δεν ξερεις τι θυμο εχω, μαζι τους... ολη μου η δυσαρεσκεια οφειλεται σε αυτους. τπτ αλλο δεν με στεναχωρει.
θελω να πληρωσουν για τις αλητειες τους. πως θα γινει?
Printable View
Απλως θα φυγουν βραδυ .......εχεις δει καναν πολιτικο που εκλεβε με το γαντι να την πληρωνει ? παντα κλεβουν υπο τις ευλογιες των νομων που ψηφιζουν οι ιδιοι.....και ολο θα βουλιαζουμε .......
αυτο φοβαμαι κι εγω.
οταν ξεκινησε ολο αυτο, ημουν βεβαιη οτι θα φυγουν κυνηγημενοι η θα τους βρουν πουθενα πριν ανεβουν στο ελικοπτερο για γκαλαπαγκος.
τωρα πιστευω οτι δεν θα παθουν τπτ.
ομερτα.
ολοι στα ιδια χωνονται μολις παρουν την εξουσια.
δεν πιστευω κιολας να ευχηθω κακο ψοφο ναχουν, αλλα το ευχομαι...
Συμφωνω , δεν θα παθουν τιποτα και θα συμφωνησω επισης στο οτι μολις παρουν την εξουσια γινονται αδιστακτοι, ξεχνανε τι λεγαν πριν τις εκλογες ......... ολοι αχρηστοι ...και εμεις πληρωνουμε .......
Και εγω θελω σχεση για αρχη! και για τον γαμο βλεπουμε!
Εμενα οτι δινω σημασια στα λογια των αλλων και δεν μπορω να τα βγαλω απο το κεφαλι μου.
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Ναιι το εχω κι εγω αυτο ιωαννα, παρα πολυ ασχημο....... δυστυχως ισχυει οτι το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο στην κοινωνια, και ετσι, δινουμε σημασια στα μεγαλα ψαρια, γιατι εμεις ειμαστε τα μικρα, και αυτα εχουνε πιο πολλη περαση........... αν καταλαβαινεις τι εννοω, το ειπα αλληγορικα.......
Ναι φυσικα .απλα εμενα ακομα και μια κρητικη η κατι που θα πει καποιος για μενα θα με προβληματιζει ολη τη μερα.χαν πολυ χρονο και ενεργεια αλλα δεν μπορω να το εμποδισω
Ναι κι εγω ετσι ειμαι.........ο λογος που σου ειπα ειναι οτι καποιοι ανθρωποι εχουν περισσοτερη ισχυ απο εμας, και μας επηρεαζουν. Τωρα βεβαια, ισως φταιει και οτι οτι δηλωσεις εισαι, δηλαδη αυτοι δεν εχουν κατι παραπανω απο εμας, απλα δηλωνουν ισχυροι και παιζουν αυτο το "ρολο". Δεν μιλαω φυσικα για οικονομικη ισχυ γιατι εκει δεν μπορεις να τους ανταγωνιστεις, ομως αν πεις, "ειμαι κι εγω δυνατη, σαν κι αυτους, και ιση, δεν υπερτερουν σε τιποτα, δεν μου λειπει τιποτα", τοτε θα δωσεις κι εσυ αξια στον εαυτο σου οπως κανουν αυτοι και λιγοτερη αξια στους αλλους!! Αυτο προσπαθω να κανω κι εγω οποτε το θυμαμαι!!
Το κανω και δεν πιανει γτ ξερω την αληθεια .Βασικα πολλες φορες πιστευω οτι αυτοι ειναι οι σωστοι κι οχι εγω η απροσαρμοστη
Ναι γιατι εχουν την πονηρια να μας κανουν πλυση εγκεφαλου, επειδη ειναι μες στη μαζα ειναι οι πιο ισχυροι και καλα γιατι ειναι πιο πολλοι...... αλλα αμα δειξεις εσυ οτι εισαι διαφορετικη και αυτοι ολοι ειναι ενα ενω ο καθε ευαισθητος ανθρωπος ειναι ξεχωριστος, τοτε θα αποκτησεις δυναμη......
θα πρεπει να χει καπιος προδαθεση να αλαζει αποψεις για να πετυχει η πλυση εγκεφαλου αν δε ξερει τι θελει πχ ευκολα τουμπαρει...
Ο Αλέκος έγραψε οποίος δεν έχει εμπειρία για να διαμόρφωση άποψη στέρεη ακούει τους άλλους
Αν ειχα σχεση , σε αυτην την ηλικια φυσικα θα την παντρευομουν, αν και δεν θα χρειαζοταν , τυπικος ειαι ο γαμος ......να βρω μια να μου αρεσει, πολυ δυσκολο, θελω και ωραια και εξυπνη , τσαπερδονα , κατι σαν την Ελενη Τσολακη , πολυ μου αρεσει , εχω ομως πλεον και το ντισαβανταζ της ηλικιας γαρ , 56 κλεισμενα .........μπορει ναμαι σε καλη κατασταση , φυσικη , αλλα δεν παυει ναμαι 56 , και δυσκολα θα βρω μια λαιτλυ κατω των 40 , η προτιμηση ειναι στους νεωτερους ......
και σε αυτα τα κακογουστα μουσια/μουστακια που αφηνουν σχεδον ΟΛΟΙ .......τι μοδα κι αυτη .......