Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Printable View
Ρε guys μια ερωτηση.. αφου μου λετε να το παω στην αρχη φιλικα.. θα την κερασω οταν βγουμε ή οχι ?
παλια το εκανα συχνα αυτο να βγαινω ραντεβου τωρα οχι δεν εδωσα και τοση σημασια στο πρωτο ραντεβου αλλα οταν το πραγμα προχωρησε και αρχισα να μιλαω με καπια για μηνες εκει αρχισε να με απασχολει
γι αυτο ενας γνωστος μου με ελεγε προβληματισμενο απροβληματιστο νομιζω οτι αυτο μου παει....
δλδ αν το πρωτο ραντεβου ειναι φιλικο, εναι κακο να κερασεις?δεν ειναι προταση γαμου ο καφες.
ειναι μιζερο να πληρωνει ο καθενας τα δικα του σαν ολλανδοι τουριστες.
κι αυτη να πληρωσει ειναι οκ, αλλα καλυτερα κανε την κινηση.
κερασε κι αν κανει οτι επιμενει να δωσει τα δικα της πες της "ασε, πληρωνεις αλλη φορα" να καβατζωσεις και συνεχεια ;)
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλακεία από το να πληρώνει ο καθένας τα δικά του. Δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό, ούτε καν μεταξύ φίλων. Δηλαδή αν βγείτε για φαγητό θα μετρήσετε και τι έφαγε ο καθένας;
Καλό είναι να προτείνεις να κεράσεις. Επίσης καλό είναι να προτείνει κι εκείνη και να μην θεωρήσει δεδομένο οτι το κέρασμα είναι δικό σου. Η διαφωνία στο συγκεκριμένο είναι μια καλή ευκαιρία για ένα δεύτερο ραντεβού όπως λέει κ η Remedy.
να την κερασεις ναι! σημαινει πολλα ένα κερασμα οσο μικρο και ναναι ακομα και ενας καφες. μην της πεις την επομενη φορα εσυ. δεν κερνας για να κεραστεις καποια άλλη φορα, το κανεις γιατι γουστάρεις και αν σε ενδιαφερει το προσωπο γουστάρεις διπλα.
τωρα αν αυτή επιμενει για ρεφενε μην το κανεις και μεγαλο θεμα επεμενε ως ένα σημειο πολλες γυναικες δεν τις αρεσει να τις κερνανε για διαφορους λογους
Δεν θα φανει ομως περιεργο? Δεν την εχω ξαναδει ποτε και θα παω να την κερασω ? Ειναι καπως
το να της αποδειξεις οτι σε ενδιαφερει εμενα αυτο δε μου λεει τιποτα μου φαινεται θαμα τυχης αν ενδιαφερθει η οχι πως μπορεις να προβλεψεις το τι θα γινει? εγω θα ενδιαφερομουν μονο αν το πραγμα προχωρουσε αλλιως δε θα χα ορεξη για πολα πολα μπορει να αγνοω την επιφανεια αλλα εμενα με ενδιαφερει το βαθος.
Ωραιες οι απαντησεις σας
μολισ δει τι κουβαλασ παντα μαζι σου ειτε κοιμασαι ειτε εισαι ξυπνιοσ θα ξεχασει τισ βλακειεσ που θα πεισ
αμα παρεισ ασχημη γυνη θα ειναι σαν να σου επεβαλαν ποινη αν παρεισ ομορφη γυναικα θα την εχεισ κοινη με αλλουσ δεκα ετσι λεγαν οι αρχαιοι
Βλέπω λοιπόν ότι ξαναρερχεσται στα λόγια μου.έχουμε γεμίσει goldiggers.ποτέ δεν πληρώνεις ως άντρας στο πρώτο ραντεβού..συνήθως η κοπέλα πρέπει να πληρώσει για να δείξει την ταπεινότητα της αλλά και την σημαντικότητα που δίνει στο ενδιαφέρον σου..αν δεν σου κάνει σεξ στο πρώτο ραντεβού απλά δεν ξαναβγαινεις και προειδοποιεις και όλους τους φίλους σου για το τι Κουμάσι είναι ώστε να μη βγει κανένας μαζί της από την παρέα και φάει το χρόνο του.αν δεν πληρωσει απλα τρέξε.έχω εμπειρία και ξέρω.το ίδιο και για το σεξ..
Πολλές κοπέλες που δεν θέλουν να πληρώνουν το έχουν βρει σύστημα να βγαίνουν ανέξοδα πρώτα ραντεβού στην υγεία των ηλιθίων.Η γυναίκα πρέπει να είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να κερδίσει το ενδιαφέρον σου.πλήρως υποταγμένη στην αντρική σου ανωτερότητα στην οποία αν εινα τυχερή θα την αφήσεις να πάρει μέρος.να πάρει μια καλή γεύση που λέμε..άλλο θέμα τώρα.αν έχεις γνωριστεί κάπου ξανά μαζί της απλα δεν βγαίνεις ραντεβού έξω μαζι της αλλα της προτείνεις να πάτε στο σπίτι κατευθείαν για σεξ.αν δεν κάτσει πιθανότατα να έχει γκόμενο και παίζει και με εσένα.παιζει σε διπλό ταμπλο που λέμε.όσες γυναίκες δεν κάθονται γρήγορα και εύκολα μάλλον έχουν κάποιον άλλο από πίσω και παίζουν με εσενα.αυτή την άποψη έχουν αποκτήσει και φίλοι μου με την μέχρι τώρα εμπειρία τους.όποτε μακριά οποια σε κανει να περιμένεις.σημαίνει ότι παιζει και δεν ψάχνει κάτι σοβαρό μαζι σου