καλυτερα τυχερος παρα εξυπνος ? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 45 of 45
    Senior Member
    Quote Originally Posted by απογοητευμένη View Post
    Για συγκρινε ομως εναν που ειναι ανεργος με εναν που ξοδευει 2000 τη νυχτα οπως ειπες. Αυτοι δεν εχουν διαφορα τυχης; Και επιπλεον ενα πιο απλο παραδειγμα, εναν που εχει την υγεια του με εναν που εχει καρκινο η σχιζοφρενεια το ιδιο ειναι; Και δεν ειναι σπανια φαινομενα αυτα, ειναι καθημερινα....
    Τον καρκίνο τον βάζεις με την σχιζοφρένεια και την ψύχωση το ίδιο ????? κλαψ σνιφ

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Τον καρκίνο τον βάζεις με την σχιζοφρένεια και την ψύχωση το ίδιο ????? κλαψ σνιφ
    Δυστυχως δελφινι αν μπορουσαμε να παρομοιασουμε την σχιζοφρενεια με μια σωματικη ασθενεια αυτη θα ηταν καρκινος, γιατι οπως πεθαινει το σωμα με τον καρκινο, ετσι πεθαινει και η ψυχη με τη σχιζοφρενεια! Εγω ετσι νιωθω!

Miliva21
    Guest
    Ενα παραδειγμα ασχετο εδωσα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ενα παραδειγμα ασχετο εδωσα....
    Πανω σε οτι λες σχολιαζω.. δεν βρισκω το λογο να μιλαω μονη μου..

Senior Member
    Δυστυχως δελφινι αν μπορουσαμε να παρομοιασουμε την σχιζοφρενεια με μια σωματικη ασθενεια αυτη θα ηταν καρκινος, γιατι οπως πεθαινει το σωμα με τον καρκινο, ετσι πεθαινει και η ψυχη με τη σχιζοφρενεια! Εγω ετσι νιωθω!

Ο καρκίνος δεν είναι ίδιος με την σχιζοφρένεια και την ψύχωση σε καμία περίπτωση είναι χειρότερος γιατί με το καρκίνο πεθαίνεις ενώ αν έχεις σχιζοφρένεια ζεις ρυθμισμένος με χάπια δεν είναι το ίδιο μην με στενοχωρείς γιατί εγώ έχω ψύχωση και δεν θέλω να αισθάνομαι άσχημα

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Ο καρκίνος δεν είναι ίδιος με την σχιζοφρένεια και την ψύχωση σε καμία περίπτωση είναι χειρότερος γιατί με το καρκίνο πεθαίνεις ενώ αν έχεις σχιζοφρένεια ζεις ρυθμισμένος με χάπια δεν είναι το ίδιο μην με στενοχωρείς γιατί εγώ έχω ψύχωση και δεν θέλω να αισθάνομαι άσχημα
    Εγω τη γνωμη μου ειπα ισα ισα επρεπε να το βλεπεις οτι εισαι πολυ δυνατη που παλευεις με κατι τετοιο, δεν φταιω εγω αν το παιρνεις αρνητικα. Εγω ειπα, η σχιζοφρενεια ειναι θανατος της ψυχης και εγω ειμαι ηρωας ετσι το νιωθω σε συνδυασμο και με το στιγμα και τις λιγοτερες δυνατοτητες που μας δινονται σαν ανθρωποι!

Senior Member
    Ναι δελφινακι μου οποίος προσπάθησε πραγματικά κάτι έπαθε είναι τιμή σου αρκεί να φέρεσαι καλά στη ζωή σου κι είναι τιμή σου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Γιατι , η κτθλψη παει πισω ? 30.000 αυτοκτονουν στις ΗΠΑ καθε χρονο , και οταν ειχα φουλ κτθλψη , το 11-12-12-14 , προτιιμουσα να μουρθη μια αρρωστια να πεθανω ( δεν θαυτοκτονουσα για κανεναν λογο ) , δεν αντεχα ( ετσι νομιζα ) , τωρα ειναι ανεκτη , ....................κτθλψη = θανατος , ζομποποιηση .....δεν την ξερω την σχιζοφρενεια .......για να την αξιολογησω ........

