Results 31 to 44 of 44
-
11-01-2016, 15:51 #31
Οποτε εκεί πρέπει να αλλάξω γτ εγώ ουσιαστικά επιτρέπω κάποια πράγματα... Αλλά πραγματικά ειναι φορές που θες έναν άνθρωπο να μοιραστείς έστω κ λίγες στιγμές μαζί του...τώρα ξεφεύγω λίγο από το θέμα... Αλλά μερικές φορές πιστεύω ότι ειναι ένας δικος μ τρόπος να καλύπτομαι "συναισθηματικά" ... Πάντα κοιτάω μεγαλύτερες ηλικες απο την δική μου... Ουσιαστικά επιζητώ την ασφάλεια τη κατανόηση και ίσως την "πατρική " φιγούρα
- 11-01-2016, 15:54 #32
δεν ξερω ποιος πρεπει να αλλαξει.
αυτο που ειπα ειναι οτι πρεπει να ανακαλυψεις τα πραγματικα σου θελω και την πραγματικη σου ηθικη υποσταση- τοποθετηση και να τα ακολουθεις ευλαβικα.
αν τα θελω σου ειναι σαν της μανας σου, γινε σαν την μανα σου, κανενα προβλημα.
αν δεν ειναι, βρες ποια ακριβως ειναι και ακολουθησε τα.
11-01-2016, 17:04 #33
Μονο οι παλιοι τελικα εχουν ποιοτητα μπραβο στουσ παλιουσ γτ μερικοι καινουριοι δε μ αρεσουνε πρεπει να μαθουν να μιλανε πρωτον κ δευτερον οποιοσ θελει να μπει εδω δε θα λεει μαλακιεσ για ηθικεσ κλπ γτ αυτα δεν ειναι για βασανισμενουσ η ηθικη κ τα μαθηματα τησ ειναι για καλοζωισμενουσ κατα τα αλλα ολοι κανουμε μαλακιεσ απο το πρωι μεχρι το βραδυ κ που κ που κανουμε κ κανενα σωστο
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
11-01-2016, 17:09 #34
Μαλλον οδηγο θελεισ αλλα πρεπει να καταλαβεισ οτι εισαι αρκετα δυνατη να οδηγησεισ μονη σου τη ζωη σ με τα λαθη τησ κ τα σωστα τησ κουμαντο κανεισ τον εαυτο σου κ σε αυτον δινεισ λογαριασμο σε κανεναν αλλο εκτοσ αν αγαπασ η ερωτευτεισ
11-01-2016, 17:11 #35
Εκει αστα πεφτεισ στο πηγαδι τ πονου κ τησ μαλακιασ αμα αγαπησεισ μια φορα μετα αστα να πανε
11-01-2016, 19:19 #36
Μην περιμένεις από την σημερινή νεολαία να εκτιμήσει εύκολα αυτά που εσυ δίνεις. Μην περιμένεις από κανένα αγόρι να σε εκτιμήσει για τον ψυχικό σου κόσμο και για τα όμορφα σου συναισθήματα όταν ιδίως σου ζητάει το σεξ με τον πιο ωμό τρόπο. Οι εμπειρίες δεν μετρώνται με το πόσα χλμ έγραψες στο σεξ, ούτε με πόσους άντρες πήγες αλλά με το πόσα χλμ θα γράψεις με άντρες που πριν σε γδύσουν με το βλέμμα τους, πολιόρκησαν το κάστρο της ψυχής σου και κατέκτησαν το χαμόγελο σου. Σε αυτούς τους άντρες που θα επιτρέψεις να μπουν στην ζωή σου, σε αυτούς να χαρίζεις τις πιο προσωπικές σου στιγμές.
Μην περιμένεις να δοθείς πρώτα σωματικά με κάποιον για να δεθεί μετά αυτός μαζί σου. Πρώτα θα κερδίσεις την καρδιά μου και μετά θα γευτείς τις χαρές του σώματος μου, θα λες σε κάθε ανώριμο άντρα που θα σε γδύνει με το βλέμμα του.
Ο κανόνας είναι το σεξ χωρίς σχέση στην σημερινή εποχή. Φοβούνται τις δεσμεύσεις οι άνθρωποι, φοβούνται να παραμείνουν με έναν άνθρωπο παραπάνω από λίγες ώρες, φοβούνται μην ανακαλύψει ο άλλος πόσο κενοί είναι μέσα τους όλοι αυτοί. Άσε αυτούς τους ανθρώπους έξω από την ζωή σου. Δεν χρειάζεται να ποντάρεις τις ελπίδες σου σε τέτοιους ανθρώπους. Μην βιάζεσαι λοιπόν...παρατήρησε καλά τον έξω κόσμο και τότε θα καταλάβεις ότι υπάρχουν πολλοί που θα μπορούσες να δεθείς μαζί τους...χωρίς να χρειαστεί πρώτα να τους "δωροδοκήσεις" με το κορμί σου !!!
11-01-2016, 19:27 #37
Καλα δε το συζηταμε οτι οι γυναικεσ αντεχεται χωρισ σεξ ειναι γνωστο αλλα τισ φιλιεσ σασ να κοιταξετε ολεσ κ τα αγορια κ τα κοριτσια με αυτουσ να περνατε καλα
11-01-2016, 21:50 #38
Να πω και εγώ τη γνώμη μου. Πρώτα απ' όλα και από ότι κατάλαβα η κοπέλα δε ρωτά για τη σεξουαλική ζωή γενικά αλλά πόσο αυτή επηρεάζει τις φιλικές σχέσεις. Αυτό εξαρτάται από τον κώδικα αξιών του καθενός. Αν ένας φίλος σου κερατώνει τη γυναίκα του με όποια βρίσκει μπροστά του, αν είναι αγενής με τους τρίτους, αν έρθει ένα παιδάκι και ζητήσει λεφτά και το προγκήξει αν αν αν και τελικά αν κάποια από όλα αυτά δεν σου αρέσουν, αρχίζεις σιγά σιγά να ξενερώνεις και μετά να αναθεωρείς συνολικά. Εσύ, βέβαια, έτσι όπως τα λες, δε νομίζω να έκανες κάτι για να ξενερώσει μαζί σου κάποιος φίλος σου..
11-01-2016, 21:52 #39
Λάθος, τώρα είδα την ερώτηση νούμερο ένα. Όχι, μια κοπέλα δεν είναι ανήθικη αν κάνει σεξ χωρίς να υπάρχει σχέση. Αυτός που ψάχνεται να σου βγάλει το όνομα δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί του.
11-01-2016, 21:54 #40
Ρωταει κι αν μια κοπελα λειτουργει ετσι τι προβληματα θα βγαλει να στο πω απλα κι αν θα βγαλει εγω νομιζω ειναι αναλογα το ατομο
11-01-2016, 22:15 #41
Άμα έτο κάνει και έχει ενοχές θα βγάλει και προβλήματα αλλά μου φαίνεται ότι δεν υπάρχει λόγος να έχει ενοχές.
11-01-2016, 22:22 #42
Δεν υπαρχει κανενασ λογοσ να αυτομαστιγωνεται εγινε μαλακια οτι κ να γινε θα πονεσει θα κλαψει θα το ξεχασει ετσι ζουμε κι εμεισ
12-01-2016, 20:54 #43
Σαν τι να γινει?Οσο μεγαλωνεις θα δεις,οτι ''το σεξ με σχεση'' με το ''σεξ χωρις σχεση'' ειναι διαφορα ταμπελας πολλες φορες,οχι ουσιας.
Της ¨βγαίνει¨ το όνομα;
Είναι ανήθικο;
Είναι μια επιλογή όπως και των αγοριών που δεν έχουν αναστολές;
Υπάρχει κίνδυνος να γίνει συναισθηματικά ανάπηρη;
Αν ξερεις τι θες και τι ειναι καλυτερο για σενα,ανεξαρτητα απο το τι περιμενουν οι αλλοι απο σενα,θα σαι μια χαρα ο,τι και αν επιλεξεις.
2)Μια ξαδέρφη μου λέει πως είναι μέχρι να το κάνεις… μετα το βλεπεις απλα σαν ορμη και σαν ανάγκη μεχρι να έρθει ο έρωτας της ζωής σου και να γίνει ξανα το σκηνικό παραμυθένιο…
εχω κανει σεξ χωρίς σχεση γιατι απλα παραμυθιαζομουν ότι θα γυρίσει σε σχέση με αποτέλεσμα να πληγώνομαι μόνη μου ή να γίνομαι αναίσθητη…
δηλαδή η τελευταία φορα που έκανα κάτι με κάποιον… Μου άρεσε πολύ, επιδίωκα να βγω μαζί του , βγήκαμε πηγαμε για ένα ποτο και καταληξαμε σπιτι του και εκει ξεφουρνισε ότι είναι με καποια και απλα δεν περνανε καλα (εγω εκει επρεπε να σηκωθω να φυγω , αλλα εκατσα) και τελος παντων συνεχίστηκε ολο αυτό με προφανή καταληξη και εφυγα . Δεν με πειραξε αλλα ξερω πως εαν ημουν στη θεση της αλλης ναι θα με πειραζε..παρολαυτα δεν το σκέφτομαι πλέον ξέρω ότι είναι ανηθικο και υποτιμητικο για τον εαυτο μου π εκατσα και δεν εφυγα και απλα δεν προκειται να συνεχιστει (πρωτη φορα εκανα κατι με καποιον π ηξερα ότι εχει σχεση ).
Κατα τη γνωμη μου,ειναι καλυτερο να κανεις κατι χαλαρο απο το να πιεζεσαι να κανεις σχεσεις με ατομα ακαταλληλα,τα οποια το μονο προσον που εχουν ειναι οτι σε ελκυουν απλως.Αλλα πρεπει να το χειριστεις εξυπνα,γιατι καλως ή κακως δεν μπορεις να σαι επιπολαια το ιδιο ανοικτα οπως οι αντρες γιατι θα σου βγει το ονομα.
Καλο ειναι να μην αποκαλυπτεις πολλα για την προσωπικη σου ζωη,γιατι οι αντρες ξενερωνουν οταν ακουν για one night stand κλπ,απο καποια που ισως κατα τα αλλα θα εβλεπαν σοβαρα.
13-01-2016, 03:43 #44
Γυναίκα εδώ- μη λες τίποτα σε φίλες σου για τις περιπετειούλες σου!
Επειδή οι σοβαρές σχέσεις έρχονται συνήθως από γνωστούς (δε ξέρω κανέναν που να έκανε σχέση με άγνωστο-η από τη μια έξοδο στις τόσες) μπορεί αύριο μεθαύριο να ενδιαφερθεί για σένα ο κολλητός, ο συνάδελφος, ο ξαδελφός κλπ μιας φίλης και αυτή είτε από κακοήθεια είτε άθελα της να πει πράγματα για σένα. Δε μου έχει συμβεί προσωπικά...αλλά πολλά έχω ακούσει... και αν ακούσουν οι άλλοι για την πολυτάραχη ερωτική ζωή αυτής που ενδιαφέρονται... ή παίρνουν θάρρος να της φερθούν μόνο για ηδονή... ή ξενερώνουν και φεύγουν πέρα εφόσον είναι σοβαροί και έψαχναν όντως κάτι σοβαρό.