Results 1 to 15 of 65
-
08-05-2017, 14:24 #1
Macron/Brigitte ,(- 25 ΧΡ.) Βουτσας/Κοτοβου (+35 χρ)
Αυτες οι σχεσεις σας φαινονται φυσιλογικες ? με τις μεγαλες διαφορες ηλικιας .......
εμενα καθολου , μου φαινονται οτι εχουνκατι το νοσηρο .....
- 08-05-2017, 14:54 #2
οι σχεσεις κρινονται εκ του αποτελεσματος κατ εμε.
δλδ μια γενικη συζητηση δεν ξερω ποσο νοημα εχει.
αν ειναι αρμονικη και οπως την θελουν η συμβιωση και ικανοποιει και τις δυο πλευρες σε ολα τα θεματα, δεν μας πεφτει λογος.
πχ, συναισθημα, κοινος χρονος, σεξ.
αν με τα 15 και τα 25 χρονια ο ενας θελει ολη μερα σεξ κι τον αλλον δεν τον ενδιαφερει, προφανως υπαρχει δυσαρμονια, η αν ο ενας θελει να χιοροπηδαει ολη εμρα κι ο αλλος μονο να αραζει, αλλα αν εχουν κοινη επιθυμια, γιατι οχι? (παντως, αλλο 10 αλλο 15 κι αλλο 25 χρονια. να τα λεμε κι αυτα..)
κι αυτοι με τις σχεσεις με "διαφορα" ειχαν και σχεσεις χωρις διαφορα , αλλα βρηκαν την ευτυχια στην τωρινη.
ας ειναι ευτυχισμενα τα παιδια :p
08-05-2017, 15:05 #3
εμενα μου φαινονται αρρωστημενες! χωρις να υποτιμω ουτε τη μια ουτε την αλλη πλευρα.
Και δε μιλαμε για μεγαλη διαφορα αλλα για τεραστια! χασμα κυριολεκτικα.
Δεν μπορω να χωνεψω οτι το 17χρονο συμβιβαστηκε και εζησε ως τα 39 του με μια 25 χρονια μεγαλυτερη, οσο καλη/ομορφη/ενδιαφερουσα/υποστηρικτικη κι αν ειναι. Ειναι θεμα λογικης καθαρα...Δεν ειναι μονο το σεξουαλικο, πες οτι οκ το βρισκει και αλλου. Το να εισαι τοσα χρονια με καποιον/α δεν οφειλεται μονο στο σεξ. Η καθημερινοτητα? συντροφικοτητα? το μοιρασμα? δεν ξερω, κατι δεν μου παει καλα...πως ειναι δυνατο ενα ατομο, με ερωτηματα, που ψαχνεται - φυσιολογικα λογω ηλικιας - να μεινει σε τετοια σχεση με ενα ατομο υποτιθεται κατασταλαγμενο και συμβιβασμενο, που εχει βρει τις απαντησεις του.
Τωρα για το βουτσα και την κοτοβου νταξ δεν εχω λογια...
παιδι στα 85? κανεις παιδι οταν ξερεις οτι θα μεγαλωσει χωρις πατερα? διαβαζα καπου οτι στην Ισπανια πηραν τα διδυμα απο μια γυναικα που τα εκανε με εξωσωματικη στα 64!!!!!
να καταληξουμε στο οτι για τα λεφτα τα κανουν ολα? οσο ισοπεδωτικο κι αν ακουγεται?
ο ενας εγινε προεδρος στα 39 του με την πλατη της βιομηχανου 65αρας και η αλλη εκανε παιδι και απεκτησε μεριδιο στη φημη, την υστεροφημια και την περιουσια του βουτσα...Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
08-05-2017, 15:39 #4
νομιζω οτι τον καθενα που διαφωνει, "κατι" τον ενοχλει, αλλα ειτε δεν μπορει να εντοπισει αυτο το "κατι", ειτε το βρισκει αναρμοστο να το πει και προσπαθει να βρει κατι αλλο που να το παρουσιασει ως "αντικειμενικο".
δεν ξερω αν το 17χρονο ειναι ο μακρον, δεν ξερω καθολου το στορι.
ξερω μονο πως η γυναικα του ειναι κατα πολυ μεγαλυτερη.
αν την εχει απο τα 17, δεν μιλαμε για διαφορα ηλικιας, αλλα για ενα ΠΑΙΔΙ που αποφασισε για ολη του την ζωη.
αν μιλαμε για ενηλικες που κανουν επιλογες ζωης οπως η κοτοβου (αν το λεω σωστα το ονομα), εγω δεν πειθομαι οτι το εκανε για την φημη.
πιστευω οτι το εκανε γιατι ηθελε να ειναι με τον βουτσα και ο βουτσας το εκανε γιατι η γυναικα του ηθελε τρομερα ενα παιδι.
ε, πες οτι το παιδι αντι για μπαμπα εχει παππου. λιγα παιδια μεγαλωνουν με παπουδες επειδη τα παρατανε οι γονεις , η δουλευουν στην γερμανια?
εδω αλλες κανουν παιδι χωρις καν πατερα, κι αλλες χωριζουν και τα παιδια μεγαλωνουν χωρις πατερα κι εκει ειναι ολα καλα. ο υπερηλικας πατερας μας πειραξε?
ΔΕΝ μας πειραξε αυτο.
μας πειραξε οτι μας μπηκαν στο ματι που δεν ακολουθησαν την πεπατημενη και δεν ξερουμε απο που να πιαστουμε.
αν η κοτοβου ηταν ανυπαντρη μητερα, θα της στελναμε τα γαλατα του μωρου και μετρητα τωρα.
επειδη το εκανε με τον βουτσα, δεν ξερει ποιος να την πρωτοβρισει.
ε. δεν ειναι ολοι στερημενοι για να παντρευονται για τα λεφτα, ας μην παει παντα εκει το μυαλο μας.
08-05-2017, 15:59 #5
Eγώ πιστεύω ότι γίνεται να υπάρχει έλξη πέρα από το συμφέρον, τώρα δεν ξέρω αν είναι νοσηρό, με την έννοια ότι θέλω ένα μεγαλύτερο πχ για να καλύψω τον πατέρα που δεν είχα ποτε ξέρω γω ή για να νιώθω ασφάλεια ή γιατί ο μικρότερος έχει αθωότητα που δεν έχω εγώ , τον χειρίζομαι κλπ....(εντάξει τώρα θέμα εμφάνισης, θέλω το τεκνό, την πιτσιρίκα, την γριά κότα και τους γκρίζους κροτάφους το βάζω στα γούστα...)αλλά με αυτή την έννοια όλοι νοσηροί είμαστε κάπου , καλύπτουμε ανάγκες και κενά κλπ από την άλλη μπορεί να μην είναι έτσι, μπορεί να μην είναι και νοσηρό και απλά να θες το είναι του άλλου, τώρα αν ταιριάζεις (γιατί είναι κομματάκι δύσκολο σαν ζωή, δραστηριότητες , μυαλό κλπ) οκ βίον ανθόσπαρτον.......
08-05-2017, 16:16 #6
η ανυπαντρη μητερα εκανε μια επιλογη να μεγαλωσει ενα μωρο ΜΟΝΗ σε μια σκληρη κοινωνια! για αυτο θα τη στηριζαμε οπως μπορουσαμε...δεν ειμαστε ακομα αγγλια που ολες απο τα 20 κανουν παιδι εκτος γαμου, και το φορτωνουν στους γονεις, για να γλεντανε με τα λεφτα του επιδοματος.
Η κοτοβου στα 30φευγα της επελεξε εναν αντρα 50 χρονια μεγαλυτερο της για να γινει ο πατερας του παιδιου της, ο οποιος αναντιρρητα εχει λεφτα να την ταιζει αυτην και το παιδι για ολη τους τη ζωη.
Να ηταν 20-25 χρονια μεγαλυτερος να το καταλαβω...να γινει ο αλλος πατερας στα 60 και στα 65 του. Αλλα στα 87 που ειναι ο Βουτσας με τη κοτοβου στα 30φευγα, ε οχι ρε παιδια....θα κανει το μωρο τα πρωτα του βηματα και η κοτοβου θα κραταει με το ενα χερι το παιδι και με το αλλο χερι τον παππου με τη μαγκουρα....Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
08-05-2017, 16:24 #7
Ο καθένας οτι μπορεί να υποστηρίξει.
Εγώ ξέρω οτι πανω απο 10 χρόνια διάφορα δύσκολα να εκανα σχέση. Αν είναι 10 χρόνια μικρότερη γιατί μεγαλύτερη δεν θα μπορουσα να το υποστηριξω.
