Macron/Brigitte ,(- 25 ΧΡ.) Βουτσας/Κοτοβου (+35 χρ) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 65
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    ....εεεεε δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο οτι υπαρχει ενα καποιο οφελος....
    Τι , συμφεροντολογια ? δεν φαινεται για τετοια περιπτωση , κι ο Μακρον τι κανει , το θυμα ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post

και με το 30 φευγα μην το συνεχιζεις. γιατι ακουγεται σαν 32-35.
    40 χρονων γυναικα που θελει να κανει παιδι, το ξερεις καλα, οτι δεν τον βρισκει σημερα τον πατερα. ετυχε και ειχε μια σχεση αγαπης και ηθελε κι ενα παιδι και το εκανε.
    ασε τις αλλες 40φευγα να κυνηγανε να παρακαλανε ανδρες που δεν τις θελουν ;) (λεμε τωρα...)

30φευγα σημαινει 38-39...
    τα 32 ειναι στην αρχη των 30s...

Γιατι νομιζεις στα 30 αν θελει να κανει η αλλη παιδι βρισκει πατερα? αφου ολοι ή ανεργοι ή αφραγκοι ειναι. Με τι εχεγγυα να παρει η αλλη το ρισκο να κανει παιδι?
    Κι οσοι εχουν λεφτα στα 30 τους θελουν να ζησουν τη ζωη τους, δεν εχουν ορεξη να κλειστουν στο σπιτι να μεγαλωνουν μωρα...

Για αυτο η κατσαβου σου λεει γεροξεμωραμενος ειναι, ας κανω ενα παιδι με ονομα βαρυ σαν ιστορια. και μονο απο τα λεφτα που θα εισπραττει το μωρο απο τα δικαιωματα των ταινιων, εχει εξασφαλισμενη τη ζωουλα του.

και ο μητσοτακης ζει στα 97 του αλλα στεκεται ορθιος με βοηθεια! μην τρελαθουμε κιολας, δεν ειναι θεμα ενεργητικοτητας αλλα ποσο σε κρατανε τα ποδια σου, ποσο αντεχει ο οργανισμος...
    η ψυχη δεν γερναει ποτε, το σωμα γερναει....
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μωρε τρισευτυχισμενοι να ειναι, δεν λεω , ουτε μου πεφτει λογος , αλλα δεν ειναι αρκετα περιεργο ? να τα φτιαξω με την μανα μου .....ανατριχιαζω μονο στην σκεψη ..............να τα φτιαξωμε μια 20χρονη ? καλα θαταν , αλλα θανατριχιαζε αυτη στηνσκεψη ,.................. μεχρι 20 χρονια , το max .......του Macron μου φαινεται εντελως νοσηρο , οιδιποδειο συμπλεγμα , η ολα τα συμπλεγματα μαζι , δεν μπορω να το χωνεψω ....

συμφωνωωωω!!!
    να σου πω οτι η περιπτωση του μακρον μου φαινεται πιο νορμαλ απο της κατσαβου παντως....

παιδια χαλαρωστε....κουβεντα κανουμε, δεν ακονιζουμε τα ξιφη μας για να λεμε οτι δεν μας πεφτει λογος. Δημοσια προσωπα ειναι, εκτιθενται σε κριτικη, τη γνωμη μας λεμε, δεν επιβαλλουμε τιποτα σε κανεναν.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    στα 90, μακαρι να ζει ο ανθρωπος και να ειναι καλα, για να περπαταει με μια καποια σταθεροτητα, θελει βοηθεια....
    ..
    Μην το λες , εδω να δεις γονιδια -πρωταθλητες , ο πατερας μου , 91 , αυθεντια στους η/υ , ειναι το χομπυ του απο τα 70 , παντα τον φωναζω αμα κολλαω καπου , τον κανεις 75 , παει καθε μερα στο γραφειο , με ταυτοκινητο του , οχι προβηματα υγειας , και η μανα μου 82 , παει στο χωριο της αυθημερον , 560 χλμ , κανει τις δουλιτσες της , και γυρναει ........πανε κι οι δυο σμαρκετ , ολα τα κανουν ........

Senior Member
    Μωρε τρισευτυχισμενοι να ειναι, δεν λεω , ουτε μου πεφτει λογος , αλλα δεν ειναι αρκετα περιεργο ? να τα φτιαξω με την μανα μου .....ανατριχιαζω μονο στην σκεψη ..............να τα φτιαξωμε μια 20χρονη ? καλα θαταν , αλλα θανατριχιαζε αυτη στηνσκεψη ,.................. μεχρι 20 χρονια , το max .......του Macron μου φαινεται εντελως νοσηρο , οιδιποδειο συμπλεγμα , η ολα τα συμπλεγματα μαζι , δεν μπορω να το χωνεψω ....
    εμ ειδες???
    σταλογια μου ερχεσαι!

