το βολεμα πηγαινε ευθεως σε καποιον που ειπε οτι η μεγαλυτερη 35 θα ηταν μανα του, αλλα δεν ειπε την 35 μικροτερη κορη του, γιατι σαν σκεψη μια χαρα τον βολευε.
αυτος το καταλαβε και σχολιασε παρακατω.
εσυ που δεν το καταλαβες, ασε την μυγα....
Printable View
καθολου ετσι δεν ειναι
ο 50 60 90 ξερει πολυ καλα τι του γινεται κιε χει και 2 τσουβαλια εμπειρια στην ζωη. το κανει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.
και η 40 ομως ξερει πολυ καλα τι της γινεται. μην τρελαθουμε τωρα οτι την ξεγελσαν την παιδουλα!!!
ο 17 δεν ξερει τι του γινεται και παιρνει λαχειο. μαλλον θα καταστραφει, αλλα αν ειναι τ υχερος, μπορει να ζησει.
Οχι βρε Μαρα , εγω , ο 50χρονος , εχω ακριβως τα ιδια χομπυ που ειχα και στα 25 , μοτοσυκλεττες ,πολυ γρηγορες, αυτοκινητα , τζετ σκι ορθιο ( το αθλητικο ) , σκι βουνου , θαλασσης , κι αυτο επειδη γυμναζομαι μια ζωη ...........μονο που εχουνδιαλυθει οι παρεες , ολοι παντρευτηκαν , αλλοι χωρισαν , ασε που ειμαι πιο δυνατος σωματικα απο εναν 25χρονο, ουτε μεσες με πονανε , τιποτα , εσυ θα φανταζεσαι τον 50αρη, τον κοιλαρα , τον κλασσικο,,ε , ειμαι εξαιρεση ......δεν γνωριζω κανεναν που να γυμναζεται επι 30 χρονια .......
και καλα ο βουτσας, αλλα πριν εμφανιστει ο μακρον, γιατι δεν σχολιαζαν στην ιδια εκταση την γυναικα του τραμπ που την περναει καμια 40ρια χρονια?
επειδη ηταν μεγαλυτερος ο ανδρας, ετσι?
[QUOTE=Macgyver] Μωρε τρισευτυχισμενοι να ειναι, δεν λεω , ουτε μου πεφτει λογος , αλλα δεν ειναι αρκετα περιεργο ? να τα φτιαξω με την μανα μου .....ανατριχιαζω μονο στην σκεψη ..............να τα φτιαξωμε μια 20χρονη ? καλα θαταν , αλλα θανατριχιαζε αυτη στηνσκεψη ,.................. μεχρι 20 χρονια , το max .......του Macron μου φαινεται εντελως νοσηρο , οιδιποδειο συμπλεγμα , η ολα τα συμπλεγματα μαζι , δεν μπορω να το χωνεψω ....]
Μαγκαιβερ, χερια ψηλα! ξηγησου! :)