Senior Member
    Έτσι είναι μακ δίκιο έχεις
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Γιατι , η κτθλψη παει πισω ? 30.000 αυτοκτονουν στις ΗΠΑ καθε χρονο , και οταν ειχα φουλ κτθλψη , το 11-12-12-14 , προτιιμουσα να μουρθη μια αρρωστια να πεθανω ( δεν θαυτοκτονουσα για κανεναν λογο ) , δεν αντεχα ( ετσι νομιζα ) , τωρα ειναι ανεκτη , ....................κτθλψη = θανατος , ζομποποιηση .....δεν την ξερω την σχιζοφρενεια .......για να την αξιολογησω ........
    Με την σχιζοφρενεια εχεις και καταθλιψη..ειναι απλα ενα συμπτωμα

Senior Member

Cool

ρε παιδια απτο τι διαβασα τα μηνυματα εσεις το πηγατε στα δυο ακρα η κολοφαρδος και χαζος η πανεξυπνος και γκαντεμης,
    μεση οδο δεν υπαρχει??τωρα θα μου πειτε αυτο ηταν το νημα απτην αρχη οκ αλλα δεν το φανταστηκα και τοσο στα ακρα.
    αν ηταν να διαλεξω ενα απτα δυο οποσδηποτε θα διαλεγα την εξυπναδα διοτι ενας ανθρωπος οσο και να στριμωχτη σε μια κατασταση... εκτος απο θεματα υγειας.θα βρει το τροπο να ξεφυγη-θα βρει τη λυση.ενω αν εχεις χαζομαρα και δεκα ευκαιριες να σου τυχουν δεν θα σκεφτης να αρπαξεις καμια απτης δεκα.και μετα θα καθεσε να κλαις τη μοιρα σου γιατι εισαι ατυχος.
    υ.γ
    δεν ξερω αν εγινα κατανοητος

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    ρε παιδια απτο τι διαβασα τα μηνυματα εσεις το πηγατε στα δυο ακρα η κολοφαρδος και χαζος η πανεξυπνος και γκαντεμης,
    μεση οδο δεν υπαρχει??τωρα θα μου πειτε αυτο ηταν το νημα απτην αρχη οκ αλλα δεν το φανταστηκα και τοσο στα ακρα.
    αν ηταν να διαλεξω ενα απτα δυο οποσδηποτε θα διαλεγα την εξυπναδα διοτι ενας ανθρωπος οσο και να στριμωχτη σε μια κατασταση... εκτος απο θεματα υγειας.θα βρει το τροπο να ξεφυγη-θα βρει τη λυση.ενω αν εχεις χαζομαρα και δεκα ευκαιριες να σου τυχουν δεν θα σκεφτης να αρπαξεις καμια απτης δεκα.και μετα θα καθεσε να κλαις τη μοιρα σου γιατι εισαι ατυχος.
    υ.γ
    δεν ξερω αν εγινα κατανοητος
    Kατανοητος εγινες, διαλεξες την τυχη , αλλα και σαν τυχερος , δεν μπορεις νασαι συνεχεια , οποτε καπου πρεπει να σου κοβει και καπως , για μενα δεν αρκει η τυχη ........σε θεματα υγειας , για major ασθενειες , εννοειται οτι παιζει ρολο η τυχη .......αμα αυτος ο ανθρωπος που περγραφεις αρπαξει καμμια απο τις ευκαιριες , δεν ειναι τυχερος μονο , για την ευκαρια που του παρουσιαστηκε , αλλα κι εξυπνος να την εκμετσλλευτη ......

Senior Member
    Με την σχιζοφρενεια εχεις και καταθλιψη..ειναι απλα ενα συμπτωμα
    Ωχ , τοτε μιλαμε για τη απολυτη φρικη .......................

Senior Member
    Kατανοητος εγινες, διαλεξες την τυχη , αλλα και σαν τυχερος , δεν μπορεις νασαι συνεχεια , οποτε καπου πρεπει να σου κοβει και καπως , για μενα δεν αρκει η τυχη ........σε θεματα υγειας , για major ασθενειες , εννοειται οτι παιζει ρολο η τυχη .......αμα αυτος ο ανθρωπος που περγραφεις αρπαξει καμμια απο τις ευκαιριες , δεν ειναι τυχερος μονο , για την ευκαρια που του παρουσιαστηκε , αλλα κι εξυπνος να την εκμετσλλευτη ......
    Εγω νομιζω οτι επελεξε το εξυπνος. Εγω συνεχιζω να επιλεγω το τυχερος γιατι αν εισαι τυχερος ολα σου πανε καλα αυτοματα ασχετα με το ποσο εξυπνος εισαι.

Ωχ , τοτε μιλαμε για τη απολυτη φρικη .......................
    Αστα να πανε. Βαλε και το στιγμα μεσα και τις παρενεργειες απο τα φαρμακα.

Senior Member
    ευτηχως που εγινα κατανοητος.για ξανα διαβασε λιγο σε παρακαλω.αυτο ειπα??αφου το λεω ξεκαθαραα οτι θα διαλεγα την εξυπναδα

Page 3 of 3 FirstFirst 123