Ωχ για τη γειτονιά δεν το διάβασα! Μην σας νοιάζει για τους γείτονες, τώρα προέχει η υγεία της μητέρας σου!!!
Printable View
Ωχ για τη γειτονιά δεν το διάβασα! Μην σας νοιάζει για τους γείτονες, τώρα προέχει η υγεία της μητέρας σου!!!
pankot Καλα εκανες και μπηκες... αλλα μην το καθυστερείτε ειδικα αν είναι παθολογικα τα αιτια... για μενα πριν καν παρετε εισαγγελικη φωνάξτε την αστυνομια μπας και την πεισουν ή να αποτρεψουν από το να κανει κακο στον ευατο της... και φυγε αμεσα για αθηνα και βγαλε εισαγγελικη...
Δεν είχε κακή πρόθεση η Μάρα , απλά να σου πει ότι η γειτονιά βρίσκει να λεει κάθε φορά και χωρίς να υπάρχει αφορμή. Μην ασχολείστε!
επειδη εχει τα παντα, δεν σημαινει οτι τρωει! εσυ νομιζες οτι ειναι καλα και δεν εχει τιποτα, και η γυναικα κλαταρε!
Για αυτο βρειτε εναν γιατρο που να μπορει να το χειριστει αμεσα.
Εσεις ως συγγενεις το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι να φερετε τους γιατρους και αν δεν θελει η γυναικα, τοτε να βγαλετε μια εισαγγελικη εντολη. Τελεια και παυλα. Ολα τα αλλα ειναι λογια...
Και πολυ αργησατε.......................
παρε κανα τηλεφωνο μπας και το σηκωσει κανεις.. αλλα η δουλεια σου θα γινει πιο γρηγορα αν καλεσεις την αστυνομια... οι γειτονες θα καταλαβουν
Β' Εξωτερική Πύλη - Πληροφορίες
210.88.37.532
Φυλάκειο Εισαγγελίας
210.82.53.643
Πληροφορίες υπηρεσίας
210.82.22.890
εεε εσει από αθηνα βρειτε ποιο ψυχιατρειο εφημερευει να μιλησει με καναν ψυχιατρο...
http://prntscr.com/cb2ltu
τα εφημερευοντα πανο.. κανε και εκει κανα τηλεφωνο.. να μιλησεις με ψυχιατρο δημοσιου ξερουν την διαδικασια καλα
Ευχαριστω παιδια ολους για την βοηθεια ! Να ειστε καλα ολοι και ευχομαι υγεια ψυχικη και σωματικη ! Θα μιλησω με ψυχιατρο σε καμμια ωρα μου βρηκε ο παθολογος μας
καλο κουραγιο... αν θες ενημερωσε μας τις επομενες μερες.. τι εγινε
Καλή δύναμη κι από μένα!! Αν προλάβεις και μπορείς γράψε μας τα νέα σας
Ευχαριστούμε για τις ευχές!! Κι εγώ με τη σειρά μου σου εύχομαι υγεία στη μητέρα σου και όλα να πάνε καλά!!