Τι συμβαινει με τη μητερα μου ? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 88
    Senior Member
    Ωχ για τη γειτονιά δεν το διάβασα! Μην σας νοιάζει για τους γείτονες, τώρα προέχει η υγεία της μητέρας σου!!!

Banned
    pankot Καλα εκανες και μπηκες... αλλα μην το καθυστερείτε ειδικα αν είναι παθολογικα τα αιτια... για μενα πριν καν παρετε εισαγγελικη φωνάξτε την αστυνομια μπας και την πεισουν ή να αποτρεψουν από το να κανει κακο στον ευατο της... και φυγε αμεσα για αθηνα και βγαλε εισαγγελικη...

Senior Member
    Δεν είχε κακή πρόθεση η Μάρα , απλά να σου πει ότι η γειτονιά βρίσκει να λεει κάθε φορά και χωρίς να υπάρχει αφορμή. Μην ασχολείστε!

Junior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    σε πολυκατοικια ειστε ή μονοκατοικια? γιατι εγω καταλαβα σε εξοχικο δηλαδη σε μονοκατοικια.
    Ποιος τη χεζει τη γειτονια?? πατε καλα?? ειναι δυνατον η γυναικα να υποφερει, να ειναι εκτος πραγματικοτητας και εσεις να σκεφτεστε τι θα πει ο κοσμος??
    αρρωστη ειναι! δεν ειναι δραπετης απο τη φυλακη...
    Σε εξοχικο με πολλα σπιτια

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    παντα υπαρχει ενας εισαγγελεας.. για εκτακτα περιστατικα
    Δεν το ήξερα! Ευτυχώς!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Pankot View Post
    Τι λες ρε φιλε ? Μπηκα να κανω δυο ερωτησεις μηπως ξερει κανεις γτ οι γιατροι δν μας βοηθησαν οσο θελουμε ....δεν ετυχε ουτε εχω γνωρισει καποιον με ψυχωση για να ξερω φυσικα και θα ψαξω οπου μπορω...ειμαστε 8 ατομα εξω απο το σπιτακι και της μιλαμε ολη την ωρα κοιμομαστε εκπεριτροπης για ναμην κανει καμμια τρελα ...προσεχε τι λες και λιγο ...το σπιτακι εχει τα παντα μεσα απο φαγητο
    επειδη εχει τα παντα, δεν σημαινει οτι τρωει! εσυ νομιζες οτι ειναι καλα και δεν εχει τιποτα, και η γυναικα κλαταρε!
    Για αυτο βρειτε εναν γιατρο που να μπορει να το χειριστει αμεσα.
    Εσεις ως συγγενεις το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι να φερετε τους γιατρους και αν δεν θελει η γυναικα, τοτε να βγαλετε μια εισαγγελικη εντολη. Τελεια και παυλα. Ολα τα αλλα ειναι λογια...
    Και πολυ αργησατε.......................

Banned
    παρε κανα τηλεφωνο μπας και το σηκωσει κανεις.. αλλα η δουλεια σου θα γινει πιο γρηγορα αν καλεσεις την αστυνομια... οι γειτονες θα καταλαβουν

Β' Εξωτερική Πύλη - Πληροφορίες
    210.88.37.532

Φυλάκειο Εισαγγελίας
    210.82.53.643

Πληροφορίες υπηρεσίας
    210.82.22.890

Senior Member
    Σε εξοχικο με πολλα σπιτια
    αφου ειναι εξοχικο, δεν μενετε εκει μονιμα, τι σε νοιαζει τι θα πει η γειτονια? λες και θα σας ξαναδουν συντομα?? μεχρι του χρονου θα εχει ξεχαστει!!

Banned
    εεε εσει από αθηνα βρειτε ποιο ψυχιατρειο εφημερευει να μιλησει με καναν ψυχιατρο...

Junior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    αφου ειναι εξοχικο, δεν μενετε εκει μονιμα, τι σε νοιαζει τι θα πει η γειτονια? λες και θα σας ξαναδουν συντομα?? μεχρι του χρονου θα εχει ξεχαστει!!
    Μαρα γλυκια μου το επικριτικο υφακι σου παρτο αλλου γτ εδω δν βοηθαει και δν εχω και διαθεση να απανταω ...εχω το προβλημα μου και κανω εγω και οικογενεια μου οτι μπορουμε για τελειωσει ομαλα ολο αυτο ...λες να μην εχουμε σκεφτει ολα αυτα που λες ?

Banned
    http://prntscr.com/cb2ltu

τα εφημερευοντα πανο.. κανε και εκει κανα τηλεφωνο.. να μιλησεις με ψυχιατρο δημοσιου ξερουν την διαδικασια καλα

Junior Member
    Ευχαριστω παιδια ολους για την βοηθεια ! Να ειστε καλα ολοι και ευχομαι υγεια ψυχικη και σωματικη ! Θα μιλησω με ψυχιατρο σε καμμια ωρα μου βρηκε ο παθολογος μας

Banned
    καλο κουραγιο... αν θες ενημερωσε μας τις επομενες μερες.. τι εγινε

Senior Member
    Καλή δύναμη κι από μένα!! Αν προλάβεις και μπορείς γράψε μας τα νέα σας
    Ευχαριστούμε για τις ευχές!! Κι εγώ με τη σειρά μου σου εύχομαι υγεία στη μητέρα σου και όλα να πάνε καλά!!

Senior Member
    Μαρα γλυκια μου το επικριτικο υφακι σου παρτο αλλου γτ εδω δν βοηθαει και δν εχω και διαθεση να απανταω ...εχω το προβλημα μου και κανω εγω και οικογενεια μου οτι μπορουμε για τελειωσει ομαλα ολο αυτο ...λες να μην εχουμε σκεφτει ολα αυτα που λες ?
    εσυ εγραψες
    Γτ δν θελουμε να μας ακουσει ολη η γειτονια μας ξερουν 25 χρονια...αν γινει καλα η μαμα δεν θελουμε να δωσουμε δικαιωμα ...ολα πρεπει να γινουν σιωπηλα για τι ο κοσμος θα λεει και θα τα μαθει αμα αναρρωσει και θα τσατιστει

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast