Ε ναι, σιγά-σιγά και από την δική μου εμπειρία (βλ. θέμα με την 30αρα καθηγήτρια) αυτό κατάλαβα. Νόμιζα πως η καθηγήτριά μου ήταν μια "Θεά" στα μάτια μου.
Μετά από 5 χρόνια, ούτε που θα την θυμάμαι, αυτήν την "Θεά".
Printable View
Μα οι γονείς της δεν έχουν και καμιά άλλη λύση, δηλαδή άμα μείνει σπίτι της θα είναι λιγότερα τα έξοδα? Το κάνουν γιατί θα βρει καλύτερη πρακτική από ότι αν πάει στον φίλο της? Ειδάλλως είναι θέμα εγωισμού και να την κρατήσουν κοντά τους...
εγω παντως με αυτον που ερωτευτηκα στα 23 εμεινα μαζι 15 χρονια και περασα ονειρεμενα.
και μεχρι να γνωρισω τον τωρινο μου συντροφο, δεν γνωρισα αλλον ανδρα που θα μπορουσα να ειμαι μαζι του τοσο ευτυχισμενη.
δεν εχει παντα ηλικια μια επιλογη ζωης.
για ενηλικες μιλαμε φυσικα.
να μην πω και για επιλογες που βλεπω γυρω μου, των 35 η και των 40 που αρχιζει και η πρεμουρα της ηλικιας που ειναι για κλαμτα , ετσι? τουλαχιστον στα 23 βλεπεις με ματια καθαρα κι ας λειπει η εμπειρια.
aaaaaaaaaaaaa
Κοίτα, κάθε σχέση έχει διαφορετική αφετηρία.
Κάποιος θα κάνει σχέση για να λέει ότι έχει σχέση, άλλος με μακροπρόθεσμη λογική.
Σε κάθε περίπτωση, όσο περνά ο χρόνος, το πράγμα δείχνει να σοβαρεύει.
Γι' αυτό και οι γονείς σου, ίσως στα μάτια του αγοριού σου να βλέπουν έναν δυνητικό γαμπρό, πράγμα που μάλλον δεν τους αρέσει.
βεβαιως, ναι. αλλα αυτο δεν ειναι λογος για να μην ζησεις κατι.
εκ των υστερων γινονται οι απολογισμοι, οχι εκ των προτερων,
επισης, αυτος που δεν το ζει, δεν ξερει απολυτως τπτ. κινδυνολογει θεωρητικα. κινδυνοι παντα υπαρχουν. εδω το μονο στοιχειο "κινδυνου" ειναι η νεαρη ηλικια.που δεν ειναι καν μετεφηβικη. 23 ειναι δεν ειναι 17, ελεος. ολοκληρη γυναικα!
23 δεν εισαι μικρος,οι περισσοτεροι αρχιζουν την ερωτικη ζωη απο 15-16 (εστω και χωρις ολοκληρωμενες σχεσεις), στα 23 εχεις 6-7 χρονια εμπειριας,δεν εισαι στα χρονια του πρωτου ερωτα.
Στην τελική η κοπέλα, μια λύση θέλει για να φέρει σε μια ισορροπία τις σχέσεις που έχει τόσο με την οικογένειά της, όσο και με το αγόρι της. Και γενικά μια ισορροπία μέσα της. Είναι γυναίκα και είναι ενήλικη. Δεκτό. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε πράξη της πρέπει να έχει το άλλοθι της ενήλικης. Με αμοιβαίες υποχωρήσεις, επέρχεται η ισορροπία.
Αρκεί να θέλουν όλες οι μεριές. Τώρα κατά πόσο γίνεται να πείσεις ισχυρογνώμονες γονείς, μακάρι να το ήξερα και εγώ!
αρα λοιπον εχουν ακουσει κ δει καποια πραγματα που δεν τους αρεσουν.
αρα λοιπον εσυ πρεπει ή να τους πεισεις για το αντιθετο..ή να τους γραψεις πατοκορφακ να ακολουθησεις αυτο που πιστευεις.
εφοσον εχεις λεφτα τι σε νοιαζει τι λενε κ τι πιστευουν?
γιατι πολυ απλα δεν φευγεις?
οκ δεν ειναι ο.τι καλυτερο να φευγεις με τετοιον τροπο..αλλα τι αλλο μπορεις να κανεις?
δεν εισαι ανηλικη να σε περιορισουν στην επιλογη σου..ουτε μπορουν να κανουν κατι..
πολυ απλα το λες κ φευγεις..κ πας κ κανεις αυτο που θελεις.
αν κ εφοσον εχεις δικα σου λεφτα.
δεν καταλαβαινω γιατι το συζητας τοσο...τι θα σου κανουν?θα σε βρουν κ θα σε δειρουν κ σενα κ αυτον μαζι???
aaaaaaaaaaaaaaaaaa