Η αληθεια ειναι υποκειμενικη , υπαρχει η γνωμη σου , κι γνωμη μου , κι γνωμη καποιου αλλου , αλλα βιωματα , αλλες εμπειριες , αλλη ψυχοσυνθεση , οποτε γιατι να πεις την κατα την γνωμη σου αληθεια ?
Printable View
Ο ικανος στον χειρισμο λεπτων θεματων , και ικανος στις διαπραγματευσεις , αυτο ειναι , στο περιπου , μπορει να του δωσεις κι αλλη ερμηνεια ομως , καποιος που τα παει καλα με οποιους θελει ....................δεν ειναι τυχαιο , οτι παροτι εγω εφυγα απ τις σχεσεις μου , διατηρω καλες σχεσεις με ολες , με καμμια δεν λογομαχησα , ακομη και τωρα , ειναι ενα χαρισμα , μπορω αν θελω , να γινομαι συμπαθης , αν θελω , το τονιζω ..............ξερω ποτε να κανω πισω , και ποτε οχι ..........γενικα , αποφευγω να γινομαι συγκεκριμενος .........
mac οτι και να κανει καποιος απο τα δυο που ειπες στο πρωτο μνμ πρεπει να καταλαβει οτι δεν τα κανει για τον αλλον αλλα τις περισοτερες φορες για τον εαυτο του!!!και το κακο ειναι οτι καπιοι εχουν πισει τον εαυτο τους οτι το κανουν για το καλου του αλλου...π.χ δεν τα λεει καποιος ντομπρα γιατι λεει οτι μπορει να πληγωσει τον αλλον,στην ουσια πολλες φορες χεστηκες για τον αλλον απλος δεν θες να βαλεις τον εαυτο σε μια τετοια κατασταση.ειναι ευκολο
Εμ , βεβαια , για μενα αυτο ειναι σταση ζωης , δεν θελω να μου κανουν κριτικη , οχι οτι θα χαλαστω , αδιαφορον μου ειναι , αλλα δεν κανω στον αλλον αυτο που δεν θελω να μου κανουν , δικαιο δεν ειναι ? για ανθρωπους ποθ δεν ακουνε , δεν θα χαλασω τον χρονο μου , για να τους αλλαξω γνωμη , ο ανθρωπος ουτως η αλλως δεν αλλαζει , και αυτοι που νομιζουν το αντιθετο, πλανωνται πλανην οικτραν ............
Εχε χαρη που δε με δεχοντε οι συγχωριανοι μου αμα με δεχοταν θα γινομασταν κρατοσ δε με δεχονται γτ ολο παω κ μπλεκω
Σε κατι μαλακιεσ αλλιωσ ειμαστε κρατοσ ο καθενασ απο μασ