λεω ευθεως αυτο που πιστευω - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 180
    Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    το ψεμμα και η διπροσωπια ειναι ψυχαναγκασμος... τι πιο υγιές απο το να μπορεις να μιλας ανοιχτα και ελευθερα? πάντα η αληθεια ειναι προτιμοτερη. η ασχημη συμπεριφορα δεν εχει να κανει με την αληθεια...μην μπερδευεστε!

Η αληθεια ειναι υποκειμενικη , υπαρχει η γνωμη σου , κι γνωμη μου , κι γνωμη καποιου αλλου , αλλα βιωματα , αλλες εμπειριες , αλλη ψυχοσυνθεση , οποτε γιατι να πεις την κατα την γνωμη σου αληθεια ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αποφασισε βρε μαγκ..
    θελεις κριτικη απο την ρεα η δεν θελεις?
    μια της ζητας κριτικη και μια μας λες οτι δεν θα λαβεις υποψιν μια κριτικη.
    τοτε τι την ζητας?
    χα χα , ρεμ , ηξεις αφηξεις , πεστηνα , αν θελεις , αλλα δεν θα την λαβω υπ οψη !!! αμα σου λεω διπλωματης , κατι ξερω για μενα .......!

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Η αληθεια ειναι υποκειμενικη , υπαρχει η γνωμη σου , κι γνωμη μου , κι γνωμη καποιου αλλου , αλλα βιωματα , αλλες εμπειριες , αλλη ψυχοσυνθεση , οποτε γιατι να πεις την κατα την γνωμη σου αληθεια ?
    και γενικα γιατι να μιλας ? μπορεις να κανεις παντομιμα οταν κατι θες ... απο εκει και περα ποιος ο λογος να εκρφαζεσαι?? ... τοσα γραμματα...τοσες λεξεις... τοσες γλωσσες ...τοσες αληθειες... ταλαιπωρια!!!:p

Banned
    χα χα , ρεμ , ηξεις αφηξεις , πεστηνα , αν θελεις , αλλα δεν θα την λαβω υπ οψη !!! αμα σου λεω διπλωματης , κατι ξερω για μενα .......!
    νομιζω οτι εχεις παρεξηγησει την εννοια της λέξης διπλωματια.... ξερεις τι ειναι διπλωματης?

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Επιτελουσ ειπωθηκε κ κατι σωστο εδω μεσα
    χαχαχα.... γεια σου ρε ελις επιβητορα!!!

Senior Member
    νομιζω οτι εχεις παρεξηγησει την εννοια της λέξης διπλωματια.... ξερεις τι ειναι διπλωματης?

Ο ικανος στον χειρισμο λεπτων θεματων , και ικανος στις διαπραγματευσεις , αυτο ειναι , στο περιπου , μπορει να του δωσεις κι αλλη ερμηνεια ομως , καποιος που τα παει καλα με οποιους θελει ....................δεν ειναι τυχαιο , οτι παροτι εγω εφυγα απ τις σχεσεις μου , διατηρω καλες σχεσεις με ολες , με καμμια δεν λογομαχησα , ακομη και τωρα , ειναι ενα χαρισμα , μπορω αν θελω , να γινομαι συμπαθης , αν θελω , το τονιζω ..............ξερω ποτε να κανω πισω , και ποτε οχι ..........γενικα , αποφευγω να γινομαι συγκεκριμενος .........

Banned
    Δεν μενοχλουν οι κριτικες , ρεα , ουτε εγω φυσικα εχω κατι μαζι σου , αντιθετως , σουχω πει ιδαιτερως , οτι εισαι εξυπνη κοπελα , αυτο τοχω καταλαβει , παραπανω δεν εχω καταλαβει κατι για σενα ..................αν θελεις να γραψεις μια κριτικη , που βαρετο το βλεπω , δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα , ξερω ποιος ειμαι , ξερω αν αξιζω κατι και ποσο αξιζω ,ξερω τα ελατωμματα και τα προτερηματα μου , οποτε δεν θα λαβω υπ οψην μια κριτικη , απο καποιον που ελαχιστα με ξερει..........κι εσυ το ιδιο φανταζομαι .......αλλη οπτικη γωνια εχεις εσυ , αλλη εγω , γι αυτο λεω , οχι προτιμω να μηνλεω την γνωμη μου , παρα να περιοριζομαι αν ο αλλος μου κανει η δεν μου κανει .............
    δεν ειναι και πολυ ευγενικο αυτο που κανεις ... εσυ μου ζητησες να σου κανω κριτικη και εγω δηλωσα πρωτη οτι αυτο ειναι λάθος..και μετα μου πετας στα μουτρα στο ασχετο οτι δεν δινεις σημασια στην κριτικη μου και οτι ΕΓΩ ηθελα να σου κανω κριτικη?? ...