αν σκεφτεις πολυ μεγαλυτερη γυναικα, λες "με την μανα μου¨, προσπαθωντας και καλα να βαλεις εναν αντικειμενικο αποφευκτικο παραγοντα.

οταν σκεφτεσαι μικρουλα για σενα, γιατι δεν λες, πως μπορεις ο αμαρτωλος να τα φιαξεις με την κορη σου η και με την εγγονη σου, ε??????

αλλα και κοντινης ηλικιας να ειναι, γιατι δεν σκεφτεσαι πως ειναι δυναντον ο αμαρτωλος να τα φιαξεις με την καημενη την αδερφουλα σου???
    ε??

να σου πω εγω.
    για τον απλουστατο λογο οτι αισθημα αιμομιξιας δεν υπαρχει αν δεν πας με ανηλικο (θεος φυλαξει), απλα προσπαθουμε να κανουμε αποκρουστικες τις επιλογες που δεν μας βολευουν και να εξωραισουμε τις επιλογες που μας βολευουν ;)

Senior Member

παιδια χαλαρωστε....κουβεντα κανουμε, δεν ακονιζουμε τα ξιφη μας για να λεμε οτι δεν μας πεφτει λογος. Δημοσια προσωπα ειναι, εκτιθενται σε κριτικη, τη γνωμη μας λεμε, δεν επιβαλλουμε τιποτα σε κανεναν.
    Γιατι, θα διαβασει το κειμενο ο Μακρον , η ο Βουτσας ? σιγα μην τσακωθουμε !!!! απλα μου φαινεται παραξενο , αλλα εγω ειμαι εγω ......

Senior Member

αλλα πες μου εσυ,
    ΓΙΑΤΙ? μπορει ενας 17 χρονος να παντρευτει με συνομηλικη η λιγα χρονια μεγαλυτερη- μικροτερη και να πουμε οτι ειναι σε θεση να κανει μια επιλογη ζωης???
    το θεμα δεν ειναι η διαφορα, αλλα το 17...
    εγω τα ιδια θα ελεγα σε καθε περιπτωση για τον 17χρονο που κανει επιλογη ζωης.
    Δεν θα κολλαγα στην ηλικια της κοπελας....

Και μια 17χρονη που παντρευοταν εναν 42χρονο, το ιδιο θα με ενοχλουσε...

Senior Member
    Γιατι, θα διαβασει το κειμενο ο Μακρον , η ο Βουτσας ? σιγα μην τσακωθουμε !!!! απλα μου φαινεται παραξενο , αλλα εγω ειμαι εγω ......
    γιατι και να τα διαβασουν, ξερεις... χεστηκαν..
    την εγκριση μας περιμεναν.
    οσο και να το ζαλιζουμε, το γεγονος παραμενει, οτι οσοι ξερουν τι θελουν , το διεκδικουν και το ζουν, δεκαρα δεν δινουν για τα σχολια των ασχετων.

Senior Member
    εγω τα ιδια θα ελεγα σε καθε περιπτωση για τον 17χρονο που κανει επιλογη ζωης.
    Δεν θα κολλαγα στην ηλικια της κοπελας....

Και μια 17χρονη που παντρευοταν εναν 42χρονο, το ιδιο θα με ενοχλουσε...
    αν παντρευτοταν 20χρονο, δεν θα σ ενοχλουσε?

Senior Member
    να σου πω εγω.
    απλα προσπαθουμε να κανουμε αποκρουστικες τις επιλογες που δεν μας βολευουν και να εξωραισουμε τις επιλογες που μας βολευουν ;)
    το βολεμα εν προκειμενω που το βλεπεις?
    δεν γνωριζομαστε, αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ειμαστε.
    Με ψευδωνυμα.
    Την αποψη μας λεμε. ανωνυμα και δημοσια.

Να ημασταν σε ενα καφενειο και να τα λεγαμε αυτα, οκ να καταλαβω οσα λες περι βολεματος....αλλα που ξερω εγω τι επιλογες εχεις κανει εσυ και με γνωμονα την κατσαβου να σε κρινω για οσα δεν γουσταρω?

ειναι σα να λες οτι χρησιμοποιουμε την κατσαβου και το μακρον για να πουμε υπογειως οσα δεν μπορουμε να πουμε ευθεως...

Μερικοι μπερδευετε το φορουμ με την αληθινη ζωη! αλλιως μιλαμε στη ζωη μας, αλλιως σε ενα ανωνυμο ψυχολογικο φορουμ, εδω επεξεργαζομαστε τις ερωτησεις που μας απασχολουν, δεν ερχομαστε με ετοιμες απαντησεις να πουλησουμε εξυπναδα σε κανεναν, εχουμε και καλυτερα πραγματα να κανουμε!

