Ραντεβου - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 73
    Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Επίσης μεγάλωσε το εργαλείο σου κατά είκοσι πόντους κ θα ξεχάσει ότι βλακεία θα πεις
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Member
    Ρε guys μια ερωτηση.. αφου μου λετε να το παω στην αρχη φιλικα.. θα την κερασω οταν βγουμε ή οχι ?

Banned
    παλια το εκανα συχνα αυτο να βγαινω ραντεβου τωρα οχι δεν εδωσα και τοση σημασια στο πρωτο ραντεβου αλλα οταν το πραγμα προχωρησε και αρχισα να μιλαω με καπια για μηνες εκει αρχισε να με απασχολει
    γι αυτο ενας γνωστος μου με ελεγε προβληματισμενο απροβληματιστο νομιζω οτι αυτο μου παει....

Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    παλια το εκανα συχνα αυτο να βγαινω ραντεβου τωρα οχι δεν εδωσα και τοση σημασια στο πρωτο ραντεβου αλλα οταν το πραγμα προχωρησε και αρχισα να μιλαω με καπια για μηνες εκει αρχισε να με απασχολει
    γι αυτο ενας γνωστος μου με ελεγε προβληματισμενο απροβληματιστο νομιζω οτι αυτο μου παει....
    Οποτε οχι ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bak View Post
    Οποτε οχι ?
    δλδ αν το πρωτο ραντεβου ειναι φιλικο, εναι κακο να κερασεις?δεν ειναι προταση γαμου ο καφες.
    ειναι μιζερο να πληρωνει ο καθενας τα δικα του σαν ολλανδοι τουριστες.
    κι αυτη να πληρωσει ειναι οκ, αλλα καλυτερα κανε την κινηση.

κερασε κι αν κανει οτι επιμενει να δωσει τα δικα της πες της "ασε, πληρωνεις αλλη φορα" να καβατζωσεις και συνεχεια ;)

Senior Member
    Δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλακεία από το να πληρώνει ο καθένας τα δικά του. Δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό, ούτε καν μεταξύ φίλων. Δηλαδή αν βγείτε για φαγητό θα μετρήσετε και τι έφαγε ο καθένας;

Καλό είναι να προτείνεις να κεράσεις. Επίσης καλό είναι να προτείνει κι εκείνη και να μην θεωρήσει δεδομένο οτι το κέρασμα είναι δικό σου. Η διαφωνία στο συγκεκριμένο είναι μια καλή ευκαιρία για ένα δεύτερο ραντεβού όπως λέει κ η Remedy.

Senior Member
    Ρε guys μια ερωτηση.. αφου μου λετε να το παω στην αρχη φιλικα.. θα την κερασω οταν βγουμε ή οχι ?
    να την κερασεις ναι! σημαινει πολλα ένα κερασμα οσο μικρο και ναναι ακομα και ενας καφες. μην της πεις την επομενη φορα εσυ. δεν κερνας για να κεραστεις καποια άλλη φορα, το κανεις γιατι γουστάρεις και αν σε ενδιαφερει το προσωπο γουστάρεις διπλα.

τωρα αν αυτή επιμενει για ρεφενε μην το κανεις και μεγαλο θεμα επεμενε ως ένα σημειο πολλες γυναικες δεν τις αρεσει να τις κερνανε για διαφορους λογους

Member
    Δεν θα φανει ομως περιεργο? Δεν την εχω ξαναδει ποτε και θα παω να την κερασω ? Ειναι καπως

Senior Member
    Δεν θα φανει ομως περιεργο? Δεν την εχω ξαναδει ποτε και θα παω να την κερασω ? Ειναι καπως
    οχι ρε συ, γιατι να φανει περιεργο?
    δεν εχει τυχει να κερασεις ποτε φιλο? πρεπει να ενδιαφερεται γκομενικα κανεις για να κερασει?

Banned
    το να της αποδειξεις οτι σε ενδιαφερει εμενα αυτο δε μου λεει τιποτα μου φαινεται θαμα τυχης αν ενδιαφερθει η οχι πως μπορεις να προβλεψεις το τι θα γινει? εγω θα ενδιαφερομουν μονο αν το πραγμα προχωρουσε αλλιως δε θα χα ορεξη για πολα πολα μπορει να αγνοω την επιφανεια αλλα εμενα με ενδιαφερει το βαθος.

Member
    Ωραιες οι απαντησεις σας

Senior Member
    μολισ δει τι κουβαλασ παντα μαζι σου ειτε κοιμασαι ειτε εισαι ξυπνιοσ θα ξεχασει τισ βλακειεσ που θα πεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    αμα παρεισ ασχημη γυνη θα ειναι σαν να σου επεβαλαν ποινη αν παρεισ ομορφη γυναικα θα την εχεισ κοινη με αλλουσ δεκα ετσι λεγαν οι αρχαιοι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Βλέπω λοιπόν ότι ξαναρερχεσται στα λόγια μου.έχουμε γεμίσει goldiggers.ποτέ δεν πληρώνεις ως άντρας στο πρώτο ραντεβού..συνήθως η κοπέλα πρέπει να πληρώσει για να δείξει την ταπεινότητα της αλλά και την σημαντικότητα που δίνει στο ενδιαφέρον σου..αν δεν σου κάνει σεξ στο πρώτο ραντεβού απλά δεν ξαναβγαινεις και προειδοποιεις και όλους τους φίλους σου για το τι Κουμάσι είναι ώστε να μη βγει κανένας μαζί της από την παρέα και φάει το χρόνο του.αν δεν πληρωσει απλα τρέξε.έχω εμπειρία και ξέρω.το ίδιο και για το σεξ..

Senior Member
    Πολλές κοπέλες που δεν θέλουν να πληρώνουν το έχουν βρει σύστημα να βγαίνουν ανέξοδα πρώτα ραντεβού στην υγεία των ηλιθίων.Η γυναίκα πρέπει να είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να κερδίσει το ενδιαφέρον σου.πλήρως υποταγμένη στην αντρική σου ανωτερότητα στην οποία αν εινα τυχερή θα την αφήσεις να πάρει μέρος.να πάρει μια καλή γεύση που λέμε..άλλο θέμα τώρα.αν έχεις γνωριστεί κάπου ξανά μαζί της απλα δεν βγαίνεις ραντεβού έξω μαζι της αλλα της προτείνεις να πάτε στο σπίτι κατευθείαν για σεξ.αν δεν κάτσει πιθανότατα να έχει γκόμενο και παίζει και με εσένα.παιζει σε διπλό ταμπλο που λέμε.όσες γυναίκες δεν κάθονται γρήγορα και εύκολα μάλλον έχουν κάποιον άλλο από πίσω και παίζουν με εσενα.αυτή την άποψη έχουν αποκτήσει και φίλοι μου με την μέχρι τώρα εμπειρία τους.όποτε μακριά οποια σε κανει να περιμένεις.σημαίνει ότι παιζει και δεν ψάχνει κάτι σοβαρό μαζι σου

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast