Originally Posted by
silverstar
Εγώ από αυτά που ξέρω συνεχίζω να πιστεύω ότι υπάρχει και ελαφριά μορφή ασεξουαλικότητας, που μπορεί να έχει τα χαρακτηριστικά που εμφανίζει αυτός. Παρ'όλα αυτά, όντως δεν μπορεί να είμαι σίγουρη, μπορεί να παίζουν χίλια δύο όπως κάποια που προανέφεραν κάποιοι, το σίγουρο είναι ότι ο άνθρωπος έχει μεγάλο πρόβλημα, και δεν εννοώ απλά το σεξουαλικό κομμάτι, αλλά με τα ψυχολογικά του γενικότερα.
Elisabet έκανες μία πολύ καλή ψυχολογική ανάλυση, όπως τα λες είναι. Και όπως εύστοχα παρατήρησες, ο ένας χρόνος μαζί είναι από απόσταση, αν τα υπολογίσω, το πραγματικό διάστημα που ήμασταν από κοντά πρέπει να ήταν 2-3 μήνες. Βελτίωση είχε με την έννοια ότι σιγά σιγά άρχισε να ξεθαρρεύει στα ερωτικά και να κάνει πράγματα, γιατί όπως είπα μιλάμε για άνθρωπο που δεν είχε καν φιλήσει ποτέ γυναίκα, οπότε στην αρχή τον παρέλαβα εντελώς άπειρο. Άρχισε λοιπόν να ανοίγεται στα προκαταρκτικά, αλλά μέχρι εκεί, για σεξ δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να κάνει ούτε την παραμικρή προσπάθεια. Ο ίδιος έχει ομολογήσει ότι του αρκούν τα φιλιά, χάδια κτλ, κακόμαθε βέβαια και με το στοματικό και τα χάδια από κάτω, που σιγά σιγά άρχισε να τα ζητάει κι αυτά για να νιώσει ηδονή και να μπορεί να τελειώσει. Άρα τον βολεύει μία τέτοια κατάσταση και δεν ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο. Εγώ αρχικά έκανα υπομονή και του προσέφερα αυτά που ήθελε χωρίς να παίρνω τίποτα σε αντάλλαγμα, μόνο και μόνο για να συνηθίσει λίγο και να ξεθαρρέψει, όταν όμως είδα ότι βολεύτηκε και δεν ήθελε κάτι άλλο, του ξεκαθάρισα ότι αυτά υποτίθεται ότι είναι προκαταρκτικά που οδηγούν μετά στο κυρίως κομμάτι του σεξ, κι έπειτα ότι τα σεξουαλικά δεν είναι μόνο να παίρνεις, αλλά να δίνεις κιόλας.