Senior Member
    mac οτι και να κανει καποιος απο τα δυο που ειπες στο πρωτο μνμ πρεπει να καταλαβει οτι δεν τα κανει για τον αλλον αλλα τις περισοτερες φορες για τον εαυτο του!!!και το κακο ειναι οτι καπιοι εχουν πισει τον εαυτο τους οτι το κανουν για το καλου του αλλου...π.χ δεν τα λεει καποιος ντομπρα γιατι λεει οτι μπορει να πληγωσει τον αλλον,στην ουσια πολλες φορες χεστηκες για τον αλλον απλος δεν θες να βαλεις τον εαυτο σε μια τετοια κατασταση.ειναι ευκολο

Senior Member
    Quote Originally Posted by κύριος View Post
    mac οτι και να κανει καποιος απο τα δυο που ειπες στο πρωτο μνμ πρεπει να καταλαβει οτι δεν τα κανει για τον αλλον αλλα τις περισοτερες φορες για τον εαυτο του!!!και το κακο ειναι οτι καπιοι εχουν πισει τον εαυτο τους οτι το κανουν για το καλου του αλλου...π.χ δεν τα λεει καποιος ντομπρα γιατι λεει οτι μπορει να πληγωσει τον αλλον,στην ουσια πολλες φορες χεστηκες για τον αλλον απλος δεν θες να βαλεις τον εαυτο σε μια τετοια κατασταση.ειναι ευκολο

Εμ , βεβαια , για μενα αυτο ειναι σταση ζωης , δεν θελω να μου κανουν κριτικη , οχι οτι θα χαλαστω , αδιαφορον μου ειναι , αλλα δεν κανω στον αλλον αυτο που δεν θελω να μου κανουν , δικαιο δεν ειναι ? για ανθρωπους ποθ δεν ακουνε , δεν θα χαλασω τον χρονο μου , για να τους αλλαξω γνωμη , ο ανθρωπος ουτως η αλλως δεν αλλαζει , και αυτοι που νομιζουν το αντιθετο, πλανωνται πλανην οικτραν ............

Senior Member
    χαχαχα.... γεια σου ρε ελις επιβητορα!!!
    Δε μπεστ τζομπ ιζ ......τζομπ αυτο ειναι το μοτο μου πλεον τουσ εγραψα ολουσ κ ηρεμησα χεστηκα ζησω πεθανω πλεον
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    δεν ειναι και πολυ ευγενικο αυτο που κανεις ... εσυ μου ζητησες να σου κανω κριτικη και εγω δηλωσα πρωτη οτι αυτο ειναι λάθος..και μετα μου πετας στα μουτρα στο ασχετο οτι δεν δινεις σημασια στην κριτικη μου και οτι ΕΓΩ ηθελα να σου κανω κριτικη?? ...

Εσυ δεν μουπες ρεα , οτι δεν ασχολουμαι με τους αλλους , και αδιαφορω ? δεν ειναι κριτικη αυτο ? εγω σε κριτικαρα ? οχι βεβαια , εχω την γνωμη μου για σενα , αλλα την κρατω για τον εαυτο μου ......................

Banned
    Εσυ δεν μουπες ρεα , οτι δεν ασχολουμαι με τους αλλους , και αδιαφορω ? δεν ειναι κριτικη αυτο ? εγω σε κριτικαρα ? οχι βεβαια , εχω την γνωμη μου για σενα , αλλα την κρατω για τον εαυτο μου ......................
    αλλο σου ειπα εγω αλλο λες εσυ δεν μπορω να συννενοηθω μαζι σου!!.. αν ψαχνεσαι για καβγα βρες αλλο κοροιδο!

Senior Member
    Εχε χαρη που δε με δεχοντε οι συγχωριανοι μου αμα με δεχοταν θα γινομασταν κρατοσ δε με δεχονται γτ ολο παω κ μπλεκω
    Σε κατι μαλακιεσ αλλιωσ ειμαστε κρατοσ ο καθενασ απο μασ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    και γενικα γιατι να μιλας ? μπορεις να κανεις παντομιμα οταν κατι θες ... απο εκει και περα ποιος ο λογος να εκρφαζεσαι?? ... τοσα γραμματα...τοσες λεξεις... τοσες γλωσσες ...τοσες αληθειες... ταλαιπωρια!!!:p
    Α , μαρεσει η κουβεντουλα , ψωφαω για κουβεντα ..........................αλλαζω τοσα μειλς , μνμντα , ε , κατι θα λεω .................κριτικη δεν ασκω ομως , ουτε λεωτην γνωμη μου , εκτος αν ερωτηθω , σπανιο πραμα , ολοι νομιζουμε οτι εχουμε δικιο ..........

Senior Member
    αλλο σου ειπα εγω αλλο λες εσυ δεν μπορω να συννενοηθω μαζι σου!!.. αν ψαχνεσαι για καβγα βρες αλλο κοροιδο!

Καλε , δεν καυγαδιζω , τοχω δηλωσει αυτο ..................εσυ λες αλλο , δεν μου ειπες οτι ειμαι αδιαφορος , και δεν ασχολουμαι με αλα μελη ? λεω ψεμματα ?

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast