Τον καρκίνο τον βάζεις με την σχιζοφρένεια και την ψύχωση το ίδιο ????? κλαψ σνιφ
Printable View
Ενα παραδειγμα ασχετο εδωσα....
Ο καρκίνος δεν είναι ίδιος με την σχιζοφρένεια και την ψύχωση σε καμία περίπτωση είναι χειρότερος γιατί με το καρκίνο πεθαίνεις ενώ αν έχεις σχιζοφρένεια ζεις ρυθμισμένος με χάπια δεν είναι το ίδιο μην με στενοχωρείς γιατί εγώ έχω ψύχωση και δεν θέλω να αισθάνομαι άσχημα
Εγω τη γνωμη μου ειπα ισα ισα επρεπε να το βλεπεις οτι εισαι πολυ δυνατη που παλευεις με κατι τετοιο, δεν φταιω εγω αν το παιρνεις αρνητικα. Εγω ειπα, η σχιζοφρενεια ειναι θανατος της ψυχης και εγω ειμαι ηρωας ετσι το νιωθω σε συνδυασμο και με το στιγμα και τις λιγοτερες δυνατοτητες που μας δινονται σαν ανθρωποι!
Ναι δελφινακι μου οποίος προσπάθησε πραγματικά κάτι έπαθε είναι τιμή σου αρκεί να φέρεσαι καλά στη ζωή σου κι είναι τιμή σου
Γιατι , η κτθλψη παει πισω ? 30.000 αυτοκτονουν στις ΗΠΑ καθε χρονο , και οταν ειχα φουλ κτθλψη , το 11-12-12-14 , προτιιμουσα να μουρθη μια αρρωστια να πεθανω ( δεν θαυτοκτονουσα για κανεναν λογο ) , δεν αντεχα ( ετσι νομιζα ) , τωρα ειναι ανεκτη , ....................κτθλψη = θανατος , ζομποποιηση .....δεν την ξερω την σχιζοφρενεια .......για να την αξιολογησω ........
Έτσι είναι μακ δίκιο έχεις
ρε παιδια απτο τι διαβασα τα μηνυματα εσεις το πηγατε στα δυο ακρα η κολοφαρδος και χαζος η πανεξυπνος και γκαντεμης,
μεση οδο δεν υπαρχει??τωρα θα μου πειτε αυτο ηταν το νημα απτην αρχη οκ αλλα δεν το φανταστηκα και τοσο στα ακρα.
αν ηταν να διαλεξω ενα απτα δυο οποσδηποτε θα διαλεγα την εξυπναδα διοτι ενας ανθρωπος οσο και να στριμωχτη σε μια κατασταση... εκτος απο θεματα υγειας.θα βρει το τροπο να ξεφυγη-θα βρει τη λυση.ενω αν εχεις χαζομαρα και δεκα ευκαιριες να σου τυχουν δεν θα σκεφτης να αρπαξεις καμια απτης δεκα.και μετα θα καθεσε να κλαις τη μοιρα σου γιατι εισαι ατυχος.
υ.γ
δεν ξερω αν εγινα κατανοητος
Kατανοητος εγινες, διαλεξες την τυχη , αλλα και σαν τυχερος , δεν μπορεις νασαι συνεχεια , οποτε καπου πρεπει να σου κοβει και καπως , για μενα δεν αρκει η τυχη ........σε θεματα υγειας , για major ασθενειες , εννοειται οτι παιζει ρολο η τυχη .......αμα αυτος ο ανθρωπος που περγραφεις αρπαξει καμμια απο τις ευκαιριες , δεν ειναι τυχερος μονο , για την ευκαρια που του παρουσιαστηκε , αλλα κι εξυπνος να την εκμετσλλευτη ......
Εγω νομιζω οτι επελεξε το εξυπνος. Εγω συνεχιζω να επιλεγω το τυχερος γιατι αν εισαι τυχερος ολα σου πανε καλα αυτοματα ασχετα με το ποσο εξυπνος εισαι.
Αστα να πανε. Βαλε και το στιγμα μεσα και τις παρενεργειες απο τα φαρμακα.