Quote:
Originally Posted by
Σαμίρα
1)Τι γίνεται όμως όταν η κοπέλα κάνει σεξ χωρίς να έχει σχέση;
Σαν τι να γινει?Οσο μεγαλωνεις θα δεις,οτι ''το σεξ με σχεση'' με το ''σεξ χωρις σχεση'' ειναι διαφορα ταμπελας πολλες φορες,οχι ουσιας.
Quote:
Της ¨βγαίνει¨ το όνομα;
Δυστυχως ναι
Οχι,αλλα ετσι το βλεπουν οι περισσοτεροι
Quote:
Είναι μια επιλογή όπως και των αγοριών που δεν έχουν αναστολές;
Ναι,αλλα δεν το βλεπουν οι περισσοτεροι
Quote:
Υπάρχει κίνδυνος να γίνει συναισθηματικά ανάπηρη;
Συναισθηματικα αναπηρη θα γινεις κατα τη γνωμη μου,αν ψυχαναγκαζεσαι να ερωτευτεις και να κανεις σχεση με τον καθε αντρα που θες να πας μαζι του,δηλ. οπως κανει το 95% των γυναικων.
Αν ξερεις τι θες και τι ειναι καλυτερο για σενα,ανεξαρτητα απο το τι περιμενουν οι αλλοι απο σενα,θα σαι μια χαρα ο,τι και αν επιλεξεις.
Quote:
2)Μια ξαδέρφη μου λέει πως είναι μέχρι να το κάνεις… μετα το βλεπεις απλα σαν ορμη και σαν ανάγκη μεχρι να έρθει ο έρωτας της ζωής σου και να γίνει ξανα το σκηνικό παραμυθένιο…
Συμφωνω με το bold,δεν πιστευω σε ερωτες ζωης ομως
Quote:
εχω κανει σεξ χωρίς σχεση γιατι απλα παραμυθιαζομουν ότι θα γυρίσει σε σχέση με αποτέλεσμα να πληγώνομαι μόνη μου ή να γίνομαι αναίσθητη…
Κακως,να κανεις σεξ γιατι το θες,οχι γιατι περιμενεις σχεση.Και αν θες σωνει και ντε σχεση,μην τους καθεσαι.Απλο.
Quote:
δηλαδή η τελευταία φορα που έκανα κάτι με κάποιον… Μου άρεσε πολύ, επιδίωκα να βγω μαζί του , βγήκαμε πηγαμε για ένα ποτο και καταληξαμε σπιτι του και εκει ξεφουρνισε ότι είναι με καποια και απλα δεν περνανε καλα (εγω εκει επρεπε να σηκωθω να φυγω , αλλα εκατσα) και τελος παντων συνεχίστηκε ολο αυτό με προφανή καταληξη και εφυγα . Δεν με πειραξε αλλα ξερω πως εαν ημουν στη θεση της αλλης ναι θα με πειραζε..παρολαυτα δεν το σκέφτομαι πλέον ξέρω ότι είναι ανηθικο και υποτιμητικο για τον εαυτο μου π εκατσα και δεν εφυγα και απλα δεν προκειται να συνεχιστει (πρωτη φορα εκανα κατι με καποιον π ηξερα ότι εχει σχεση ).
Αυτο ηταν οντως ανηθικο.
Κατα τη γνωμη μου,ειναι καλυτερο να κανεις κατι χαλαρο απο το να πιεζεσαι να κανεις σχεσεις με ατομα ακαταλληλα,τα οποια το μονο προσον που εχουν ειναι οτι σε ελκυουν απλως.Αλλα πρεπει να το χειριστεις εξυπνα,γιατι καλως ή κακως δεν μπορεις να σαι επιπολαια το ιδιο ανοικτα οπως οι αντρες γιατι θα σου βγει το ονομα.
Καλο ειναι να μην αποκαλυπτεις πολλα για την προσωπικη σου ζωη,γιατι οι αντρες ξενερωνουν οταν ακουν για one night stand κλπ,απο καποια που ισως κατα τα αλλα θα εβλεπαν σοβαρα.