Μπράβο ρε κορίτσια αυτά ήθελα να ακούσω να είστε καλά
Printable View
Μπράβο ρε κορίτσια αυτά ήθελα να ακούσω να είστε καλά
Χαχαχα,μα καλα σε τι περιβαλλον μεγαλωσες ρε ιματζιν,στην βιβλιοθηκη της Σορβονης?
Θα βρει εναν αντιστοιχο που ασχολειται με τον ολυμπιακο,τις ιστοριες απο το στρατο και τα γκομενικα δηλ. μιλαω το 90% των αντρων ανεξαρτητως μορφωσης και κοινωνικου επιπεδου.Quote:
Συμφωνώ πως μια γυναίκα (και ένας άντρας) που αναλώνεται στο αν είναι ωραία/ος και ασχολείται μόνο με τα γκομενικά, μεγαλώνοντας όσο ωραία και να είναι μένει πίσω διότι δεν έχει ελκυστική προσωπικότητα. Αυτά.
Πρωτος και καλυτερος εγω ..........οπως και ο μεγαλος ερωτας της ζωης μου , που ηρθε νωρις ομως , και δεν ειχα τοτε ορεξη για γαμους , ουτε κι η ιδια ισως .............. κανεις δεν ζηλευε κανεναν , εδινε τον χωρο του ο καθεις , δεν ειχαμε ' κολλητιλικια ' , και δεν ειναι τυχαιο οτι ακομη εχουμε επαφες , συνολικα 30 χρονια γνωριμιας ...............σιγουρα υπαρχει μια ανασφαλεια , πολυ μικρη ομως , δεν γινεται αντιληπτη , ουτε δημιουργει προβληματα ......... η απολυτη αυτοπεποιθηση , υποκρυπτει ανασφαλεια , η αλαζονεια , η υπερμετρο εγωισμο , η και λιγο ναρκισσισμο , οχι νοσηρο ........και εχω φιλο κι αλλο αντρα με πολλη αυτοεκτιμηση , γυναικα , οχι , δεν ετυχε .........
ισως επειδη οι αντρες ειστε πιο προσγειωμενοι...
Παντως να σου πω την αληθεια στα ζευγαρια φιλων μου, εγω κολλητιλικια βλεπω και εξαρτηση, από τους αντρες περισσοτερο! μια υποκατασταση της ελληνιδας μανας με τη συντροφο...
και ωρες-ωρες λεω για αυτο δεν παντρευτηκα, ακριβως επειδη δεν μπορω τα πολλα-πολλα....θελω ανεξαρτησια, ενω ο μεσος αντρας ψαχνει να βρει μία να κολλήσει και να νοικοκυρευτει, οπως λενε....
Γενικα αγαπη υπαρχει στα ζευγαρια στα ευκολα.Στα δυσκολα εξανεμιζεται.Αλλα αλλες φορες ειναι δυσκολο να ξεχωρισεις την αγαπη απο το βολεμα,ειδικα σε παντρεμενα ζευγαρια.
Ναι , κι εγω τοχω ακουσει , κι ειμαι 55 ............πω πω , κρισαρα μεσης ηλικιας , κι ελεγα , γιατι κανω παλι τραμπαλα και τσουληθρα , τωρα εξηγειται .....
.............