εγινε ναταλια σε ευχαριστω πολυ θαρρος θελει και ολα θα γινουν . οσο για την συμπτωση που ανεφερες ελπιζω να μην με ταυτιζεις με τον πρωην σου !!!! χαχαχαχα
Printable View
εγινε ναταλια σε ευχαριστω πολυ θαρρος θελει και ολα θα γινουν . οσο για την συμπτωση που ανεφερες ελπιζω να μην με ταυτιζεις με τον πρωην σου !!!! χαχαχαχα
Χαχαχα οχι απλα μου φανηκε αστεια/ειρωνικη η συμπτωση που γραφω συμβουλες πανω στο πως να ξεπερασεις πουστια σε καποιον με το ιδιο ονομα και την ηλικια με τον ανθρωπο που μου επαιξε πουστια :P
Παντως να 'σαι καλα, ξερω τι σου μελλει να περασεις, τα περασα κι εγω και σου ευχομαι καλη δυναμη! :)
RUN FOREST RUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δλδ η κοπελα αυτη ειναι πολυ αγαπητη στη παρεα!!!!
Αυτο φιλε τα αλλαζει ολα. Σκεψου ποσα δεν σου είπε!!
Ο γαμπρός μου είναι ναυτικός κι εγω θελω να φυγω (αν ολα πανε καλα δλδ) και ξερω πως είναι τα ταξιδια. Η αδερφη μου μενει πισω με τα παιδια. και ολοι μερα είναι σπιτι της και στο σπιτι της μανας μου σαββατοκυριακα. Αυτο που θελω να πω είναι πως αν αυτο που σε τρομαζει είναι πως δεν θα βρεις γυναικα, θα βρείς και γυναικα που θα σε κοιταζει στα ματια. Για αυτο σκεψου καλα τι θες στη ζωη σου. Το αγαπημενο κοριτσι της παρεας ή μια κοπελα που να αγαπαει εσενα (και μονο εσενα). Η επιλογη ειναι δικια σου.
ΥΓ. αν επιλεξεις το δευτερο τοτε σβησε τα παντα. τηλεφωνα, φεηςμπουκ, φωτο τα παντα. και μην ξαναασχοληθεις μαζι της.
οκ παιδια τα εκοψα ολα fb, watch up, την απεκλεισα απο το τηλεφωνο.....και τωρα αρχιζει ο πονος σωστα?
συγνωμη... αλλα ασχετως της βαρυτητας της πραξης της που περιεγραψες στο αρχικο μηνυμα, τι σχεση εχει το "η κοπελα μου πηγε με καποιον για μια μονο φορα , το μετανοισε, με ενημερωσε και εκοψε καθε σχεση" με αυτο που περιγραφεις τωρα???
δλδ, ακομα κι αν πειστηκες οτι αυτο που εκανε με τον μπαρμαν ηταν ασημαντο για την ιδια και για σενα με την μια ξεπετα, πως δικαιολογειται η παραπανω εικονα?
θεωρεις οτι ειτε μια ειτε χιλιες ειναι το ιδιο?
ποιοι λογοι την εσπρωξαν να κανει αυτα που περιγραφεις με την παρεα των φιλων και γιατι οι λογοι αυτοι εχουν εκλειψει?κι αυτα τα μετανοιωσε? και περα απο την απιστια, πως δικαιολογει τον τροπο που εκτεθηκε σε αυτη την "παρεα"??? και τον τροπο που εκθετει κι εσενα με το να σε φερνει σε παφη μαζι τους να τα πινετε στην υγεια σου, μαζι με τους εραστες της????
δεν ξερω τι κανει στον ψυχολογο της, αλλα για μενα ειναι μια διεστραμενη κατασταση αυτη που περιεγραψες . το τι κρυβει απο πισω ειναι πιο σημαντικο απο την απιστια. εσυ θες να κανεις σπιτι με τετοια γυναικα αν υποθεσουμε οτι προσπαθεις να το αφησεις πισω?
μια ερωτηση κι αν θες απαντας. εσυ στα 2 χρονια απουσιας σου η εστω ταξιδιων, την απατησες ποτε?
την απατησα τον πρωτο μηνα που ειμασταν μαζι με καποια τελειως αγνωστη. μετα δεν εκανα τιποτα ουτε στα λιμανια ουτε στην στερια.
ναι της το ειπα μετα αφου μου ειπε τι εκανε.και οσο αφορα το αν θελω να κανω σπιτι μαζι της οχι δεν θελω
κοιτα...
αν επροκειτο για απιστια, βγαλ την σκουφια σου και βαρα την....
εκανες κι εσυ το ιδιο δηλαδη.
θα μπορουσες αν υπαρχουν προυποθεσεις, αν δλδ θεωρησεις παρενθεση το διαστημα που τα ταξιδια σας αναγκασαν να ειστε μακρια και να μπαινετε σε πειρασμους και να ζειτε μοναχικα αν και σε σχεση, κι εφοσον αποφασισες να ζησεις στην στερια για να μπορειτε να ειστ επραγματικα μαζι και οχι μονο στα λογια, κι αν ηταν ασημαντες οι απιστιες σας με ασημαντες γνωριμιες (στον καθενα η δικη του απιστια, μεσα σας), αν δλδ δεν επηρεασαν τα αισθηματα σας και θελετε να ειστε πλεον αφοσιωμενοι, να κανετε μια νεα αρχη μενοντας εσυ στην στερια.
αλλα υπαρχουν τετοιες προυποθεσεις? τι ειδους συμπεριφορες ειναι αυτες με τις παρεες των ανδρων που γλεντανε με την πρωην σου? τι αναγκη την εκανε να το κανει?
τι αλλαξε σε αυτη την αναγκη η την ελλειψη και δεν θα το ξανακανει? πως μπορεις ν πειστεις για ολα αυτα?
και γιατι δεν σου λεει τι κανει στον ψυχ. ρωτησες?
κοιτα γενικα εχει ακραες συμπεριφορες πχ την ειχε απατησει ενας πρωην τηςκαι εκανε δυο χρονια να κανει σχεση.μου ειπε οτι εχει και θεματα εγκαταλειψης απο τον θανατο του πατερα της , και η μανα της ειχε παει για καποιο διαστημα σε ψυχιατρειο λογο ζηλιας που ειχε για τον πατερα της πριν πεθανει.και οτι της εσκασαν ολα αυτα οταν ελειπα