Ωραίο(γυμνασμένο) σώμα και πρόσωπο vs κοφτερό μυαλό - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Τι διαλέγετε?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Ωραίο(γυμνασμένο) σώμα και πρόσωπο

4 30.77%
  • κοφτερό μυαλό

9 69.23%
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 41 of 41
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Είσαι γλωσσού τελικά και δεν είναι καλό αυτό.Νομίζεις ότι εσύ αξίζεις πολλά;Όσο το αξίζω εγώ το αξίζεις και εσύ και όλοι μας.Μην νομίζεις ότι είσαι ανώτερη μου.Εγώ όμως σου λέω πως θα πετύχω τον στόχο μου.Και δείχνεις πιο ρηχό άτομο από εμένα.Φαντάζομαι τις επιλογές σου στους άντρες.Οσο νοιάζει εμένα ο εσωτερικός κόσμος και τα χαρίσματα,άλλο τόσο νοιάζει και εσένα.
    Το επιχείρημα ότι μια γυναίκα είναι γλωσσού - δηλαδή απλά εκφράζει ελεύθερα την άποψή της- το λένε μόνο κάτι μισογύνηδες στην κατηγορία των οποίων προφανώς και ανήκεις. Γιατί ακριβώς δεν είναι καλό να εκφράζω την άποψή μου; Μήπως γιατί δεν σε συμφέρει; Μήπως γιατί δεν έχεις λογικά επιχειρήματα να την αντικρούσεις; Το να αναφέρεις για άλλη μια φορά τι υποθέτεις ότι κάνω στην προσωπική μου ζωή πώς σε βοηθά ακριβώς να χτίσεις ένα επιχείρημα; Το ποιος θεωρεί ότι είναι ανώτερος από τους άλλους φαίνεται πολύ καλά από τα γραφόμενα και των δυο μας. Εσύ είσαι αυτός που μειώνεις διαρκώς τους άλλους ("μόνο κάτι άπλυτες κνίτισσες μου την πέφτουν"). Άστο δεν σε παίρνει. Και το πότε θα σταματήσω να ασχολούμαι με ένα θέμα θα το αποφασίσω εγώ και όχι εσύ. Δεν ασχολούμαι μαζί σου, δεν με αφοράς σαν άτομο. Ασχολούμαι με το ότι δεν έχεις δικαίωμα να γεμίζεις το φόρουμ συνεχώς ανοίγοντας θέματα με το ίδιο περιεχόμενο και μη δείχνοντας σεβασμό στο ότι και άλλοι άνθρωποι έχουν προβλήματα. Επίσης ασχολούμαι γιατί δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις ανθρώπους να αισθάνονται άσχημα όταν πάνε να σε βοηθήσουν ρωτώντας τους πώς είναι η εξωτερική τους εμφάνιση.

Senior Member
    Εμ... δεν εχει και αδικο γουαι..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Εμ... δεν εχει και αδικο γουαι..
    Σωστά,εγώ είμαι πάντα ο κακός της υπόθεσης.Και δεν νομίζω να ήθελαν όλοι να βοηθήσουν.....

Senior Member
    Γουαι , θα κανω τον δικηγορο του διαβολου , νομιζω σαρεσει κιολας το εργο .........αμα ανοιγεις συνεχεια το ιδιο θεμα , παιζοντας με τις λεξεις του τιτλου , κι ο πιο προθυμος να βοηθησει , καποια στιγμη βαριεται ..................................ειχαμε καποια ονοματι Δελφινι , ανοιγε συνεχως το ιδιο θεμα , βεβαια αυτη σου ριχνει στις επαναληψεις , αλλα σε πολυ μεγαλυτερο διαστημα , στο τελος την πηραμε στην πλακα , ειναι η φυσικη καταληξη , τοχεις εξαντλησει το θεμα , καλοπροαιρετα το λεω ............δεν προκειται ναποκομισεις κατι καινουριο απο εδω , πιστευω .............. αλλα ειναι δικαιωμα σου βεβαια , να ανοιγεις παρομοιο θεμα .........

Και τα 2 καλά είναι. Γιατί να υπάρχει δίλημμα?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by zerox View Post
    Και τα 2 καλά είναι. Γιατί να υπάρχει δίλημμα?
    ........................

Senior Member
    Σωστά,εγώ είμαι πάντα ο κακός της υπόθεσης.Και δεν νομίζω να ήθελαν όλοι να βοηθήσουν.....

Αγαπητε Γουαι , ξερεις γιατι δεν μπορεις να λυσεις το προβλημα σου ? εχεις ενα στοχο , οκ , τον ξερουμε ολοι , δεν εχεις ομως ενα πλανο για να πετυχεις αυτον τον στοχο , και στοχος χωρις πλανο , ειναι απλα μια ευχη ...................................μην μου πεις για γυμναστηρια , δεν ειναι πλανο αυτο , τουλαχιστον για τα επομενα 3-4 χρονια , μεχρι να ' καρδαμωσεις ' ................... και για να συνεχισω , επαναλαμβανεις τον ιδιο στοχο , χωρις να βαλεις το μυαλουδακι σου να δουλεψει , να σκαρφιστεις ενα πλανο , διοτι εξυπνος εισαι ............................

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αναρωτιέμαι ποιοί ψήφισαν το πρώτο.

Senior Member
    Αναρωτιέμαι ποιοί ψήφισαν το πρώτο.
    Αυτοι που θελουν να στην σπασουν ........... βλ.#34 , εγω οχι παντως ......

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αυτοι που θελουν να στην σπασουν ........... βλ.#34 , εγω οχι παντως ......
    To είδα.
    Mac,αν είχα πλάνο δεν θα ήμουν εδώ.
    Μερικές φορές,όπως σου είπα αναρωτιέμαι τι θα έλεγε εκείνη(μιας και την εκτιμώ),αν με έβλεπε να κάνω έτσι....

Senior Member
    Αγνή ψυχή, Why μου. Αυτό σπανίζει στις μέρες μας.

Page 3 of 3 FirstFirst 123