Απιστια πως να προχωρησω μπροστα? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 69
    Junior Member
    εγινε ναταλια σε ευχαριστω πολυ θαρρος θελει και ολα θα γινουν . οσο για την συμπτωση που ανεφερες ελπιζω να μην με ταυτιζεις με τον πρωην σου !!!! χαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by tasos1985 View Post
    εγινε ναταλια σε ευχαριστω πολυ θαρρος θελει και ολα θα γινουν . οσο για την συμπτωση που ανεφερες ελπιζω να μην με ταυτιζεις με τον πρωην σου !!!! χαχαχαχα

Χαχαχα οχι απλα μου φανηκε αστεια/ειρωνικη η συμπτωση που γραφω συμβουλες πανω στο πως να ξεπερασεις πουστια σε καποιον με το ιδιο ονομα και την ηλικια με τον ανθρωπο που μου επαιξε πουστια :P
    Παντως να 'σαι καλα, ξερω τι σου μελλει να περασεις, τα περασα κι εγω και σου ευχομαι καλη δυναμη! :)

Senior Member
    παιδια σας ευχαριστω ολους για τις αποψεις σας με βοηθανε να σκεφτω και αλλα πραγματα που πριν δεν τα σκεφτομουν.θελω να σας πω και κατι αλλο για την κοπελα οχι για να κανω κουτσομπολιο αλλα για να εχετε μια πληρη εικονα του χαρακτηρα της και μηπως εχει και κανα ψυχολογικο θεμα.εκτος απο τον τυπο που κομηθηκε μαζι φασωθηκε και με αλλους τρεις τυπους που ολοι αυτοι κανουνε παρεα μεταξυ τους και με αυτην μαζι.και υπηρχαν και φορες που ειμασταν ολοι μαζι παρεα και τα πιναμε.και μια ηταν με τον εναν μετα με τον αλλον και παει λεγοντας ...... ειναι καλα η κοπελα? πηγαινει σε ψυχολογο εδς και δυο χρονια.δεν θελω να σας κουραζω αλλο εχω παρει την αποφαση μου . τα γραφω αυτα μηπως και καταλαβω τι τρεχει με την κοπελα και μου ειναι πιο ευκολο να προχωρησω. ευχαριστω και παλι ολους σας.

RUN FOREST RUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Δλδ η κοπελα αυτη ειναι πολυ αγαπητη στη παρεα!!!!
    Αυτο φιλε τα αλλαζει ολα. Σκεψου ποσα δεν σου είπε!!
    Ο γαμπρός μου είναι ναυτικός κι εγω θελω να φυγω (αν ολα πανε καλα δλδ) και ξερω πως είναι τα ταξιδια. Η αδερφη μου μενει πισω με τα παιδια. και ολοι μερα είναι σπιτι της και στο σπιτι της μανας μου σαββατοκυριακα. Αυτο που θελω να πω είναι πως αν αυτο που σε τρομαζει είναι πως δεν θα βρεις γυναικα, θα βρείς και γυναικα που θα σε κοιταζει στα ματια. Για αυτο σκεψου καλα τι θες στη ζωη σου. Το αγαπημενο κοριτσι της παρεας ή μια κοπελα που να αγαπαει εσενα (και μονο εσενα). Η επιλογη ειναι δικια σου.

ΥΓ. αν επιλεξεις το δευτερο τοτε σβησε τα παντα. τηλεφωνα, φεηςμπουκ, φωτο τα παντα. και μην ξαναασχοληθεις μαζι της.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Ο γαμπρός μου είναι ναυτικός κι εγω θελω να φυγω (αν ολα πανε καλα δλδ) και ξερω πως είναι τα ταξιδια. Η αδερφη μου μενει πισω με τα παιδια. και ολοι μερα είναι σπιτι της και στο σπιτι της μανας μου σαββατοκυριακα. Αυτο που θελω να πω είναι πως αν αυτο που σε τρομαζει είναι πως δεν θα βρεις γυναικα, θα βρείς και γυναικα που θα σε κοιταζει στα ματια. Για αυτο σκεψου καλα τι θες στη ζωη σου. Το αγαπημενο κοριτσι της παρεας ή μια κοπελα που να αγαπαει εσενα (και μονο εσενα). Η επιλογη ειναι δικια σου.

ΥΓ. αν επιλεξεις το δευτερο τοτε σβησε τα παντα. τηλεφωνα, φεηςμπουκ, φωτο τα παντα. και μην ξαναασχοληθεις μαζι της.
    Δυσκολο να εισαι ναυτικος παντως, τον πιο πολυ καιρο θα εισαι μακρια απο την οικογενεια σου και τους φιλους. Σκεψου ποσα χανουν αυτοι οι ανθρωποι, γενεθλια, γεννησεις, τις καλυτερες στιγμες της οικογενειας τους. Δεν ξερω αν τα αξιζει ολα αυτα.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Δυσκολο να εισαι ναυτικος παντως, τον πιο πολυ καιρο θα εισαι μακρια απο την οικογενεια σου και τους φιλους. Σκεψου ποσα χανουν αυτοι οι ανθρωποι, γενεθλια, γεννησεις, τις καλυτερες στιγμες της οικογενειας τους. Δεν ξερω αν τα αξιζει ολα αυτα.

οντως δυσκολο επαγγελμα. χανεις πολλα, για αυτο πληρωνεσαι και καλα σε αυτη τη δουλεια. για αυτα πο χανεις
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post

Συμφωνώ και να σε σέβεται επίσης, η προδοσία είναι και ένδειξη ασέβειας σε ότι είχατε..!

Senior Member
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    Συμφωνώ και να σε σέβεται επίσης, η προδοσία είναι και ένδειξη ασέβειας σε ότι είχατε..!

εννοητε. ειναι σαν να μην σε λογαριαζει. σαν να μην εισαι τιποτα για αυτον/αυτην.

Junior Member
    οκ παιδια τα εκοψα ολα fb, watch up, την απεκλεισα απο το τηλεφωνο.....και τωρα αρχιζει ο πονος σωστα?

Senior Member
    παιδια σας ευχαριστω ολους για τις αποψεις σας με βοηθανε να σκεφτω και αλλα πραγματα που πριν δεν τα σκεφτομουν.θελω να σας πω και κατι αλλο για την κοπελα οχι για να κανω κουτσομπολιο αλλα για να εχετε μια πληρη εικονα του χαρακτηρα της και μηπως εχει και κανα ψυχολογικο θεμα.εκτος απο τον τυπο που κομηθηκε μαζι φασωθηκε και με αλλους τρεις τυπους που ολοι αυτοι κανουνε παρεα μεταξυ τους και με αυτην μαζι.και υπηρχαν και φορες που ειμασταν ολοι μαζι παρεα και τα πιναμε.και μια ηταν με τον εναν μετα με τον αλλον και παει λεγοντας ...... ειναι καλα η κοπελα? πηγαινει σε ψυχολογο εδς και δυο χρονια.δεν θελω να σας κουραζω αλλο εχω παρει την αποφαση μου . τα γραφω αυτα μηπως και καταλαβω τι τρεχει με την κοπελα και μου ειναι πιο ευκολο να προχωρησω. ευχαριστω και παλι ολους σας.
    συγνωμη... αλλα ασχετως της βαρυτητας της πραξης της που περιεγραψες στο αρχικο μηνυμα, τι σχεση εχει το "η κοπελα μου πηγε με καποιον για μια μονο φορα , το μετανοισε, με ενημερωσε και εκοψε καθε σχεση" με αυτο που περιγραφεις τωρα???

δλδ, ακομα κι αν πειστηκες οτι αυτο που εκανε με τον μπαρμαν ηταν ασημαντο για την ιδια και για σενα με την μια ξεπετα, πως δικαιολογειται η παραπανω εικονα?
    θεωρεις οτι ειτε μια ειτε χιλιες ειναι το ιδιο?
    ποιοι λογοι την εσπρωξαν να κανει αυτα που περιγραφεις με την παρεα των φιλων και γιατι οι λογοι αυτοι εχουν εκλειψει?κι αυτα τα μετανοιωσε? και περα απο την απιστια, πως δικαιολογει τον τροπο που εκτεθηκε σε αυτη την "παρεα"??? και τον τροπο που εκθετει κι εσενα με το να σε φερνει σε παφη μαζι τους να τα πινετε στην υγεια σου, μαζι με τους εραστες της????
    δεν ξερω τι κανει στον ψυχολογο της, αλλα για μενα ειναι μια διεστραμενη κατασταση αυτη που περιεγραψες . το τι κρυβει απο πισω ειναι πιο σημαντικο απο την απιστια. εσυ θες να κανεις σπιτι με τετοια γυναικα αν υποθεσουμε οτι προσπαθεις να το αφησεις πισω?

