Originally Posted by
Macgyver
Για μενα δεν υπαρχει friendzone , αυτο σημαινει οτι ' δεν μου αρεσεις και τοσο , και μου αρκεις για φιλος ' , το friendzone το γυρνας στο πι και φι στο loverzone , ειναι θεμα καθαρα χειρισμων , ουτε ειναι ανηθικο να παρεις την κοπελα αλλου , εκτος αν ειναι φιλος σου , που δεν ειναι , στον ερωτα και στο πολεμο , ολα επιτρεπονται ......................... παρεμεινε φιλος , να ζυγισεις κατα ποσον σε παιρνει , ενας τριτος δεν μπορει να διαλυσει εναν σταθερο δεσμο , αλλα εναν δεσμο που παραπαιει , μπορει , δεν τον χαλας εσυ τον δεσμο , ηταν χαλασμενος ( αν ηταν ) οταν εφτασες .............................θελει καλη εκτιμηση της καταστασης , μην τυχον και σπαταλας το χρονο σου τσαμπα , η κοπελα κολακευεται πιθανον , μην γινεις εσυ το θυμα της υποθεσης ................................. διαφωνω να ξεκαθαριζεις την θεση σου εξ αρχης , εγω τηρω μια απροσδοριστη σταση , καθολου ξεκαθαρη , ειναι η καλυτερη τακτικη , να μην ξερει η αλλη τι σκεφτεσαι , η τι εχεις κατα νου , να υπαρχει ενα μυστηριο , εγω τουλαχιστον αυτο θακανα και κανω , σε παρομοιες περιπτωσεις .................. ενα θολο τοπιο , ομιχλωδες , απροσδιοριστο ........... γινε φιλος και με το αγορι της , ακομη καλυτερα , μπορει ναναι υπουλο , αλλα ποιος νοιαζεται ? ο σκοπος αγιαζει τα μεσα ......................