Εμένα μου λέτε?Όταν είσαι παιδί πρέπει να νιώσεις ασφαλής αποδεκτός και ξέγνοιαστος αλλιώς δύσκολα θα νιώσεις αργότερα ολοκληρωμένος άνθρωπος.
Printable View
Εμένα μου λέτε?Όταν είσαι παιδί πρέπει να νιώσεις ασφαλής αποδεκτός και ξέγνοιαστος αλλιώς δύσκολα θα νιώσεις αργότερα ολοκληρωμένος άνθρωπος.
Μαρα.ζ νομιζω βγαζεις καποιο μισος προς τα ατομα με ψυχωση. Με συγχωρεις πολυ, δεν πιστευω η μητερα σου οτι μπορουσε να ζησει στην πραγματικοτητα ειτε λογω αρρωστιας ειτε ηταν πολυ σκληρη η πραγματικοτητα γι'αυτην, και στην τελικη αν σου φερθηκε σκαρτα φταιει ο χαρακτηρας της η ο πονος που βιωνε εξαιτιας της ψυχωσης, και σας ειδα και σε αλλο θεμα που σχολιαζατε τους ψυχωτικους σαν να ειναι ξερω κι εγω τι. Μιλας με πονο για τη ζωη σου, εχεις αναλογιστει ποτε τι πονο περναμε εμεις απο την κοινωνικη απομονωση και απο την αρρωστια την ιδια; Θα ηθελα να ησασταν ολοι λιγο πιο προσεκτικοι στα λογια σας γιατι μπορει να πληγωσουν καποιον που δεν σας εκανε τιποτα και δεν φταιμε και σε τιποτα στην τελικη.
Αυτό προσπαθώ χρόνια τώρα.Κάποτε ένιωθα πολύ μίσος και θυμό το παραδέχομαι.Τελικά κατάλαβα ότι αυτό μόνο σε εμένα κάνει κακό σε κανέναν άλλον.Τα συγχώρεσα όλα.Απλά είναι αυτό το κενό μερικές φορές που δεν φεύγει ...
Εδω θα συμμεριστω τη μαρα γτ η ιστορια της μοιαζει με τη δικη μου, η μητερα μου ειναι ψυχωτικη κοντα 30 χρονια ποτε δεν ηθελε να αποδεχτει τη ψυχωση της θελει να ναι στο δικο της κοσμο τοσο που οτι και να μου λεει εγω της λεω ναι δεν μπαινω καν στη διαδικασια να της εξηγησω τι και πως, νιωθω πως μεγαλωσα χωρις μητερα, εγω ως ενα σημειο να αναλογιστω πως περνουσε και περναει με την ασθενεια της εκεινη αναλογιστηκε ποτε πως τη βιωνα κι εγω μαζι της με ολα τα επακολουθα? το πονο που περνουσε εκεινη τον περνουσα κι εγω με τυψεις ενοχες με αυτοκατηγορω με με ... τεσπα ο καθενας πλεον ειναι υπευθυνος για τον εαυτο του. Δεν ξερω σε αλλο ποστ τι ειπωθηκε για τους ψυχωτικους αλλα σε αυτο το ποστ που απαντησες για μενα παραεχει δικιο για τη μητερα της και για τη δικη μου τα ιδια ισχυουν.