Results 31 to 45 of 117
-
17-02-2017, 11:50 #31
η αληθεια ειναι οτι παντα μου αρεσαν οι ομορφοι αντρες...
δεν μου αρεσουν οι ασχημοι αντρες...δεν τους κοιτω καν....
μου ετυχε να δωσω ευκαιρια σε πολυ ασχημο αντρα κ καναμε σεξ..δεν μπορουσα να προχωρησω μαζι του, γιατι πολυ απλα δεν τον ερωτευτηκα ποτε..
σαν μυαλο ελεγε πολλα κ γι αυτο του εκατσα κιολας...γιατι με συνεπηρε το μυαλο του..
ομως καθε πρωι που τον εβλεπα οταν ξυπναγαμε μαζι δεν μου αρεσε η οψη του, δυστυχως εχω αυτο το προβλημα απο μικρη...ειμαι πολυ φυσιογνωμιστρια..
πρεπει ο αλλος να εχει πολυ ομορφο προσωπο τουλαχιστον κ σωμα για να ειμαι μαζι του..
ξερω οτι ειναι επιφανειακο...αλλα πιστευω οτι εχω βρει κ τα δυο πλεον..
ο συντροφος μου ειναι πανεμορφος αντρας κ ειναι ενας ανθρωπος που παντα προσεχουν οταν κυκλοφορει..
αυτο με κραταει ζωντανη...πιστευω οτι ο ομορφος αντρας νεος, θα γινει ενας πολυ γοητευητικος ωριμος αντρας οταν γερασει...
μη με βρισετε ..απλα σας λεω αυτο που νιωθω ...
δεν πιστευω ομως οτι οι ασχημοι ανθρωποι δεν αξιζουν κλπ..
οκ εγω δινω σημασια στην εμφανιση, υπαρχουν ομως αλλοι ανθρωποι που δεν τους ενδιαφερει καθολου, εχω φιλες οι οποιες δεν τις νοιαζει καν πως ειναι ο αλλος εμφανισιακα..
οποτε πιστευω οτι ολοι οι ανθρωποι εχουν το ταιρι τους..
οπως επισης πιστευω οτι μετραει ο αερας του ανθρωπου, δλδ αν εισαι ασχημος κ εχεις τελειο αερα, δεν υπαρχει περιπτωση να μη σε προσεξει μια γυναικα πχ σε ενα παρτυ οταν μπεις.
- 17-02-2017, 12:08 #32
Κ τωρα μολις σκεφτηκα το εξης...πολυ ωραια τα λεω..αλλα
εχω εξοφθολμο θυρεοειδοπαθεια ομως..κ τα ματια μου εδω κ καιρο ειναι ερεθισμενα κ εχουν πρηστει απο πανω..μου ειπαν να βαλω κορτιζονη κ Δευτερα εχω ραντεβου να με δουν για να δουμε πως θα κινηθουμε, για οσους δεν γνωριζουν το εξοφθαλμο δημιουργει αλλοιωσεις στην εμφανιση των ματιων...η βλαβες ειναι μη αναστρεψιμες..προς το παρον δεν εχω διαφορα.. αλλα το πανω βλεφαρο κατω απο το φρυδι εχει φουσκωσει κ εχει πεσει προς τα κατω, δεν μου εχιε κλεισει το ματι ακομα κ τρεχουμε να το προλαβουμε..στην ουσια δλδ η αμφανιση μου ακομα δεν εχει αλλοιωθει.
αν ομως συμβει αυτο...οχι απλα ασχημη θα ειμαι...αλλα ενα ΤΕΡΑΣ!..
εδω με θελω....χοχοχ!!
ευτυχως γινεται εγχειριση κ τα φτιαχνουν η σε βαζουν μεσα στο νοσοκομειο με ενδοφλεβια κορτιζονη...ομως ποσο ευκολα τελικα ενας ανθρωπος μπορει να χασει την ομορφια του ε?...
πχ να του πεσουν τα μαλλια που τοσο αγαπουσε(οχι οτι οι ανθρωποι χωρις μαλλια βεβαια ειναι ασχημοι,μαλιστα πολλες γυναικες γουσταρουν αντρες χωρις μαλλια)ή να παθει μια νοσο κ να αλλοιωθουν τα χαρακτηριστικα του κλπ κλπ
η ομορφια λοιπον ειναι κατι που οντως ειναι εφημερο...που καποτε μπορει να μην ισχυει...
οταν εγω γινω σαν τερας να δω, θα με θελει ο αντρας μου???
17-02-2017, 12:21 #33
Χαιρομαι για εσενα αλλα επειδη καταλαβαινω πως σκεφτεται και αισθανεται ο θεματοθετης και το σχολιο σου μας παει ψυχολογικα στο απολυτο μηδεν να σε ρωτησω κατι μπαααας και σωθει η κατασταση :P
Αν ο αντρας σου ηταν εμφανισιακα οπως ακριβως ειναι αλλα σε σκεπτικο αυτοπεποιθηση ψυχολογια και συμπεριφορα οπως ο θεματοθετης θα τον ηθελες; Θα μου πεις αυτο δεν υπαρχει...αλλα προσπαθω να εξηγησω κατι αλλο.
Αν ειχες απο την μια εναν οπως αυτο που σου περιγραφω παραπανω και απο την αλλη εναν μετριο εμφανισιακα αντρα (νορμαλ, οχι κανα τερας) περιποιημενο, που αποπνεει σιγουρια και εχει το μυαλο που θελεις ποιος θα σου εκανε περισσοτερο κλικ; Ερωτικα; Γιατι το πακετο ειναι σπανια περιπτωση και μπραβο σου που το βρηκες και συγχαρητηρια αλλα πες πως δεν σταθηκες τοσο τυχερη τι απο τα δυο θα επελεγες;
Και αφου λοιπον ειναι σπανια περιπτωση το φουλ πακετο τι κανει ο μεσος ανθρωπος; Τι κανουν ολοι οι νορμαλ ανθρωποι σε νορμαλ σχεσεις γυρω μας δηλαδη; Πεφτουν να πεθανουν επειδη δεν ειναι τελειοι; Σαφως οχι. Συμψηφιζονται ολοι οι παραγοντες, παιζουν ρολο αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο και σε καθε ατομο διαφερει το τι ποσοστο απο τον καθε παραγοντα θα του κανει κλικ. Επειδη λοιπον ολοι γεννιομαστε με οτι γεννιομαστε και αυτο δεν αλλάζει, δεν μπορει να αλλαξει σωματα με καναν μορφονιο, εστιαζουμε στο τι μπορει να κανει. Και επιμενω οτι η αλλαγη στασης και ψυχολογιας ως προς το ολο θεμα θα εκανε την διαφορα. Και σιγουρα υπαρχουν οχι μια, αλλα πολλες γυναικες εκει εξω οπως τις θελει ο θεματοθετης που θα θελανε χωρις να συμβιβαζονται αυτο που θα ειχε να προσφερει αν επαιρνε λιγο τα πανω του.
Και στη τελικη ειπαμε να φροντιζει την εμφανιση του, ε ποσο αναποδο γαμωτο να ειναι καποιος πια; Πιστευω πως οι περιπτωσεις οπου δεν υπαρχει πραγματικο εφικτο περιθωριο βελτιωσης ειναι πολυυυυ σπανιες, σιγουρα υπερβαλλει.
17-02-2017, 12:33 #34
στο πρωτο ερωτημα να απαντησω το εξης..
επειδη ειμαι ανθρωπος του θεαματος, εννοω οτι ασχολουμαι με αυτο, συναντω πολλους ανθρωπους κ αντρες ομορφους κ ασχημους κλπ..
σε καμια περιπτωση δεν θα διαλεγα εναν ανθρωπο πανεμορφο αλλα με ανασφαλεια...ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ! η εμφανιση του θα εχανε με αυτον τον χαρακτηρα κ συμπεριφορα..δεν θα μου εκανε απολυτως κανενα ΚΛΙΚ..
αν ομως ηταν ενας μετριος , που εχω συναντησει τετοιους, πχ ωραιο σωμα αλλα καπως πχ οχι ομορφο προσωπο, με αυτοπεποιθηση κ αερα που σε παιζει στα δαχτυλα..ναι..οκ..παιζει να τον ερωτευομουν κιολας...αν ηταν κ κανα τυπακι πχ με ωραιο μαλλι κ καπως προσεγμενο σωμα..ναι οκ γιατι οχι!...
σε καμια περιπτωση δεν θα διαλεγα τον πανεμορφο χωρις αυτοπεποιθηση κ αερα..
οσον αφορα για την βελτιωση εμφανισης θα συμφωνησω μαζι σου..
οτι ναι μπορει να υπαρξει..πχ ενας χοντρος ανθρωπος να κανει γυμναστικη κ διατροφη κ να φτιαξει το σωμα του...οκ ....μπορει ακομα κ αν εχει τεραστια μυτη κ τον ενοχλει , να την φτιαξει κιολας! ε οκ! ποσο χαλια να ειναι?
η προσεγμενη εμφανιση μετραει παντως κ η περιποιηση του εαυτου επισης..