Απο κει κ πέρα σίγουρα σαν εικόνα ξενίζει.Πιστεύω όμως αν υπάρχει πραγματικός έρωτας τα καλύπτει όλα.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
08-05-2017, 16:30 #8
η γυναικα ειναι 40 φευγα και οχι 30φευγα...
οποτε προφανως ειχε και η ιδια δυσκολια για το παιδι, ποσο μαλλον με εναν τοσο ηλικιωμενο συντροφο.
εμενα μου εχει δωσει την εντυπωση καλλιεργημενης κοπελας κι οχι μπιμπο που βρηκε τον παππου να του τα μασηξει.
αν δεν το ξερεις ηταν παντρεμενη απο πολυ μικρη με τον εφηβικο της ερωτα, εναν ηθοποιο που πεθανε πριν μερικα χρονια και χωρις να μπορεσουν να κανουν παιδι μαζι...
με τον βουτσα λεει και την πιστευω οτι αγαπησε.
ειναι αποκατεστημενη επαγγελματικα και με σοβαρες / ποιοπτικες επιλογες, με παιδικο θεατρο και αγωνα πολλων χρονων και πολυ γνωστη στον χωρο. δεν ειναι η αγνωστη 20ρα που πεταξε το μπουτι εξω και βρηκε τον βουτσα να την προωθησει. εμενα με πειθει, αν και δεν με ρωτησαν, ουτε και κανεναν αλλον.
οσο εμεις κουτσομπολευαμε, εκεινοι ζουσαν οπως γουσταραν και τους βγαζω το καπελο.
κι εγω το ιδιο θα εκανα στην θεση τους ;)
08-05-2017, 16:40 #9
30φευγα ειναι, το 1977 εχει γεννηθει!
θα σου βαλω λινκς.....
http://www.tlife.gr/news/75/news-kws...pi-mia/0-71072
κοιτα εδω....ηταν 15 ετων το 1992....http://www.zougla.gr/lifestyle/artic...n-kosta-voutsaDream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
08-05-2017, 16:45 #10
αν δεν με απατουν τα φτωχα μαθηματικα μου απο το 77 περασαν 40 χρονια :)
και μικρη δεν την λες, και κουκλαρα δεν την λες.
για τα υπολοιπα δεν ειδα σχολιασμο.
η γυναικα ειχε πεσει στην μαυρη καταθλιψη χανοντας τον ανδρα της και βρηκε εναν ανθρωπο να επικοινωνησει και τελικα τον ερωτευτηκε κιολας.
08-05-2017, 16:54 #11
βρε ρεμεντυ μου δε μετραμε κουκια... τι 30φευγα τι 40... στο κατω κατω της γραφης φετος τα κλεινει τα 40...
οκ στα δικα μου ματια φαινεται μεγαλυτερη...
οταν εχεις καταθλιψη δεν αποφασιζεις να κανεις ενα παιδι και να επωμιστεις ολες τις υποχρεωσεις που αυτο συνεπαγεται με εναν συντροφο που αυριο-μεθαυριο χρειαζεται και ο ιδιος βοηθεια και στηριξη...
δεν ειναι με εναν αντρα καλοστεκουμενο, 60 εστω 70 ετων καλοδιατηρημενος και υγιης, να πεις οτι ειναι συντροφος, ανταποκρινεται.
Ουτε ατομο με ειδικες αναγκες ειναι, ας πουμε ενας νεος ανθρωπος σε αναπηρικο καροτσακι. Εναν ερωτα με εναν τετοιο ανθρωπο θα τον καταλαβαινα απολυτα!! γιατι η τεχνολογια εχει προχωρησει τοσο πολυ που ακομη και τα ατομα σε καροτσακια εχουν ποιοτητα ζωης..
Στα 85+ που ειναι ο βουτσας, οσο καλοστεκουμενος και να ειναι, οσο υγιης, υπαρχουν προβληματα τα οποια λογω ηλικιας ειναι αναποφευκτα...Τι ποιοτητα ζωης να εχει? τι ζωη θα μοιραστουν μαζι? θα τρεχει ο βουτσας στο γρασιδι με το μωρο και θα φοβουνται ολοι μηπως φυγει κανενα κοκαλο απο την οστεοπορωση...θα παει το μικρο νηπιαγωγειο-φανταζεσαι το βουτσα να πηγαινει στο νηπιο μαζι με τους αλλους γονεις? στα 90, μακαρι να ζει ο ανθρωπος και να ειναι καλα, για να περπαταει με μια καποια σταθεροτητα, θελει βοηθεια....
Να κανω μια προσπαθεια να καταλαβω τα περι καλλιεργειας και δουλειας και παιδειας θεατρικης! και τα σεβομαι! αλλα το οτι μια γυναικα στα 30φευγα της κανει παιδι με εναν διασημο στα 80φευγα του, οση καλη διαθεση και να εχω, δεν χωνευεται ευκολα...Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
08-05-2017, 17:01 #12
εγω η εσυ?
καμια απο τις δυο.
ΕΚΕΙΝΗ το αποφασισε.
και προφανως την ειχε ξεπερασει την θλιψη της οτα αποφασσισε για παιδι (δεν ξερω αν ειχε διεγνωσμενη καταθλιψη).
κοιτα, ο βουτσας απο ενεργητικοτητα και δυναμισμο σε βαζει κατω κι εσενα κι εμενα. γι αυτο ειμαι σιγουρη.
δουλευει σαν σκυλι στην ηλικια που ειναι και εχει διαθεση για ζωη και δημιουργια.
το ερωτημα ειναι ποσο θα ζησει, κι οχι ποση ενεργητικοτητα εχει.
προφανως οχι ΠΑΡΑ πολλα χρονια, δυστυχως.
αλλα οπως σου ειπα, τα ειδε και με τον ¨νεο΄η γυναικα, που της πεθανε και ουτε παιδι εκανε και με τον ¨γερο¨ζει ζωη χαρισαμενη και χαιρεται το παιδακι της. μωρε καλα εκανε αφου αυτο ηθελεεεε!!
και με το 30 φευγα μην το συνεχιζεις. γιατι ακουγεται σαν 32-35.
40 χρονων γυναικα που θελει να κανει παιδι, το ξερεις καλα, οτι δεν τον βρισκει σημερα τον πατερα. ετυχε και ειχε μια σχεση αγαπης και ηθελε κι ενα παιδι και το εκανε.
ασε τις αλλες 40φευγα να κυνηγανε να παρακαλανε ανδρες που δεν τις θελουν ;) (λεμε τωρα...)
08-05-2017, 17:03 #13
ναι το 17χρονο ειναι ο μακρον! και ειναι μαζι απο τα 17 του αυτος, αυτη απο τα 42...
ε ναι αυτο ειναι το θεμα... μπορει ενα παιδι στα 17 του να αποφασισει οτι θελει να ζησει τη ζωη του διπλα σε μια 25χρονια μεγαλυτερη??
μπορει βεβαια να προεκυψαν στην πορεια τα τοσα χρονια...αυτο μου φαινεται πιο λογικο.
δηλαδη να ξεκινησαν για το σεξ, αυτος στα 17 οταν αρχιζει τα σεξουαλικα του, αυτη στα 42 περναει κριση ηλικιας....εζησαν το πακετο αυτο, και μετα προφανως και τα βρηκαν σε αλλα επιπεδα. Αλλα απο τη στιγμη που αυτη ειχε ενεργο ρολο στην εκστρατεια της και τα παιδια της δουλευουν στα προτζεκτ του μακρον....εεεεε δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο οτι υπαρχει ενα καποιο οφελος....Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
08-05-2017, 17:04 #14
Μωρε τρισευτυχισμενοι να ειναι, δεν λεω , ουτε μου πεφτει λογος , αλλα δεν ειναι αρκετα περιεργο ? να τα φτιαξω με την μανα μου .....ανατριχιαζω μονο στην σκεψη ..............να τα φτιαξωμε μια 20χρονη ? καλα θαταν , αλλα θανατριχιαζε αυτη στηνσκεψη ,.................. μεχρι 20 χρονια , το max .......του Macron μου φαινεται εντελως νοσηρο , οιδιποδειο συμπλεγμα , η ολα τα συμπλεγματα μαζι , δεν μπορω να το χωνεψω ....
08-05-2017, 17:05 #15
αυτοι μπορει να συναντηθηκαν για οποιονδηποτε λογο και στην πορεια να τα βρηκαν,
αλλα πες μου εσυ,
ΓΙΑΤΙ? μπορει ενας 17 χρονος να παντρευτει με συνομηλικη η λιγα χρονια μεγαλυτερη- μικροτερη και να πουμε οτι ειναι σε θεση να κανει μια επιλογη ζωης???
το θεμα δεν ειναι η διαφορα, αλλα το 17...
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....