Εγώ ξέρεις τι είχα πάθει επειδή ήμουν από τους καλύτερους μαθητές; Ο χειρότερος μαθητής της τάξης μου είχε τραβήξει την καρέκλα και έπεσα κάτω. Τσίριξα τον έβρισα και μετά η καθηγήτρια έκανε παρατήρηση σε μένα...
Printable View
1) ο χειροτερος της ταξης του ηταν το καλυτερο παιδι της ταξης μου (εκτός τα 20αρια)
2) ειχα τραβηξει την καρεκλα σε αλλους πολλες φορες
3) αν καποιος μου εσκαγε κλωτσια πάνω σε τράβηγμα καρέκλας θα τον τιμωρουσα ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ, δεν μπορώ να φανταστώ τώρα τι θα του έκανα, αλλά θα ξεπερνουσε τα ορια της ποινικης διωξης (με το μυαλο που ειχα τοτε) να εισαι σιγουρος
4) μην δινεις συμβουλες για μπουουλινγκ αν δεν εχεις ιδεα, κάποιοι το κανουν επειδη θελουν να εχουν την εικονα του μαμαω και δερνω, αν νομιζεις πως αυτοι καταλαβαινουν αντιδραση, δεν είχες συνταντησει τετοια ατομα
Εντάξει απλά να ξέρεις εδώ οι ευαίσθητοι είναι πολλοί οπότε όσο μπορείς να φέρεσαι καλά καλή συνέχεια
γιατι εγω δεν ειμαι ευαισθητος; η ιδιωτικοτητα ειναι κατι που παιρνω ΠΟΛΥ στα σοβαρα, ο φιλος γραφει για την κοπελα χωρις να εχει κανενα σκοπο να την βοηθησει....οποτε μου εσκασε καμπανακι!!!!
τωρα αν υπαρξει καμια διενεξη ευαισθησιων....εδω ειστε ολοι να μου πειτε πως ειμαι λαθος
.....σε αλλο θεμα νομιζα πως εγραφα, too many tabs :P
Επειδή τα έγραψες ασχολήθηκα αλλιώς δε θα ασχολιομουν
κοινως τα σχολεια στην Ελλαδα ειναι ζουγκλα αγριανθρωπων...