μια ερωτηση κι αν θες απαντας. εσυ στα 2 χρονια απουσιας σου η εστω ταξιδιων, την απατησες ποτε?

Junior Member
    την απατησα τον πρωτο μηνα που ειμασταν μαζι με καποια τελειως αγνωστη. μετα δεν εκανα τιποτα ουτε στα λιμανια ουτε στην στερια.

Senior Member
    την απατησα τον πρωτο μηνα που ειμασταν μαζι μετα δεν εκανα τιποτα ουτε στα λιμανια ουτε στην στερια.
    της το ειχες πει?

Junior Member
    ναι της το ειπα μετα αφου μου ειπε τι εκανε.και οσο αφορα το αν θελω να κανω σπιτι μαζι της οχι δεν θελω

Senior Member
    ναι της το ειπα μετα αφου μου ειπε τι εκανε
    κοιτα...
    αν επροκειτο για απιστια, βγαλ την σκουφια σου και βαρα την....
    εκανες κι εσυ το ιδιο δηλαδη.

θα μπορουσες αν υπαρχουν προυποθεσεις, αν δλδ θεωρησεις παρενθεση το διαστημα που τα ταξιδια σας αναγκασαν να ειστε μακρια και να μπαινετε σε πειρασμους και να ζειτε μοναχικα αν και σε σχεση, κι εφοσον αποφασισες να ζησεις στην στερια για να μπορειτε να ειστ επραγματικα μαζι και οχι μονο στα λογια, κι αν ηταν ασημαντες οι απιστιες σας με ασημαντες γνωριμιες (στον καθενα η δικη του απιστια, μεσα σας), αν δλδ δεν επηρεασαν τα αισθηματα σας και θελετε να ειστε πλεον αφοσιωμενοι, να κανετε μια νεα αρχη μενοντας εσυ στην στερια.

αλλα υπαρχουν τετοιες προυποθεσεις? τι ειδους συμπεριφορες ειναι αυτες με τις παρεες των ανδρων που γλεντανε με την πρωην σου? τι αναγκη την εκανε να το κανει?
    τι αλλαξε σε αυτη την αναγκη η την ελλειψη και δεν θα το ξανακανει? πως μπορεις ν πειστεις για ολα αυτα?
    και γιατι δεν σου λεει τι κανει στον ψυχ. ρωτησες?

Junior Member
    κοιτα γενικα εχει ακραες συμπεριφορες πχ την ειχε απατησει ενας πρωην τηςκαι εκανε δυο χρονια να κανει σχεση.μου ειπε οτι εχει και θεματα εγκαταλειψης απο τον θανατο του πατερα της , και η μανα της ειχε παει για καποιο διαστημα σε ψυχιατρειο λογο ζηλιας που ειχε για τον πατερα της πριν πεθανει.και οτι της εσκασαν ολα αυτα οταν ελειπα

Senior Member
    κοιτα γενικα εχει ακραες συμπεριφορες πχ την ειχε απατησει ενας πρωην τηςκαι εκανε δυο χρονια να κανει σχεση.μου ειπε οτι εχει και θεματα εγκαταλειψης απο τον θανατο του πατερα της , και η μανα της ειχε παει για καποιο διαστημα σε ψυχιατρειο λογο ζηλιας που ειχε για τον πατερα της πριν πεθανει.και οτι της εσκασαν ολα αυτα οταν ελειπα
    ακραιες συμπεριφορες ειναι μεγαλη ομπρελα και χωραει πολλα.... τα αντεχεις?
    ξερεις τι ακριβως ειναι, κατ αρχας???
    τον ξερεις αυτον τον ανθρωπο τελικα??? πως θα ζησεις μαζι της?

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast