ότι όλα στην ώρα τους και τώρα είναι η ώρα της κοπέλας να κάνει ότι θέλει.Αλλά είπαμε ''Τα νιάτα σπαταλιούνται στους νέους''.