Ε τότε δείξε μου εσύ,διαφορετικά ζευγάρια!!!!!!
Printable View
Όχι κι εγώ βαρέθηκα, έχει καταντήσει παραλήρημα πια...για να μην αναφερθώ στο πόσο ρηχό είναι αυτό που ζητάει...μόνο η εξωτερική εμφάνιση τον νοιάζει για καλό χαρακτήρα ούτε λόγος...αλλά αν λουστεί στη ζωή του σκάρτες συμπεριφορές από όμορφες ίσως τότε να καταλάβει πόσο λάθος κάνει...
Χιού Τζάκμαν και η Ντέμπορα Λή είναι ενα παράδειγμα. Αυτός πλουσιος, διάσημος και έχει βγει ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο το 2009. Τα εχει με μια γυναίκα που δεν είναι τόσο ομορφη εμφανισιακα οσο αυτός αλλα αυτός είναι τρελα ερωτευμένος μαζί της εδω και 16 χρόνια. θα ποσταρα φωτο αλλα δεν ξερω πως το κάνουν εδω.
Το πιο πιθανό αδερφέ να βρεις μια όμορφη ηλίθια κάπου θα την πετύχεις αλλά ένα σου λέω πρόσεχε μην γουστάρεις και δε σε γουστάρουν κι εκεί φίλε πονάει η ψυχή σου κι αυτά τα κονέ που κάνεις κι αυτά που λες είναι όλα παιδικά τα προβλήματα αυτά τα είχαμε στο δημοτικό μετά μας έφυγε αυτό δυστυχώς δεν αλλάζεις γνώμη αν έχεις πρόβλημα με κάποια μέλη να τα βρείτε με πμ εμείς δε σου φταίμε σε τίποτα και ότι δε βλέπεις όμορφη ενώ είσαι φοιτητής αυτό κι αν είναι πρόβλημα το πρόβλημα δεν είναι της όμορφης που δε θα σε διαλέξει αλλά δικό σου που αυτή που σε διαλέγει δε θα την εκτιμήσεις οπότε καλά είσαι έτσι πίστεψε με με τα μυαλά που έχεις θα πονέσεις πολύ στη ζωή σου αν δεν αλλάξεις δύσκολα εγώ πάντως απορώ ότι ενδιαφέρονται κοπέλες για σένα πραγματικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό ελπίζω να μη τα βγάζεις από το μυαλό σου
Φιλικά ένας τρελός
Διπλό ποστ λάθος από κινητό