τωρα αν εχει αφησει τον εαυτο του κ εχει γινει ενας θεοχοντρος ιδρωμενος, με τριχες στ αυτια..οκ..με συγχωρεις αλλα αυτο για μενα ειναι απαραδεκτο! γιατι ειναι πραματα που μπορουν να επιφερουν αλλαγης κ να βελτιωθουν απολυτα!!
17-02-2017, 12:44 #35
Οριστε θεματοθετη...καταληξαμε σε κοινο πορισμα με την φιλη απο εδω
Προσεγμενη εμφανιση λοιπον σε οσα ξερεις οτι μπορεις να αλλαξεις και αλλαγη διαθεσης, αυτοπεποιθηση και σιγουρια. Αυτην θα τη χτισεις θες δεν θες οσο θα αρχισεις να βλεπεις τα αποτελεσματα των προσπαθειων σου να περιποιηθεις τον ευατο σου απο τη μια και ξελαμπικαροντας λιγο απο την αλλη εστιαζοντας την ενεργεια σου στο να κανεις πραγματα που σου αρεσουν η χρησιμευουν, γενικα με την δραση.
Εχεις τη συνταγη.
Σταματα να χρονοτριβεις κλαιγοντας τη μοιρα σου και ξεκινα!
17-02-2017, 12:48 #36
συμφωνω με Ναταλια!!! μη γινεσαι pathetic!! Φροντισε λιγο την εμφανιση σου να ειναι προσεγμενη.,..αν εχεις περιτα κιλα, στο χερι σου ειναι να τα χασεις..κανε γυμναστικη να τονωθει η αυτοπεποιθηση σου κ γενικα μπορεις να ξεκινησεις κ ψυχοθεραπεια για στηριξη αλλαγη πεποιθησεων που σε οδηγουν να νιωθεις ετσι.. κ ολα καλα θα πανε..
17-02-2017, 12:58 #37
Πόσο μα πόσο δίκιο έχεις πραγματικά.Μακάρι να το καταλάβουν αυτό μερικοί άνθρωποι. Εντωμεταξύ διάβαζοντας αυτό το post θυμήθηκα μία σχέση που είχα με έναν που ήταν γύρω στο 1,75 και χωρίς μαλλιά και ήταν από τις καλύτερες σχέσεις που είχα γιατί ήμουν πολύ ερωτευμένη και πίστεψε με ούτε εγώ είμαι καμια απελπισμένη απλά ο τύπος ήταν τόσο ακομπλεξάριστος για όλο αυτό και έκανε χιούμορ που όλο αυτό με τραβούσε.
17-02-2017, 13:12 #38
1.80+1.85 ειπε?? ε οχι!! απεχθανομαι τους ψηλους!!!!!
επισης τα ειχα παλια 5 χρονια με παιδι φουλ φαλακρα!!!! μα τι λεει????
17-02-2017, 13:13 #39
εμενα ο δικος μου μου εγραφε στα δωρα κ στις καρτες "σαγαπω πολυ μωρο μου, ο φαλακρας σου"...πολυ χιουμορ!!
τελειος ηταν!χααχ
17-02-2017, 13:14 #40WhyAlwaysMe?GuestΔεν νομίζω να είναι αντιαισθητική η καράφλα.
Δείτε Bruce Willis,Vin Diesel ακόμη και Κώστα Γκουσγκουνη.
Το τελευταίο,αστειάκι.
17-02-2017, 13:16 #41
17-02-2017, 13:18 #42
17-02-2017, 13:21 #43
Εγω ειχα με εναν 1,70 χωρις μαλλια, σε νικησα :P χαχαχαχα
Και σε μενα υπηρχε καλη ερωτικη χημεια και ελξη και θα τολμησω να πω ηταν ισως το καλυτερο που μου εχει τυχει απο αυτη την αποψη. Σκεψου οτι πριν ειχα πχ χρονια σχεση με εναν που ηταν (ειναι, πιστευω ζει ακομα λολ) 1.86...ε καμια σχεση ερωτικα.
Επισης κατι πηγε να γινει με εναν που ειναι 1.93...και με μαλλια χαχαχα....νοουπ. Δεν υπηρχε το κλικ και πηγα παρακατω, ειμαστε φιλοι τελικα.
Οποτε διαβαζω αυτα περι ερωτικης καταδικης επειδη ειναι 1.75 ο θεματοθετης και γελαω.
Εκτος αν εχει πια καμια τεραστια κρεατοελια στη μυτη και δεν μας το λεει, που και αυτη ε του πουστη αφαιρειται απο δερματολογο :P
17-02-2017, 13:21 #44WhyAlwaysMe?Guest
17-02-2017, 13:25 #45WhyAlwaysMe?Guest