Κάποια στιγμή κι ενώ έκανε σε κάθε μου ανάρτηση Like μια ωραία πρωία το κόβει μαχαίρι -εγώ παρεμπιπτόντως ν' αναφέρω εδώ ότι του έκανα πολύ περιορισμένα το πήγαινα πολύ προσεχτικά. Όταν είδα εγώ αυτή την κίνηση λοιπόν αποφάσισα ν' αρχίσω να τον πλησιάζω περισσότερο, να του κάνω περισσότερα like, να του σχολιάζω, να του μιλάω στο inbox διακριτικά βέβαια πάντα γιατί θεώρησα ότι μήπως προσπαθούσε να με προσεγγισει και μη βλέποντας ιδιάιτερη ανταπόκριση απο εμένα να ενοχλήθηκε και κάποια στιγμή σε μια ανάρτηση του του γράφω «καληνύχτα» κι εκείνος πήγε και μου έσβησε στο σχόλιο, δεν ξέρω μήπως νόμιζε ότι τον εμπάιζω;; και κάποια στιγμή δεν άντεξα και του το λέω οτι γιατι ενώ έδειξες ενδιαφέρον το παίρνεις πίσω και λαμβάνω ένα μήνυμα τόσο γειωτικό του τύπου «τι λες κοπέλα μου δεν υπάρχει αυτό που λες και μάλιστα με φέρνεις και σε δύσκολη θέση κι ελπίζω να καταλαβαίνεις και να μην χαλάσουμε τη φιλια μας» αλλά ευγενικά γραμμένο όπου εγώ παγώνω φυσικά, απομακρύνομαι τελείως για κανα -δύο μήνες του έκανα μόνο like σε κάποιες αναρτήσεις του που είχαν σχέση με τα επαγγελματικά του, μη με περάσει για καμιά κομπλεξικιά και μετά απο δύο μήνες τσουυυυπ στο ξαφνικό αρχίζει και μου ξαναμιλάει, εγώ βέβαια έχω μπλοκαριστεί τόσο πολύ απο εκείνο το μήνυμα κι έχω μαζευτεί τελείως στη συμπεριφορά μου, έχω γίνει τελείως τυπική στις απαντήσεις μου φιλική αλλά τυπική και ψυχρή.