ερωτας που δεν πρεπει - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 49
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Για μενα δεν υπαρχει friendzone , αυτο σημαινει οτι ' δεν μου αρεσεις και τοσο , και μου αρκεις για φιλος ' , το friendzone το γυρνας στο πι και φι στο loverzone , ειναι θεμα καθαρα χειρισμων , ουτε ειναι ανηθικο να παρεις την κοπελα αλλου , εκτος αν ειναι φιλος σου , που δεν ειναι , στον ερωτα και στο πολεμο , ολα επιτρεπονται ......................... παρεμεινε φιλος , να ζυγισεις κατα ποσον σε παιρνει , ενας τριτος δεν μπορει να διαλυσει εναν σταθερο δεσμο , αλλα εναν δεσμο που παραπαιει , μπορει , δεν τον χαλας εσυ τον δεσμο , ηταν χαλασμενος ( αν ηταν ) οταν εφτασες .............................θελει καλη εκτιμηση της καταστασης , μην τυχον και σπαταλας το χρονο σου τσαμπα , η κοπελα κολακευεται πιθανον , μην γινεις εσυ το θυμα της υποθεσης ................................. διαφωνω να ξεκαθαριζεις την θεση σου εξ αρχης , εγω τηρω μια απροσδοριστη σταση , καθολου ξεκαθαρη , ειναι η καλυτερη τακτικη , να μην ξερει η αλλη τι σκεφτεσαι , η τι εχεις κατα νου , να υπαρχει ενα μυστηριο , εγω τουλαχιστον αυτο θακανα και κανω , σε παρομοιες περιπτωσεις .................. ενα θολο τοπιο , ομιχλωδες , απροσδιοριστο ........... γινε φιλος και με το αγορι της , ακομη καλυτερα , μπορει ναναι υπουλο , αλλα ποιος νοιαζεται ? ο σκοπος αγιαζει τα μεσα ......................
    Ναι συμφωνω με τον Αγγελο βαλε λιγο μυστηριο

Dim αυτό με τη σχέση νομίζω αφορά εκείνη μόνο και όχι εσένα. Αν νιώθεις πράγματα και θεωρείς ότι και εκείνη νιώθει, τότε κάνε ό,τι θα έκανες αν δεν είχε σχέση. Δεν εννοώ να μπεις σε ρόλο δεύτερου γκόμενου, αυτό ούτε καν, αλλά να εκφραστείς (όσο νομίζεις και όσο χρειάζεται) και να την αφήσεις εκείνη να κρίνει. Βλέποντας και κάνοντας. Στην τελική δεν ξέρεις καθόλου αν είναι ικανοποιημένη από τη σχέση της, αν σκέφτεται ούτως ή άλλως τον χωρισμό (άσχετα με εσένα), αν ο άλλος σκέφτεται να τη χωρίσει. Δε μπορείς να τα ξέρεις αυτά και ούτε υπάρχει λόγος να μπεις σε αυτό το τριπάκι. Αν πάλι εκφραστείς παραπάνω και δεις ότι στο κόβει και σε επαναφέρει στο φιλικό, τότε απομακρύνσου γιατί προφανώς σε ήθελε μόνο για φίλο - κάτι που εσύ δε θέλεις. Αλλά μην απομακρυνθείς χωρίς να εκφραστείς, δεν υπάρχει λόγος να καταπιεστείς έτσι από τη στιγμή που η έστω φιλική σχέση που έχετε, σου το επιτρέπει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Ναι συμφωνω με τον Αγγελο βαλε λιγο μυστηριο

Εμ , παιδια , παλιες καραβανες η Παυλινα κι εγω , κατι ξερουμε !!

Junior Member
    ειχα παρει μια αποφαση τωρα με τα γραφομενα σας μου τα γυρισατε τουμπα, εγω ελεγα να ξεκοψω τελειως, τωρα ειναι σαν μου λετε ασε τον χρονο να δειξει.
    ξερετε γιατι δεν θελω να δωσω χρονο που μπορει να μου βγει σε καλο βεβαια, φοβαμαι οτι θα δεθω περισσοτερο και μετα αν αυτα που νιωθω ειναι πιο βαθια δεν θα μπορω να (κρυφτω).

Senior Member
    Ε , αμα ειναι να δεθεις , κοφτο καλυτερα , αλλα δενεσαι τοσο ευκολα ? περιεργο , αλλα εσυ ξερεις καλυτερα ........... το τι γραφουμε εμεις ειναι δευτερευον , εσυ ξερεις τον εαυτο σου καλυτερα .............

Junior Member
    καλησπερα σε ολους, αφου ζυγισα την ολη κατασταση και αφου ξαναδιαβασα οτι μου εχετε γραψει, αποφασισα να ξεκοψω, σημερα μιλησα με την δουλεια και μεχρι την τεταρτη θα εχω αλλαξει ποστο, μεχρι την τεταρτη θα την βοηθησω σε μερικα σημαντικα θεματα γιατι δεν θελω να την αφησω μονη και μετα γεια σας.

ελπιζω να πηρα την σωστη αποφαση.

σας ευχαριστω ολους για τα γραφομενα σας, ησασταν πραγματικη βοηθεια.

Senior Member
    Nαι δενεσαι τοσο ευκολα Αγγελε! Εγω τουκαχιστον ναι....(μην πεις τιποτα παλι για τους καρκινους! Σε ξεχε...) λοιπονdim εκανες πολυ καλη κινηση για μενα και αν ενδιαφερεται θα αντιδρασει αν οχι τοτε πολυ καλως επραξες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Nαι δενεσαι τοσο ευκολα Αγγελε! Εγω τουκαχιστον ναι....(μην πεις τιποτα παλι για τους καρκινους! Σε ξεχε...) λοιπονdim εκανες πολυ καλη κινηση για μενα και αν ενδιαφερεται θα αντιδρασει αν οχι τοτε πολυ καλως επραξες!

Λοιπον Παυλινα , οι Καρκ... ωχ , ειπες να μην πω τιποτα για το ζωδιο σου ...ετοιμος ημουν..

Junior Member
    καλησπερα σε ολους, σημερα αλλαξα ποστο στην δουλεια, την βοηθησα σε μερικα θεματα και απο αυριο ο καθενας αλλου, ηταν η τελευταια φορα που καθίσαμε μαζι. δεν της ειπα τιποτα για την αλλαγη.

τωρα σκεφτομαι γενικα να την αποφευγω και να λεμε απλα ενα γεια, αν συναντηθουμε. σωστα δεν σκεφτομαι? η λετε να καταλαβει κατι απο την αποτομη αλλαγη συμπεριφορας μου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by dim007 View Post
    καλησπερα σε ολους, σημερα αλλαξα ποστο στην δουλεια, την βοηθησα σε μερικα θεματα και απο αυριο ο καθενας αλλου, ηταν η τελευταια φορα που καθίσαμε μαζι. δεν της ειπα τιποτα για την αλλαγη.

τωρα σκεφτομαι γενικα να την αποφευγω και να λεμε απλα ενα γεια, αν συναντηθουμε. σωστα δεν σκεφτομαι? η λετε να καταλαβει κατι απο την αποτομη αλλαγη συμπεριφορας μου?
    Πολυ σωστα σκεφτεσαι ενα γεια και πολυ ειναι! Στα ...... κι αν καταλαβει τιποτα ειπαμε αν σε γουσταρει και αλλιως θα ερθει μονη της αλλιως επραξες τελεια

Senior Member
    Κοιτα φιλε μου. το να "φας" την κοπελα αλλου δεν ειναι σωστό και δεν μιλω ηθικα αλλα σαν αντρας. Θα πρεπει να ημαστε ολοι οι αντρες ενωμενοι και να σεβομαστε τους υπολοιπους αλλιως στο τελος θα καταντησουμε σαν τις γυναικες.... (χωρις παρεξηγηση).
    Ξερω πως δεν ειναι ευκολο, ειδικα αν εισαι ερωτευμενος, το εχω ζησει και μαλιστα προσφατα.
    και πες θα σου αρεσε να ειχες αυτην ή καποια αλλη κοπελα που να αγαπάς και να στην ετρωγε καποιος αλλος??

Senior Member
    Quote Originally Posted by dim007 View Post

μπραβο φιλε. συμφωνω με την pavlina απο πανω

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Κοιτα φιλε μου. το να "φας" την κοπελα αλλου δεν ειναι σωστό και δεν μιλω ηθικα αλλα σαν αντρας. Θα πρεπει να ημαστε ολοι οι αντρες ενωμενοι και να σεβομαστε τους υπολοιπους αλλιως στο τελος θα καταντησουμε σαν τις γυναικες.... (χωρις παρεξηγηση).
    Ξερω πως δεν ειναι ευκολο, ειδικα αν εισαι ερωτευμενος, το εχω ζησει και μαλιστα προσφατα.
    και πες θα σου αρεσε να ειχες αυτην ή καποια αλλη κοπελα που να αγαπάς και να στην ετρωγε καποιος αλλος??
    οι γυναικες (και οι ανδρες) δεν ειναι τυροπιτες για να "στις φαει", καποιος...
    αν σε αφησει για εναν αλλον, κατι δεν πηγαινε καλα.
    η προθεση του αλλου παραμενει κακοηθης. σε αυτο συμφωνω, αλλα ευκαιρια να ξεσκαρταρει η σχεση αν με ενα πεσιμο σε παρατησει για τον επομενο.
    αν βεβαια θελει εσενα, θα τιμωρηθει αυτεπαγγελτα ο "προθυμος" που προσπαθει να χωθει, με την κλωτσια που θα φαει χωρις να κουνησεις ουτε το δαχτυλακι σου και θα το φυσαει και δεν θα κρυωνει (για χρονια μη σου πω) ειδικα αν ηταν και ερωτευμενος, οπως λες:rolleyes:
    Last edited by Remedy; 09-03-2016 at 12:53.

Junior Member
    καλησπερα σε ολους, οπως σας ειπα αλλαξα ποστο για να μην την βλεπω και να ξεκοψω τελειως. τωρα το θεμα πιο ειναι, ολες τις μερες ζητησε την βοηθεια μου σε θεμα δουλειας, εγω την βοηθησα και μετα εφυγα και δεν μιλησα περα απο τα τυπικα. ομως στα διαλείμματα ερχοταν εκει που καθομουν και εγω εφευγα και εκανα τα παντα να την αποφυγω. αλλα ρε την εβλεπα σαν να στεναχωριοταν που δεν μιλαγαμε, και εγω ενιωσα λιγο ασχημα.

Senior Member
    Ξυδι πες θα της περασει!

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast