Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 139 FirstFirst 123451353103 ... LastLast
Results 31 to 45 of 2084
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Οχι φυσικά... Ξέρεις όλα τα ζευγάρια στην Ελλάδα ή στον κόσμο? Άρα δεν μπορείς να είσαι τόσο απόλυτος επειδή δεν τα έχεις δει.............
    Ε τότε δείξε μου εσύ,διαφορετικά ζευγάρια!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kostas62 View Post
    επιτελους , καποιος λογικος αγανακτησε!
    Εγω του βρηκα την λυση και την εγραψα στο αλλο thread πρακτικα οραγματα επιτελους να ηρεμησει λιγο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ειμαι η μονη που αισθανεται οτι βαρεθηκε πια να ακουει συνεχεια-ξανα και ξανα...και ξανα για αυτο το θεμα ???
    Όχι κι εγώ βαρέθηκα, έχει καταντήσει παραλήρημα πια...για να μην αναφερθώ στο πόσο ρηχό είναι αυτό που ζητάει...μόνο η εξωτερική εμφάνιση τον νοιάζει για καλό χαρακτήρα ούτε λόγος...αλλά αν λουστεί στη ζωή του σκάρτες συμπεριφορές από όμορφες ίσως τότε να καταλάβει πόσο λάθος κάνει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Υπάρχουν ζευγάρια που διαφέρουν στην εμφάνιση?
    Υπάρχει περίπτωση η όμορφη να μην πάει με τον όμορφο?Η μέτρια με τον μέτριο κλπ?
    Έχεις δει πολλά διαφορετικά ζευγάρια?(και δεν μιλάω για την περίπτωση των χρημάτων)
    Πόσταρε φώτο αν είναι!
    Χιού Τζάκμαν και η Ντέμπορα Λή είναι ενα παράδειγμα. Αυτός πλουσιος, διάσημος και έχει βγει ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο το 2009. Τα εχει με μια γυναίκα που δεν είναι τόσο ομορφη εμφανισιακα οσο αυτός αλλα αυτός είναι τρελα ερωτευμένος μαζί της εδω και 16 χρόνια. θα ποσταρα φωτο αλλα δεν ξερω πως το κάνουν εδω.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Χιού Τζάκμαν και η Ντέμπορα Λή είναι ενα παράδειγμα. Αυτός πλουσιος, διάσημος και έχει βγει ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο το 2009. Τα εχει με μια γυναίκα που δεν είναι τόσο ομορφη εμφανισιακα οσο αυτός αλλα αυτός είναι τρελα ερωτευμένος μαζί της εδω και 16 χρόνια. θα ποσταρα φωτο αλλα δεν ξερω πως το κάνουν εδω.
    http://s13.postimg.org/vdclsqc4n/A33...E084569_A5.jpg
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ειμαι η μονη που αισθανεται οτι βαρεθηκε πια να ακουει συνεχεια-ξανα και ξανα...και ξανα για αυτο το θεμα ???
    και εγω εχω αρχισει να κουράζομαι. αλλα θελω να τον βοηθησω εστω να καταλαβει, αν οχι να το πιστεψει.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Σχέση εξ αποστάσεως?
    ναι. και πιστεψε με δεν είναι ευκολο. Αλλα τα δυσκολα είναι για τους δυνατούς....:cool:

Senior Member
    thanks giang :D

Banned
    Ε τότε δείξε μου εσύ,διαφορετικά ζευγάρια!!!!!!
    Δεν μπορώ να εκθέσω τους γνωστούς μου , για να σου αποδείξω τα αυτονόητα. Έχεις κάθε δικαίωμα να μη με πιστέψεις....αλλά εμένα δεν με βλάπτεις αν δεν με πιστεύεις......

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    και εγω εχω αρχισει να κουράζομαι. αλλα θελω να τον βοηθησω εστω να καταλαβει, αν οχι να το πιστεψει.
    arch είμαι καινούργιος στο φόρουμ όχι οι είμαι ειδικός άλλα προσπάθησα να τον βοηθήσω όπως πάρα πολλοί εδώ μέσα
    δεν καταλαβαίνει

Quote Originally Posted by giang View Post
    τι συμβουλές μπορούμε να σου δώσουμε ρε φίλε μου για κάτι που ούτε καν ξέρουμε
    η συμβουλή που μπορώ να σου δώσω... να είσαι ο ΕΑΥΤΟΣ σου να έχεις ΧΙΟΥΜΟΡ να είσαι ο WHY
    να την κυνηγήσεις να κάνεις όσα δεν μπορούν να κάνουν όλοι οι άλλοι
    να μη φοβηθείς να τσαλακωθείς για πάρτη της να την έχεις πάνω απ όλους
    να νιώθει ασφάλεια δίπλα σου να είναι η πρώτη σου σκέψη το πρωί και η τελευταία το βράδυ
    να σε παίρνει τηλ. και να παράτας ότι κάνεις για να είσαι δίπλα της
    δεν είναι 1-2-3 είναι 100 πράγματα που πρέπει να κάνεις

