Με εχουν στοχοποιησει - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 44 of 44
    Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    πολλες φορες κανουν και bullying και αυτους που ζηλευουν και διακρινονται για να τους κατεβασουν στα ματια των αλλων.

τρεχα γυρευε...

γενικα σε αυτη τη χωρα οι ανθρωποι ειναι πολυ ανταγνωιστικοι. και αντι να προσπαθουν να γινουν καλυτεροι απο τον αλλον οπως σε αλλες χωρες κοιτανε να καταστρεψουν τον αλλον.

για αυτο στο τελος πατωνουν ολοι...

Εγώ ξέρεις τι είχα πάθει επειδή ήμουν από τους καλύτερους μαθητές; Ο χειρότερος μαθητής της τάξης μου είχε τραβήξει την καρέκλα και έπεσα κάτω. Τσίριξα τον έβρισα και μετά η καθηγήτρια έκανε παρατήρηση σε μένα...
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Εγώ ξέρεις τι είχα πάθει επειδή ήμουν από τους καλύτερους μαθητές; Ο χειρότερος μαθητής της τάξης μου είχε τραβήξει την καρέκλα και έπεσα κάτω. Τσίριξα τον έβρισα και μετά η καθηγήτρια έκανε παρατήρηση σε μένα...
    καλα σου εκανε να στρωσης φαντασου ποσο θα τσιριξες ξεκουφανες το κοσμο

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    καλα σου εκανε να στρωσης φαντασου ποσο θα τσιριξες ξεκουφανες το κοσμο
    τι λες πας καλά; εγώ σου μιλάω για bulliying και συ μου λες, καλά μου έκανε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    τι λες πας καλά; εγώ σου μιλάω για bulliying και συ μου λες, καλά μου έκανε;
    αν δεν τσιριζες και του εσκαγες μια κλωτσια ασχετα αν μετα ετρωγες και εσυ το καταλαβαινεις οτι δεν θα σε ξανακανε μπιλινγκ;;

Junior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    αν δεν τσιριζες και του εσκαγες μια κλωτσια ασχετα αν μετα ετρωγες και εσυ το καταλαβαινεις οτι δεν θα σε ξανακανε μπιλινγκ;;
    1) ο χειροτερος της ταξης του ηταν το καλυτερο παιδι της ταξης μου (εκτός τα 20αρια)
    2) ειχα τραβηξει την καρεκλα σε αλλους πολλες φορες
    3) αν καποιος μου εσκαγε κλωτσια πάνω σε τράβηγμα καρέκλας θα τον τιμωρουσα ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ, δεν μπορώ να φανταστώ τώρα τι θα του έκανα, αλλά θα ξεπερνουσε τα ορια της ποινικης διωξης (με το μυαλο που ειχα τοτε) να εισαι σιγουρος
    4) μην δινεις συμβουλες για μπουουλινγκ αν δεν εχεις ιδεα, κάποιοι το κανουν επειδη θελουν να εχουν την εικονα του μαμαω και δερνω, αν νομιζεις πως αυτοι καταλαβαινουν αντιδραση, δεν είχες συνταντησει τετοια ατομα

Senior Member
    Quote Originally Posted by leyu View Post
    1) ο χειροτερος της ταξης του ηταν το καλυτερο παιδι της ταξης μου (εκτός τα 20αρια)
    2) ειχα τραβηξει την καρεκλα σε αλλους πολλες φορες
    3) αν καποιος μου εσκαγε κλωτσια πάνω σε τράβηγμα καρέκλας θα τον τιμωρουσα ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ, δεν μπορώ να φανταστώ τώρα τι θα του έκανα, αλλά θα ξεπερνουσε τα ορια της ποινικης διωξης (με το μυαλο που ειχα τοτε) να εισαι σιγουρος
    4) μην δινεις συμβουλες για μπουουλινγκ αν δεν εχεις ιδεα, κάποιοι το κανουν επειδη θελουν να εχουν την εικονα του μαμαω και δερνω, αν νομιζεις πως αυτοι καταλαβαινουν αντιδραση, δεν είχες συνταντησει τετοια ατομα
    Μεγάλε εσύ άνοιξε ένα θέμα αν θέλεις να μας πεις πως βρέθηκες εδώ από ότι βλέπω θέλεις να συμμετέχεις κάνε ένα κόπο να μας πεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου προβλήματα ότι θεσ για να γνωριστούμε έτσι γίνεται εδώ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μεγάλε εσύ άνοιξε ένα θέμα αν θέλεις να μας πεις πως βρέθηκες εδώ από ότι βλέπω θέλεις να συμμετέχεις κάνε ένα κόπο να μας πεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου προβλήματα ότι θεσ για να γνωριστούμε έτσι γίνεται εδώ
    δεν ειμαι απο αυτους που κανουν πραγματα "επειδη ετσι γινεται", δεν θα γραψω την ιστορια της ζωης μου επειδη μερικα φορουμ το ζητουν απο τα νεα μελη! αν μου την παιξει να μιλησω για μενα θα μιλησω, μην αποσυντονιζεις

Senior Member
    Εντάξει απλά να ξέρεις εδώ οι ευαίσθητοι είναι πολλοί οπότε όσο μπορείς να φέρεσαι καλά καλή συνέχεια

Junior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εντάξει απλά να ξέρεις εδώ οι ευαίσθητοι είναι πολλοί οπότε όσο μπορείς να φέρεσαι καλά καλή συνέχεια
    γιατι εγω δεν ειμαι ευαισθητος; η ιδιωτικοτητα ειναι κατι που παιρνω ΠΟΛΥ στα σοβαρα, ο φιλος γραφει για την κοπελα χωρις να εχει κανενα σκοπο να την βοηθησει....οποτε μου εσκασε καμπανακι!!!!

τωρα αν υπαρξει καμια διενεξη ευαισθησιων....εδω ειστε ολοι να μου πειτε πως ειμαι λαθος

Junior Member
    .....σε αλλο θεμα νομιζα πως εγραφα, too many tabs :P

Senior Member
    Επειδή τα έγραψες ασχολήθηκα αλλιώς δε θα ασχολιομουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    Πρώτα απ' όλα, ήταν καθισμένος στο θρανίο και δεν μπορούσα να του κάνω κάτι και δεύτερον, εδώ τσίριξα και μου έκανε παρατήρηση η καθηγήτρια φαντάζεσαι να τον κλωτσούσα; Ευτυχώς δεν το επανέλαβε.
    Last edited by Gypsy Cello; 17-04-2017 at 19:25.

Senior Member
    κοινως τα σχολεια στην Ελλαδα ειναι ζουγκλα αγριανθρωπων...
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    κοινως τα σχολεια στην Ελλαδα ειναι ζουγκλα αγριανθρωπων...

Και η ειρωνία είναι ότι δεν θέλουμε παιδιά προσφύγων στα σχολεία λες και ανήκουμε σε κανένα ανωτέρο είδος και θα μας μολύνουν...Ντροπή μας...

Page 3 of 3 FirstFirst 123