Το επιχείρημα ότι μια γυναίκα είναι γλωσσού - δηλαδή απλά εκφράζει ελεύθερα την άποψή της- το λένε μόνο κάτι μισογύνηδες στην κατηγορία των οποίων προφανώς και ανήκεις. Γιατί ακριβώς δεν είναι καλό να εκφράζω την άποψή μου; Μήπως γιατί δεν σε συμφέρει; Μήπως γιατί δεν έχεις λογικά επιχειρήματα να την αντικρούσεις; Το να αναφέρεις για άλλη μια φορά τι υποθέτεις ότι κάνω στην προσωπική μου ζωή πώς σε βοηθά ακριβώς να χτίσεις ένα επιχείρημα; Το ποιος θεωρεί ότι είναι ανώτερος από τους άλλους φαίνεται πολύ καλά από τα γραφόμενα και των δυο μας. Εσύ είσαι αυτός που μειώνεις διαρκώς τους άλλους ("μόνο κάτι άπλυτες κνίτισσες μου την πέφτουν"). Άστο δεν σε παίρνει. Και το πότε θα σταματήσω να ασχολούμαι με ένα θέμα θα το αποφασίσω εγώ και όχι εσύ. Δεν ασχολούμαι μαζί σου, δεν με αφοράς σαν άτομο. Ασχολούμαι με το ότι δεν έχεις δικαίωμα να γεμίζεις το φόρουμ συνεχώς ανοίγοντας θέματα με το ίδιο περιεχόμενο και μη δείχνοντας σεβασμό στο ότι και άλλοι άνθρωποι έχουν προβλήματα. Επίσης ασχολούμαι γιατί δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις ανθρώπους να αισθάνονται άσχημα όταν πάνε να σε βοηθήσουν ρωτώντας τους πώς είναι η εξωτερική τους εμφάνιση.