κάτι που εγώ βλέπω μέτριο εσύ το βλέπεις κάτω του μετρίου
    αυτό προσπαθούν να σου πουν όλοι τόσο καιρό εδώ μέσα

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΟΙΜΕΝΙΚΗ

σου έγραψα πριν αν είχες 3 επιλογές τι θα διάλεγες
    σουβλάκι πίτσα η φασολάδα
    και η γεύση είναι υποκειμενική

Ξέρεις πως θεωρώ ότι θα της προσφέρω ασφάλεια?Όταν θα έχω φτιάξει μπράτσα και φοβερή πλάτη,και κοινώς ένα γερό κορμί.Γιατί η όμορφη εμφάνιση μετρά πολύ.

τι να του πεις
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member
    Το πιο πιθανό αδερφέ να βρεις μια όμορφη ηλίθια κάπου θα την πετύχεις αλλά ένα σου λέω πρόσεχε μην γουστάρεις και δε σε γουστάρουν κι εκεί φίλε πονάει η ψυχή σου κι αυτά τα κονέ που κάνεις κι αυτά που λες είναι όλα παιδικά τα προβλήματα αυτά τα είχαμε στο δημοτικό μετά μας έφυγε αυτό δυστυχώς δεν αλλάζεις γνώμη αν έχεις πρόβλημα με κάποια μέλη να τα βρείτε με πμ εμείς δε σου φταίμε σε τίποτα και ότι δε βλέπεις όμορφη ενώ είσαι φοιτητής αυτό κι αν είναι πρόβλημα το πρόβλημα δεν είναι της όμορφης που δε θα σε διαλέξει αλλά δικό σου που αυτή που σε διαλέγει δε θα την εκτιμήσεις οπότε καλά είσαι έτσι πίστεψε με με τα μυαλά που έχεις θα πονέσεις πολύ στη ζωή σου αν δεν αλλάξεις δύσκολα εγώ πάντως απορώ ότι ενδιαφέρονται κοπέλες για σένα πραγματικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό ελπίζω να μη τα βγάζεις από το μυαλό σου
    Φιλικά ένας τρελός
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Διπλό ποστ λάθος από κινητό
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Το πιο πιθανό αδερφέ να βρεις μια όμορφη ηλίθια κάπου θα την πετύχεις αλλά ένα σου λέω πρόσεχε μην γουστάρεις και δε σε γουστάρουν κι εκεί φίλε πονάει η ψυχή σου κι αυτά τα κονέ που κάνεις κι αυτά που λες είναι όλα παιδικά τα προβλήματα αυτά τα είχαμε στο δημοτικό μετά μας έφυγε αυτό δυστυχώς δεν αλλάζεις γνώμη αν έχεις πρόβλημα με κάποια μέλη να τα βρείτε με πμ εμείς δε σου φταίμε σε τίποτα και ότι δε βλέπεις όμορφη ενώ είσαι φοιτητής αυτό κι αν είναι πρόβλημα το πρόβλημα δεν είναι της όμορφης που δε θα σε διαλέξει αλλά δικό σου που αυτή που σε διαλέγει δε θα την εκτιμήσεις οπότε καλά είσαι έτσι πίστεψε με με τα μυαλά που έχεις θα πονέσεις πολύ στη ζωή σου αν δεν αλλάξεις δύσκολα εγώ πάντως απορώ ότι ενδιαφέρονται κοπέλες για σένα πραγματικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό ελπίζω να μη τα βγάζεις από το μυαλό σου
    Φιλικά ένας τρελός
    Τι λες ρε?Να εκτιμήσω την χοντρή ή την κνίτισσα?Ή την άλλη την μέτρια?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Δεν μπορώ να εκθέσω τους γνωστούς μου , για να σου αποδείξω τα αυτονόητα. Έχεις κάθε δικαίωμα να μη με πιστέψεις....αλλά εμένα δεν με βλάπτεις αν δεν με πιστεύεις......
    Έστω μια φώτο σε πμ.Δεν την δείχνω πουθενά!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by giang View Post
    arch είμαι καινούργιος στο φόρουμ όχι οι είμαι ειδικός άλλα προσπάθησα να τον βοηθήσω όπως πάρα πολλοί εδώ μέσα
    δεν καταλαβαίνει

τι να του πεις
    Τι προσπάθησες να κάνεις?

Page 3 of 139 FirstFirst 123451353103 ... LastLast