δειτε το παρακαλω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 44
    Senior Member
    Ελα ενταξει κι ανυσηχησα ερωτικη απογοητευση εχεισ καλα εισαι κι εγω ετσι ειμαι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ελα ενταξει κι ανυσηχησα ερωτικη απογοητευση εχεισ καλα εισαι κι εγω ετσι ειμαι
    den einai mono afto...

Member
    Quote Originally Posted by Toxikos1994 View Post
    den einai mono afto...
    δεν ειναι αυτο αληθεια. ειχα μπει σε μια πολυ περιεργη λογικη τα δυο τελευταια χρονια. ψευτοφιλοσοφιες και σοβαροτητα με καναν να μοιαζω με τρελο. οι γυρω μου με κοροιδευαν και δεν πηρα χαμπαρι τιποτα. εφυγε και η κοπελια μου η ιδια. ειχα γινει ενα ψεμα. δεν ξερω πολυ περιεργα χρονια. το χορτο . αυτο φταιει. απο τοτε που ηπια ξεκινησα να τα βλεπω ολα πολυ περιεργα. πιο φιλοσοφιμενα. ξεπερασα γρηγορα το σταδιο της απλης διασκεδασης υστερα απο χρηση. εχασα κοσμο απο αυτο το πραμα. δεν ειχα κατι στην ουσια. εγω νομιζα πως εδειχνα κατι περιεργο. και να το εδειχνα. ειχα χαζεψει εντελως. κληστικα πολυ στον εαυτο μου. φοβιες. υποψιες για ολους και ολα. και τωρα που τα βλεπω ολα αυτα τα βλεπω σαν ενα βουνο. παραστρατουσα αυτα τα χρονια και δεν ειχα παρει χαμπαρι. εχασα τα παντα. και κυριως την κοπελα μου. τωρα εχω καταληξει να μην μπορω να πω κουβεντα με κοσμο, περα απο δυο τρεις φιλους και την οικογενεια μου. με τους υπολοιπους ψεμα και οποτε μιλαω με καποιον νοιωθω πως με λυπαται και πως ντρεπεται που μιλαει και με κοιταει περιεργα σαν να εχω κατι... με παρατησε με τον τροπο της . καλα εκανε. πολυ καλα εκανε. τωρα εμεινα μονος ομως. πραγματικα. δεν μπορω να μιλησω με ανθρωπο αν δεν εχει να κανει με τα ψυχολογικα μου. δεν εχω για τι να μιλησω πια. εχω μπει σε ενα πολυ περιεργο τριπακι πια. δεν παλευεταια αληθεια. πολυ φοβος. βλεπω τους αλλους να περνανε καλα και αγχωνομαι. ειδικα την κοπελα μου που κανει πια μια νορμαλ φοιτιτικη ζωη και εγω δεν μπορω να εχω ουτε μια σταγονα απο αυτο. με υγειοι ατομα και ξεγνιαστα που χαιρονται την ηλικια. εγω δεν μπορω πια να με δω ετσι. εχω παρει πολλα βαρυ στοθς ωμους μου απο μονος μου.νομιζω ημουν δυνατος αλλα παπαρια. νοιωθω ο περιεργος του χωριου. γιατι απλα ειμαι ο περιεργος του χωριου. μου λενε ειμαι ωραιο παιδι και κουλ κλπ κλπ κλπ. εγω το μονο που βλεπω ειναι να πηγαινω απο το κακο στο χειροτερο καθε μερα. γουσταρω λιγο μοναξια ειναι αληθεια. αλλα δεν περιμενα πως ειναι ετσι. νομιζα θα ηταν ωραια. ελεγα θα εχω την κοπελα μου διπλα και ολα καλα. αλλα δεν ειναι αφικτο τελικα να ζεις ετσι. τελειως μονος. να βγαινεις μονος . να λες δυο κουβεντες με κανα φιλο και αυτο. καπνισμα πολυ. παρα πολυ. αλκοολ το αποφευγω γιατι μου βγαζει νευρα. μαυρο θελω παρα πολυ να πιω. αλλα καθε φορα λεω τι μαλακια εκανα. την αλλη φορα σε ενα φεστιβαλ ηπια και νομιζα πως αν σηκωθω θα πεσω απο το μπαλκονι που ειχα το μαγαζι. το ιδιο και μια αλλη φορα που ειχα πιει και αραζα μπαλκονι. την εχασα τσαμπα. εχασα την χαρα της ζωης μου ετσι . χωρις κανεναν λογο....θα ζησω με αυτο. αλλα ποναω γιατι δεν ημουν αυτος...δεν προοριζομουν να γινω αυτος...ο μονος. ο περιεργος..και ειχα και εχω φιλους. στα πρωτα ετη πολυ κοινωνικος. τωρα με το ζορι λεω γεια.

Member
    kaneis...?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Τουλάχιστον,εσύ έχεις κάνει κάτι με κοπέλα μέχρι αυτήν την ηλικία.....

Δεν είναι εύκολο να είσαι σύντροφος ανθρώπου με κατάθλιψη και διάφορα ψυχιατρικά προβλήματα. Από κει και πέρα, νομίζω πως πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια να κόψεις το χόρτο που βλέπεις κι εσύ τί σου έκανε... Νομίζω, στο φόρουμ μπορείς να βρεις και να διαβάσεις κι άλλες περιπτώσεις που έκανε ζημιά αυτό το ύπουλο πράγμα. Κι εγώ το έχω δει αυτό σε φίλο μου που τον έκανε αμπελοφιλόσοφο και περίεργο. Στο τέλος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, ήταν στον κόσμο του..
    Τέλος πάντων, είσαι ακόμα στην αρχή της ζωής και όλα φτιάχνουν και θα το δεις. Αρκεί να το αποφασίσεις.

Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Δεν είναι εύκολο να είσαι σύντροφος ανθρώπου με κατάθλιψη και διάφορα ψυχιατρικά προβλήματα. Από κει και πέρα, νομίζω πως πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια να κόψεις το χόρτο που βλέπεις κι εσύ τί σου έκανε... Νομίζω, στο φόρουμ μπορείς να βρεις και να διαβάσεις κι άλλες περιπτώσεις που έκανε ζημιά αυτό το ύπουλο πράγμα. Κι εγώ το έχω δει αυτό σε φίλο μου που τον έκανε αμπελοφιλόσοφο και περίεργο. Στο τέλος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, ήταν στον κόσμο του..
    Τέλος πάντων, είσαι ακόμα στην αρχή της ζωής και όλα φτιάχνουν και θα το δεις. Αρκεί να το αποφασίσεις.
    δεν πινω το αποφευγω. δεν πινω... ποτε δεν επινα πολυ . απλα μπηκα γρηγορα σε αυτο το κολοτρυπακι. με την αλλη ομως τι κανω? τωρα που τα καταλαβα ολα ειναι αργα. θα ζω μια ζωη με αυτο?

Νομίζω αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να της δείξεις πως "αλλάζεις σελίδα", οτι είσαι ένας φυσιολογικός, μη καταθλιπτικός άνθρωπος. Δύσκολο είναι αλλά ίσως να δει αυτό που ήθελε να είσαι και να γυρίσει. Εμένα ο άντρας μου έχει πρόβλημα κατάθλιψης (παίρνει αγωγή 10 χρόνια). Όταν είναι καλά νομίζω οτι αλλάζει η ζωή μας! Αλλά έχω περάσει τόσο δύσκολα μαζί του, που έχω αρρωστήσει κι εγώ. Προσπάθησε να της δείξεις αυτό που της στέρησες στη σχέση σας, έναν χαρούμενο, αισιόδοξο άνθρωπο.

Banned
    Quote Originally Posted by Toxikos1994 View Post
    kaneis...?
    τξικε ειμαι και εγω καταθλιπτικη ...ξερω οτι οταν μας πιανει αυτο το ματαιότης ματαιοτητων, τιποτα μα τιποτα δεν μπορει να μας πείσει για το αντιθετο... το καλο της υπόθεσης ειναι οτι δεν κραταει πολυ...το κακο , οτι ξαναερχεται...κοψε τον μπάφο και τα ξιδια αν θες να μιλάμε σοβαρα για αποθεραπεια ... εχεις σοβαρα σημεια ενοχικα τα οποια πρεπει να δουλεψεις και να επεξεργαστεις, αν δεν μπορεις μονος σου βρες ειδικο ή πλακωσου στα βιβλία αυτοβοηθειας... ελπίζω σημερα να εισαι καλυτερα!

Senior Member
    Ε οχι κ κανεισ μασ προσβαλεισ εδω ειμαστε να σ πουμε οτι θεσ
    Μπορεισ να γινεισ οτι θελεισ αρκει να θελεισ κ να σκεφτεσαι λιγο
    Αμα σκεφτεσαι μη φοβασαι ολα ξεπερνιουνται αμα δε σκεφτεσε θελει φαρμακα ρωτα τα παιδια κυριωσ τη ρεα
    Αυτη θα σε αναλαβει διαδικτιακωσ

Senior Member
    Αμα θεσ πραγματικα να σωθεισ γινε αθλητησ πανε σε ενα γυμναστηριο κ ξεκινα

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ε οχι κ κανεισ μασ προσβαλεισ εδω ειμαστε να σ πουμε οτι θεσ
    Μπορεισ να γινεισ οτι θελεισ αρκει να θελεισ κ να σκεφτεσαι λιγο
    Αμα σκεφτεσαι μη φοβασαι ολα ξεπερνιουνται αμα δε σκεφτεσε θελει φαρμακα ρωτα τα παιδια κυριωσ τη ρεα
    Αυτη θα σε αναλαβει διαδικτιακωσ
    α ωραια!!...τωρα προκοψε ο ανθρωπος!!!

Senior Member
    Γιατι κι αμα τον αναλαβω εγω νομιζεισ θα προκοψει λεμε ιδεεσ μπασ κ βοηθηθουμε

Banned
    γιατι πρεπει να τον αναλάβει καποιος? ..ας αναλάβουμε ο καθενας τον εαυτο του !!

Senior Member
    Πανω απο ολα τη γνωμη μασ λεμε αλλα εγω ειπα τωρα περναω δυσκολα γι αυτο θελω να βγει αλλοσ καλησπερακιασ

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast