Originally Posted by
random
Φυσικά και ήδη δεν έχω καμία επικοινωνία μαζί της, εκείνη προσπαθεί όμως ακόμα και τώρα, ίσως επειδή την ξεσκέπασα/αντιτάχθηκα/έχω σταθερή προσωπικότητα να αποδείξει οτι εγώ είμαι η τρελή της υπόθεσης. Νιώθω να με πνίγει το άδικο. Και για να γίνω λίιγο πιο αναλυτική, αυτά τα χαρακτηριστικά χειριστικού ανθρώπου εντόπισα εγώ σ' εκείνη.
1) Ήταν πάντα η ψυχή της παρέας και ενέπνεε σε όλους αμέσως οικειότητα. Ήθελε πάντα να είναι το επίκεντρο στις εξόδους.
2)Προσπάθούσε πάντα α επιβάλλει την γνώμη της και να κάνει το μαύρο, άσπρο ακόμα και σε πολύ αυτονόητα πράγματα.
3) Με μπηχτές και υποννοούμενα με μείωνε έμμεσα. Πάντα το έκανε με μεγάλη μαεστρία για να μην έχω αργότερα επιχειρήματα.
4)Πάντα ήταν πρόθυμη να βοηθήσει στα πάντα αλλά επι της ουσίας ήταν λόγια του αέρα. Έλεγε ακόμα και σε άτομα που ήξερε μισή ώρα πως "εγω θα σε βοηθήσω" .
5)Τα επιχειρήματα της είναι πάντοτε γελοία αλλά τα παρουσιάζει ως τα σημαντικότερα.
6)Κατηγορούσε εντέχνως άλλα άτομα και προσπαθούσε να σχηματίσω κι ε΄γω αρνητική γνώμμη γι αυτά
Πραγματικά είναι απορίας άξιον τι έχουν στο κεφάλι τους αυτοί οι άνθρωποι. Σταματάνε πουθενα;;;