Senior Member

να σου πω εγω.
    για τον απλουστατο λογο οτι αισθημα αιμομιξιας δεν υπαρχει αν δεν πας με ανηλικο (θεος φυλαξει), απλα προσπαθουμε να κανουμε αποκρουστικες τις επιλογες που δεν μας βολευουν και να εξωραισουμε τις επιλογες που μας βολευουν ;)
    Να σου πω , παντα ειχα κοπελες με μινιμουμ 10 χρονια διαφορα , και μαξ 22 χρονια , αλλα το 35 χρονια λιγοτερο , δεν θα τοκανα ποτε, ας ηθελε η κοπελα , διοτι το κερατο θαταν προ των πυλων , αμα γινομουν 70 , κι αυτη 35 , οποτε θα το απεφευγα , ( μηνλεω και μεγαλες κουβεντες ! ) .....ετσι νομιζω ομως , αμα μεγαλοδειχνει η κοπελα , διοτι μικροδειχνω καπως , λογω πολυχρονης γυμν. , οχι καπνισμα , αντε 25 χρονια διαφορα , το 35 φαινεται εξωπραγματικο , θα υπαρχουν αγεφυρωτες διαφορες .....

Senior Member
    το βολεμα εν προκειμενω που το βλεπεις?
    δεν γνωριζομαστε, αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ειμαστε.
    Με ψευδωνυμα.
    Την αποψη μας λεμε. ανωνυμα και δημοσια.
    !
    Οχι ,Μαρα , εγω ειναι σαν την ξερω την ρεμ , τουλαχιστον τις αποψεις της , και ποτε δεν γραφει κατι χαζο ........εγω ειμαι ο Αγγελος , 55 ετων ,επιχειρηματιας , μενω Φιλοθεη ....η ρεμ , δεν ξερω .....

και σου στελνω και φωτο , αμα θες , δεν κρυβομαι αοπο κανεναν , και στην ρεμ στελνω ......τις προαλλες ειχα ανοιξει σχετικο θεμα ,περι κρυψιματος πισω απο μια οθονη , και αποδοκιμασα αυτη την συμπεριφορα ...

Senior Member
    αν παντρευτοταν 20χρονο, δεν θα σ ενοχλουσε?
    Θα με ενοχλουσε το ιδιο, ας ηταν και δυο 17χρονα...
    το εχω γραψει και αλλου...
    ειμαι κατα των γαμων σε τετοιες ηλικιες!
    (ειμαι και κατα της προωρης σεξουαλικοποιησης των εφηβων - καποιοι μπορει να με πουν συντηρητικη αλλα δεν με νοιαζει. )

αποψη μου εννοειται... για μενα μιλαω και τι τοποθετηση εγω εχω. Δε σημαινει οτι ο κοσμος εξαρταται απο τις αντιληψεις μου ουτε εχω την απαιτηση κανεις να κανει ό,τι πιστευω εγω...σιγα...απλα λεω τι με ενοχλει, δεν μου αρεσει.
    Η αποψη μου ειναι οτι καθε ηλικια εχει τα δικα της καλα! δε γινεται το 15χρονο να ζει οπως ο 25χρονος ουτε ο 85χρονος να κανει τη ζωη που κανει ο 50χρονος.

Senior Member
    Να σου πω , παντα ειχα κοπελες με μινιμουμ 10 χρονια διαφορα , και μαξ 22 χρονια , αλλα το 35 χρονια λιγοτερο , δεν θα τοκανα ποτε, ας ηθελε η κοπελα , διοτι το κερατο θαταν προ των πυλων , αμα γινομουν 70 , κι αυτη 35 , οποτε θα το απεφευγα , ( μηνλεω και μεγαλες κουβεντες ! ) .....ετσι νομιζω ομως , αμα μεγαλοδειχνει η κοπελα , διοτι μικροδειχνω καπως , λογω πολυχρονης γυμν. , οχι καπνισμα , αντε 25 χρονια διαφορα , το 35 φαινεται εξωπραγματικο , θα υπαρχουν αγεφυρωτες διαφορες .....
    θα ελεγα "ουτε κι εγω", αλλα δεν θελω να το ξεστομισω, γιατι οτι απευχεσαι, το λουζεσαι, πολυ συχνα, και λεω να το αποφυγω...
    και να θελω 35 χρονια μικροτερο, δεν βγαινουν τα χρονια. για μεγαλυτερο δεν το συζηταω γιατι θα ηταν μακαριτης και δεν μου ταιριαοζυν και οι μεγαλυτεροι :p

ΤΩΡΑ λες οτι δεν το θελεις. στην ηλικια του βουτσα, δεν ξερουμε τι θα ελεγες. εκει ειναι το θεμα!

Senior Member
    αντε 25 χρονια διαφορα , το 35 φαινεται εξωπραγματικο , θα υπαρχουν αγεφυρωτες διαφορες .....
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!! ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΜΕ!!!!

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast