Originally Posted by
anxious4ever
η αληθεια ειναι οτι παντα μου αρεσαν οι ομορφοι αντρες...
δεν μου αρεσουν οι ασχημοι αντρες...δεν τους κοιτω καν....
μου ετυχε να δωσω ευκαιρια σε πολυ ασχημο αντρα κ καναμε σεξ..δεν μπορουσα να προχωρησω μαζι του, γιατι πολυ απλα δεν τον ερωτευτηκα ποτε..
σαν μυαλο ελεγε πολλα κ γι αυτο του εκατσα κιολας...γιατι με συνεπηρε το μυαλο του..
ομως καθε πρωι που τον εβλεπα οταν ξυπναγαμε μαζι δεν μου αρεσε η οψη του, δυστυχως εχω αυτο το προβλημα απο μικρη...ειμαι πολυ φυσιογνωμιστρια..
πρεπει ο αλλος να εχει πολυ ομορφο προσωπο τουλαχιστον κ σωμα για να ειμαι μαζι του..
ξερω οτι ειναι επιφανειακο...αλλα πιστευω οτι εχω βρει κ τα δυο πλεον..
ο συντροφος μου ειναι πανεμορφος αντρας κ ειναι ενας ανθρωπος που παντα προσεχουν οταν κυκλοφορει..
αυτο με κραταει ζωντανη...πιστευω οτι ο ομορφος αντρας νεος, θα γινει ενας πολυ γοητευητικος ωριμος αντρας οταν γερασει...
μη με βρισετε ..απλα σας λεω αυτο που νιωθω ...
δεν πιστευω ομως οτι οι ασχημοι ανθρωποι δεν αξιζουν κλπ..
οκ εγω δινω σημασια στην εμφανιση, υπαρχουν ομως αλλοι ανθρωποι που δεν τους ενδιαφερει καθολου, εχω φιλες οι οποιες δεν τις νοιαζει καν πως ειναι ο αλλος εμφανισιακα..
οποτε πιστευω οτι ολοι οι ανθρωποι εχουν το ταιρι τους..
οπως επισης πιστευω οτι μετραει ο αερας του ανθρωπου, δλδ αν εισαι ασχημος κ εχεις τελειο αερα, δεν υπαρχει περιπτωση να μη σε προσεξει μια γυναικα πχ σε ενα παρτυ οταν μπεις.